Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

Β' Ε.Σ.Κ.Α.Η.:ΑΝΩΔΥΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚ

Ανώδυνη ήττα στον Πύργο - Πέρασε στην επόμενη φάση ο ΑΣΚ 

Το παιχνίδι στον Πύργο κόντρα στον Ίφιτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, καθώς και οι δύο ομάδες ήξεραν ότι έχουν περάσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Ετσι και αλλιώς η τελική σειρά κατάταξης από τις τρεις ομάδες που πέρασαν από τον Όμιλο του ΑΣΚ, δεν θα παίξει κάποιο ρόλο στην μεσοβδόμαδη κλήρωση σχηματισμού των ομίλων της δεύτερης φάσης.
Η ήττα λοιπόν με 57-44 από τον Ίφιτο δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κόστος  και έδωσε την ευκαιρία στον  προπονητή Μάκη Μαρκάτο να βγάλει και χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της δύσκολη συνέχειας.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την κακή διαιτησία κυρίως του Κρεσταινίτη, από τον οποίο ο ΑΣΚ έχει πολλά παράπονα.
Δεκάλεπτα: 14-17, 12-12, 15-9, 15-6
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρεσταινίτης - Παπαρίζος
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Πορτελάνος 11, Καραπέτσας 11, Καβαλλιεράτος 9, Σαρρής 5 (1), Κρητικός 5, Παλημέρης 1, Βαλλιανάτος 2, Βουτσινάς, Γεμενετζής. 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΚ
Νίκη για τους Παμπαίδες στην Πάτρα
Εν τω μεταξύ, σε αγώνα που έδωσαν στην Πάτρα το Σάββατο οι παμπαίδες του ΑΣΚ νίκησαν την Αχαγιά 82 με 70-18. Για τον ΑΣΚ έπαιξαν : Μουίκης Γιάννης, Γιαννάτος Κων/νος, Ζαπάντης Διον., Αλεξανδράτος Διον, Αυγουστάτος Γερ., Ντεράι Μαριγκ., Θεοδωράτος Σπ., Παυλάτος Νίκ., Τραυλός Αλέξ., Μπλέτσος Δημ., Σπανόπουλος Γιάνν. Προπονητής της ομάδας ο Λεωνίδας Παπαδάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου