Σάββατο, Απριλίου 12

Οδυσσέας Ιθάκης - .. Σιμάτος 0-0!!


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  0-0
                                                 
Άργησε πολύ να "ξυπνήσει" η Έρυσσος.... 
Νέο "μπαμ" στο Σταυρό 0-0 με τον πρωταθλητή Οδυσσέα Ιθάκης
Σταυρός ρεπορτάζ: Arian Muraj
Κι όμως είναι αληθινό!
Σε ένα ματς που παίχτηκε στο μισό γήπεδο και προς την εστία της Ερύσσου ο Οδυσσέας δεν κατάφερε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
Για την ακρίβεια έβαλε τρία αλλά....... στο πρώτο γκολ ο Καραντζής Π. πήρε την μπάλα αφού είχε περάσει την πλάγια γραμμή, στο δεύτερο, ο Τόσκα βρέθηκε σε θέση οφσάιντ στην επαναφορά της μπάλας από το δοκάρι και στο τρίτο ο Καραντζής Π. επίσης σε θέση οφσάιντ.
Από την άλλη ο τερματοφύλακας Σιμάτος δεν δεχόταν γκολ με τίποτα όπως και διεύθυνε μαστορικά το παιχνίδι της ομάδας του από την εστία του!
Τελικά με το 0-0 μένει μια λύπη για το κόσμο του Οδυσσέα που ήθελε να γιορτάσει την πρώτη θέση πριν τα playoffs αλά γι αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο Σιμάτος!
Οι φάσεις του αγώνα
'3 - Σουτ του Κουτσουβέλη Π. μπλοκάρει ο Σιμάτος.
'5 - Χλιαρό σουτ του Τσιβόλα μπλοκάρει ο Κουτσουβέλης Ζ.
'6 - Εκτέλεση φάουλ του Φατούρου μπλοκάρει ωραία ο Σιμάτος.
'7 - Ο Προσαλέντης σουτάρει δυνατά εκτός περιοχής αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Σιμάτου.
'12 - Συρτό σουτ του Φατούρου πάλι μπλοκάρει ο Σιμάτος.
'20 - Ο Φατούρος εκτελεί με συρτό σουτ, δυνατά το φάουλ. Η μπάλα βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιμάτου και στην επιστροφή ο Τόσκα πλασάρει στα δίχτυα αλλά είναι οφσάιντ. 
'23 - Ο Κουτσουβέλης Π. παίρνει την μπάλα αφού έχει βγει αυτή εκτός γραμμής πλάγιου. Στην συνέχεια βγαίνει τετ α τετ και σκοράρει αλλά το γκολ σωστά δε μετράει.
'25 - Εκτέλεση φάουλ του Φατούρου. Η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
'29 - Επέλαση του Çela από τα δεξιά, μπαίνει στην μικρή περιοχή και σουτάρει δυνατά από διαγώνια θέση. Η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας της Ερύσσου και καταλήγει άουτ.
'39 - Σουτ του Π. Κουτσουβέλη άουτ.
Δεύτερο ημίχρονο.
'55 - Ο Toska βρίσκεται διαγώνια μόνος απέναντι από τον Σιμάτο αλλά προτιμάει να μην κάνει το σουτ παρά να βγάλει την σέντρα με την  άμυνα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει.
'61 – Απ΄ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κουτσουβέλη. Ο Σιμάτος διώχνει με υπερένταση. Ο Çela κερδίζει το ριμπάουντ και τρία μέτρα μακριά από την εστία πιάνει ένα ισχυρό σουτ αλά ακριβώς στην γωνία ο Σιμάτος κάνει το «θαύμα» διώχνοντας με το πόδι!
΄66 - Ο Σόμπολας από δεξιά εντός περιοχής σουτάρει δυνατά. Η μπάλα όμως καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
'70 - Φοβερή ενέργεια από τον Οδυσσέα. Ο Μαρούλης βγάζει την κάθετη πάσα στον Προσαλέντη, ο τελευταίος την στρώνει στον Φατούρο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι το Σιμάτου.
'73 - Ο Προσαλέντης ελευθερώνεται ωραία από τους αμυντικούς της Ερύσσου και μπαίνοντας στην περιοχής πιάνει ένα συρτό σουτ. Η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην επιστροφή ο Κουτσουβέλης Π. πλασάρει αλλά ο Σιμάτος και πάλι την μπλοκάρει.
'75 - Ο Κουτσουβέλης Π. θα βρεθεί σε ένα απίθανο τετ α τετ με τον Σιμάτο που για άλλη μια φορά να λέει «όχι».
΄80 - Ασίστ του Φατούρου στον Σόμπολα. Διαγώνιο σουτ του τελευταίου άουτ.
΄83 - Σουτ του Κουτσουβέλη Π. πάνω από τα δοκάρια.
΄85 - Mακρινή σέντρα από δεξιά του Φατούρου, σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων όμως ο Μορφέσης τρία μέτρα μακριά από το τέρμα δεν μπορεί να νικήσει τον Σιμάτο ο οποίος επεμβαίνει απομακρύνοντας την μπάλα.
'87 - Σε μια δύσκολη φάση στην μικρή περιοχή του Σιμάτου ο Κουτσουβέλης Π. σκοράρει αλλά τελικά υποδεικνύεται οφσάιντ και το γκολ δεν θα μετρήσει. Θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους αλλά η απόφαση του διαιτητή κ. Κομητόπουλου δεν αλλάζει. 
'89 - O  Çela αποφεύγει δύο αμυντικούς και σουτάρει δυνατά. Η μπάλα κοντράρει σε έναν τρίτο και καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σιμάτου κόρνερ.
Η λήξη του παιχνιδιού από τον κ. Κομητόπουλο βρίσκει τους αμυντικούς του Ερρύσου να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους επιτυχία και την ισοπαλία επί του πρωταθλητή Οδυσσέα, ένα «κουβάρι», δικαιολογημένα, πάνω στον τερματοφύλακα τους Σιμάτο.
Διαιτητής Π. Κομητόπουλος.
Συνθέσεις ομάδων
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης),
Κουτσουβέλης Ζ., Νουτσάτος, Φατούρος, Λίλας, Çela, Βασιλόπουλοςβ(80’ Μήτσουρας), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Toska (48’ Σόμπολας), Μαλιακρίδας,
Μαρούλης (77’ Μορφέσης).

Έρυσσος: Σιμάτος, Καψάλης, Ζαμπέλης, Αντύπας, Νικολετάτος, Πατρίκιος (70’ (Πάπα Γ.), Τσιβόλας (Κατριβέσης), Παπά Λ. (55’ Μπέλος), Τραχάνης, Βαλσάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου