Πέμπτη, Απριλίου 10

Έκλεισαν νικηφόρα την χρονιά τα Φωκάτα 3-0 τα Ομαλά


Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  3-0
                                  
Καλή χρονιά για τα Φωκάτα....  Ανασύνταξη Ομαλών για την επιστροφή
Σε ένα εντελώς βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές τα Φωκάτα επικράτησαν των Ομαλών με σκορ 3-0 κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή "παρθενική" τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Αντίθετα με τα Ομαλά που δε θα ήθελαν να θυμούνται τίποτε από την παρουσία τους την ίδια περίοδο αφού αυτή συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό τους στη Β' κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια στα μεγάλα "σαλόνια" και με πολύ καλή μάλιστα παρουσία σε αυτήν!
Τα γκολ
Το 1-0 για τα Φωκάτα θα πετύχει ο Αλεξάτος στο 40’ με πλασέ μέσα από την περιοχή στην έξυπνη κάθετη πάσα του Σέρρα Παν.
Ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 2-0 για τους γηπεδούχους στο 76’  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεαρού Ρόκκου. Πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Αλεξάτος από τον Νεόφυτο Χαρ.

Τέλος το σκορ θα κλείσει στο 3-0 με ωραίο πλασέ του Αραβαντινού μετά από πάσα του Ρόκκου μέσα στην περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Ξαξίρης, Σέρρας Παν., Αντωνίου, Φραντζής, Σαρλάνης, Γαρμπής (77’ Σέρρας Μιλτ.), Αραβαντινός, Μάστορα (53’ Κουρκουμέλης Ι.), Αλεξάτος, Τριανταφύλλη (46’ Ρόκκος).
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Τσακαρισιάνος Στ., Δ. Γκαζάρ, Νιφοράτος, Μινέτος, Νεόφυτος Λ. (46’ Τσακαρισιάνος Χρ.), Γαλιατσάτος, Μπελτσώνιας, Καραντινός-Νεόφυτος (46’ Νεόφυτος Χαρ.), Τσακαρισιάνος Σπ., Καπετάνιος, Βαλλιανάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου