Πέμπτη, Απριλίου 10

ΑΝΤΥΠΕΙΑ 2014


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς και ο Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας», διοργανώνουν και φέτος τον 9Ο Αγώνα Δρόμου «ΑΝΤΥΠΕΙΑ 2014», τo Σάββατο 26 Απριλίου 2014. Ο αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στην μνήμη του μεγάλου αγωνιστή Μαρίνου Αντύπα και διεξάγεται κάθε χρόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλαρο.

Η διαδρομή περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5,3 χλμ

Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.00μμ από το άγαλμα του Μαρίνου Αντύπα, στα Ποταμιανάτα, και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι είναι: Κρήνη, Φερεντινάτα, Δενδρινάτα, Μεγιάβουνο, Αγία Ευφημία όπου θα γίνει ο τερματισμός. Για διευκόλυνση των αγωνιζομένων, όλη η διαδρομή που θα ακολουθήσουν, είναι ασφαλτόδρομος.  
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την
Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές,  για όσους ενδιαφερόμενους       δεν προλάβουν να εγγραφούν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα,  στο χώρο της εκκίνησης.
Οι κατηγορίες που θα καταταχθούν οι αγωνιζόμενοι είναι :
ΑΝΔΡΩΝ
·         12 ετών  έως 18 ετών
·         18 ετών  έως 30 ετών
·         31 ετών  έως 40 ετών 
·         41 ετών έωςι 50 ετών
·         51 ετών  και πάνω
·         ΓΥΝΑΙΚΩΝ
·         12 ετών  έως 18 ετών
·         18 ετών  έως 30 ετών
·         31 ετών  έως 40 ετών 
·         41 ετών  έως 50 ετών
·         51 ετών  και πάνω
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστι-κά δική τους ευθύνη, και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. 
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου