Τρίτη, Απριλίου 8

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Μικτή μας στην Εύβοια (Φώτο)


Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ  3-1
                                               
Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε
                     
Στην Χαλκίδα σήμερα το πρωί η Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη της Ευβοίας όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος UEFA REGIOΝ’S CUP 2014 παρά την πολύ καλή της παρουσία δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού  γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 3-1.
Μια ήττα που σίγουρα αδικεί την αγωνιστική εικόνα της εκπροσώπου μας αφού όπως προαναφέραμε η παρουσία της ήταν πολύ καλή. Άντεξε ένα ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 και ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1. Η συνέχεια όμως στο δεύτερο δεν ήταν ανάλογη και συν κάποια λάθη έφτασαν για να έρθει το άσχημο αποτέλεσμα και η ήττα. 
Τα γκολ
Το 1-0 για την ομάδα μας θα πετύχει με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 15’  ο Γ. Αμούργης μετά από ωραία συνεργασία Λούλουδα Μπαζάρογλου και κάθετη πάσα του τελευταίου στον σκόρερ. 
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους που θα πετύχουν το 1-1 θα έρθει στο 35’  με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βερτζιτζόγλου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 60’ πήραν προβάδισμα στο σκορ 2-1 με τον Τσιβίκα.
Το τελικό 3-1 θα πετύχει ο Παναγιωτάκος στο 90+4’ με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα χτυπήσει στο τείχος θα καταλήξει στα δίχτυα για να κλειδώσει η νίκη-πρόκριση για την ομάδα της Εύβοιας.
Διαιτητής ο κ. Γεωργ. Δριτσάκης με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Γκολέ και Γεωργ. Γιαννίκο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άψογη κάτι που μας τόνισε ο υπεύθυνος των μικτών μας και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαζαράκη συνόδευσαν την μικτή μας ομάδα στην Εύβοια.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Εύβοιας:(Α. Μαστραγγελής-Θ. Γουρνάς), Γ. Μόνος, Ν. Κόκκος, Θ. Σπανός, Σπ. Θωμόπουλος, Ιω. Μεταξάς, Β. Καλοχωρίδης, Κ. Αγραφιώτης 78’ Μαστοκώστας), Δ. Δαρζέντας, Δ. Βεζιρτζόγλου, Ηλ. Ξιφαράς, Γ. (59' Παναγιωτάκος)  Τσιβίκας (87’ Ευγενίου).
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: (Δ. Λιονάτος), Άννινος, Περιβολάρης, Ζερβός, Λούλουδας, Χαραλαμπόγλου (46’ Ζάβαλης), Κούκλης, Κόμητας (59’ Αντωνάτος Ηλ.), Αμούργης, Μπαζάρογλου, Ντουκάι, Αρμάντο (73’ Λυκούδης).  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου