Σάββατο, Φεβρουαρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ε.Κ.-ΠΡΟΟΔΟΣ)

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. 7-0










ΔΙΚΗ ΤΗΣ Η 1η ΘΕΣΗ ΕΥΚΟΛΑ 7-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ Η Α.Ε.Κ.
Σε ένα παιχνίδι που ανοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ελλειπέστατη Πρόοδο Ιθάκης και πρόσθεσε άλλη μια ευρεία νίκη στο ενεργητικό της.
Η γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η εστία τους δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση.
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ ο Πολλάκης θα μπεί στην περιοχή και εκεί θα ανατραπεί από τον Μωραίτη με τον διαιτητή κ. Κομητόπουλο να υποδυκνύει το πέναλτι.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Μοσχονάς που με εύστοχο κτύπημα θα την στείλει στα δίχτυα του Ραυτόπουλου για το 1-0.
Στο 12΄ο Χασάη μετά από κάθετη πάσα του Κρούτη θα σουτάρει μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ.
Διαμαρτυρίες θα έχουμε από τους γηπεδούχους στο 18’ αφού τους ακυρώνεται ένα γκολ στην κεφαλιά ψαράκι του Πολλάκη για οφσάιντ τον σκόρερ.
Ένα μακρινό σουτ του Λούλουδα στο 24’ θα περάσει άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ραυτόπουλο.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει στο 32’ ο Πολλάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σουτ του Κρούτη και κόντρα της μπάλας στα σώματα των αμυντικών της Προόδου.
Ευκαιρία για το 3-0 στο μακρινό σουτ του Κρούτη που αποκρούει δύσκολα με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Χασάη και σουτ μέσα από την περιοχή που αποκρούεται από τον Ραυτόπουλο σε κόρνερ που κακώς δόθηκε άουτ.
Στο 53’ ο Βασιλόπουλος θα επιχειρήσει ένα μακρινό σουτ αλλά δε θα βρεί στόχο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (54’) ο Εμιλιάνο θα βρει με ωραία πάσα  στον Πολλάκη για το εύκολο 3-0.
Στο 56’ μετά από κόρνερ του Χασάη ο Πολλάκης θα σουτάρει αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ραυτόπουλου.
Στο 58’ ο δείκτης του σκορ θα ανέβει  στο 4-0. Μετά από μία φάση διαρκείας ο Αντωνόπουλος μέσα στην περιοχή σουτάρει, ο Ραυτόπουλος θα διώξει προσωρινά, για να φτάσει η μπάλα στον Κοσμάτο που θα την στείλει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στο 76΄ έχουμε το 5-0 με τον Κρούτη όταν μετά από ατομική ενέργεια θα μπεί  στην περιοχή και με σουτ στη δεξιά γωνία του Ραυτόπουλου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Προόδου.
Μετά ακριβώς από 10΄ (86’) ο Κρούτη εκτελεί ένα φάουλ, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καθώς άλλαξε πορεία, φτάνει στον Αντωνόπουλο που θα χρειστεί και αυτός σκόρερ για το 6-0 της Α.Ε.Κ..
Τέλος οι γηπεδούχοι θα κλείσουν το σκορ με θρίαμβο 7-0 στο 89’ και συγκεκριμένα με τον Α. Κουμαριώτη το πλασέ του οποίου δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον Ραυτόπουλο.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Αβάζαρο Χρ.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (78’ Παυλάτος), Ψάλτης, Κουμαριώτης (88’ Θωμάς), Χασάη, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Εμιλιάνο (88’ Α. Κουμαριώτης).
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος (85’ Γρίβας), Αρταβάνης, Πίππος, Βασιλόπουλος(66’ Ηλιόπουλος), Μωραίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου