Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..... ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ 

ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ.......
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΝΩΓΗ
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας διεξάγεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στα Τζανάτα. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν θα έχει συνέχεια το όνειρο από το "πουθενά" του Ηρακλή για 4αδα, αλλά και η πιθανότητα εισόδου σε αυτή των φιλοξενούμενων.
Τα πρωτοπόρα Φωκάτα
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος:
Στο ίδιο γήπεδο μια ημέρα πριν το Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι Πυλαριακού-Πρόννων που το αποτέλεσμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τις θέσεις των ομάδων στην τελική κατάταξη αναμένεται με μεγάλη αγωνία.
Στα Μακρυώτικα την Κυριακή, το φαβορί για νίκη είναι  αναμφισβήτητα ο Παπυργιακός με αντίπαλο την υποβιβασμένη Έρυσσο, κάτι που αν καταφέρει "δένει" και την 2η θέση της κανονικής περιόδου αποκομίζοντας τα πλεονεκτήματα που δίνει η θέση αυτή. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
α/α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 16-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Κομητόπουλος Παν.
Αβάζαρος Χρ..
2.
Κυριακή 17-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Καλαφάτης Δημ.
Μουζακίτης Βασ. 
3.
Κυριακή 17-2-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Κωστόπουλος Σερ.
Κομητόπουλος Π.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 









ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 4ΑΔΑ ΟΙ ΠΥΛΑΡΙΝΟΙ
Το Σάββατο το απόγευμα ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, τουλάχιστον από βαθμολογικής πλευράς, με τον Πυλαριακό να φιλοξενεί τους Πρόννους στις 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα.
Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο και την παράλληλη ήττα της Ανωγής στα Τζανάτα ώστε να μπουν σε τροχιά 4αδας και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να τα παίξουν όλα για όλα στο Αργοστόλι με αντίπαλο τον Παπυργιακό για να είναι αυτοί που θα μπουν τελικά στα playoffs.
Από την άλλη οι Πρόννοι, που τον τελευταίο καιρό, δεν πάνε και τόσο καλά καίγονται για το τρίποντο, το οποίο θα τους δώσει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι τελικά θα είναι αυτοί που θα πάρουν τη 2η θέση αποκτώντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα playoffς.
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες. Οι Πρόννοι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 2-1 στην έδρα τους, τα Τζανάτα, από τον Παπυργιακό, ενώ ο Πυλαριακός υπέστη συντριβή στην έκπληξη της αγωνιστικής 6-0 από τον Ηρακλή στο ίδιο γήπεδο.
Με τέτοιες προϋποθέσεις αναμένουμε ένα σπουδαίο και δυναμικό παιχνίδι. 
Από την ομάδα του Κ. Κουγιανού θα απουσιάσει σίγουρα ο Αλ. Ποταμιάνος που είναι τιμωρημένος. Ο Γ. Κουρκουμέλης δε θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Σπ. Κουρκουμέλη και Ηλ. Καρδάρα. 
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχαν επικρατήσει  εύκολα οι Πρόννοι 5-1 στα Τζανάτα.
Φαβορί: Ένα ντέρμπι που και οι δυο ομάδες είναι ικανές για το τρίποντο και θεωρούμε ότι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα όμως στους Πρόννους.
Διαιτητής: Ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 

ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ" ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ ΤΟ ΠΥΡΓΙ
Η 13η αγωνιστική μεταφέρεται για την Κυριακή το απόγευμα όπου στις 3 μ.μ. και πάλι στα Μακρυώτικα, σε ένα μονόπλευρο από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι, η Έρυσσος η οποία έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την Β' κατηγορία φιλοξενεί τον καταπληκτικό φέτος Παπυργιακό. Η ομάδα του Π. Καρούσου θέλει νίκη για να παραμείνει στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ώστε να την διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική στο Αργοστόλι απέναντι στον Πυλαριακό που μπορεί να είναι και αδιάφορος.
Η αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη και οι φιλοξενούμενοι φυσιολογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να φύγουν από την δύσκολη έδρα των αντιπάλων τους με μια σημαντική νίκη. Φυσικά και η Έρυσσος δε θα είναι αδιάφορη αφού για αυτήν είναι το αποχαιρετιστήριο  παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό) αλλά και στη Β' κατηγορία και θα θελήσει να το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Άλλωστε είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό οι ποδοσφαιριστές του Παπυργιακού θα πρέπει να το προσέξουν πολύ και να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πολύ βαριά ήττα 10-0 στις Κεραμειές με τα Φωκάτα. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που πήραν μεγάλη νίκη στα Τζανάτα από τους πανίσχυρους Πρόννους 2-1.
Για τον Γ. Βρυώνη υπάρχει η απουσία του τιμωρημένου Jurgen Tavani, ενώ ο Π. Καρούσος δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Αποτέλεσμα α΄γύρου: Είχε επικρατήσει ο Παπυργιακός 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Φαβορί: Ο Παπυργιακός είναι το φαβορί απέναντι στην αδιάφορη Έρυσσο και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Καλαφάτη και Βασ. Μουζακίτη.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ













 "ΜΑΧΗ" ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ.... 
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 4ΑΔΑ
Τέλος την ίδια ώρα στα Τζανάτα σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες ο Ηρακλής που τον τελευταίο καιρό αν συμμετείχε στο στοίχημα θα έστελνε πολύ κόσμο στον "κουβά" με τις τεράστιες "βόμβες" του φιλοξενεί την Ανωγή.
Οι γηπεδούχοι για να μείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι μιας θέσης στα playoffs και οι φιλοξενούμενοι για να πάνε σε αυτά.
Για τον Ηρακλή που έχει ακόμη μαθηματικά πιθανότητες για την είσοδο του στην 4αδα θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ελπίζει ότι θα πάει την τελευταία αγωνιστική για άλλη μια "βόμβα" στις Κεραμειές να "κλέψει" το τρίποντο από τα Φωκάτα που και αυτά παίζει να είναι αδιάφορα.
Η Ανωγή για τον ίδιο λόγο αφού με μια νίκη "καθαρίζει" τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την 4αδα, αφού πρώτον, διατηρεί την 4η θέση και πάει playoffs και δεύτερο πάμε σε μια τέτοια σειρά, με τέσσαρες ομάδες αφού τα Φωκάτα στη συνέχεια και με οποιοδήποτε συνδυασμό  δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη διαφορά των +15 βαθμών που χρειάζονται για να πάνε απ' ευθείας τελικό με την σύγχρονη άνοδο τους στην Α' κατηγορία ανεξάρτητα το τι θα γίνει σε αυτά.
Ο Ηρακλής προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στο γήπεδο του 6-0 επί του Πυλαριακού, ενώ οι φιλοξενούμενοι από ρεπό και μια αγωνιστική πριν από εκτός έδρας ήττα 3-0 από τα πρωτοπόρα Φωκάτα.
Η ισοπαλία στέλνει και τις δυο ομάδες έξω από τους στόχους τους, και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.
Πρόβλημα για μια ακόμη φορά για τον Γ. Μαλλιώρη αποτελεί η απουσία του τιμωρημένου Ηλ. Αντωνάτου, ενώ ο Γ. Γαβριελάτος έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών του και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη για την Ανωγή 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Φαβορί: Αμφίρροπο παιχνίδι με τις δυο ομάδες ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σερ. Κωστόπουλο και Παν. Κομητόπουλο.
Η βαθμολογία
(Σε 12 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
26
41- 10
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
20
23 - 14
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
19
23 - 11
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
13
17 - 21
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
13 - 23
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
11
14 - 15
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
05 - 42
                                     · Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
Η επόμενη αγωνιστική (14η) 23/24/-2-2013
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου