Πέμπτη, Απριλίου 24

Παραμένει στο "κόλπο" η Εικοσιμία 3-2 τον Α.Ο.Κ.Ι.


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι  3-2
                                      
Έμεινε "ζωντανή" η Εικοσιμία με τη σημερινή της νίκη
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που είχε πέντε γκολ, ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες η Εικοσιμία επικράτησε του Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 3-2 και μπορεί ακόμη να ελπίζει στη συνέχεια για κάτι καλό. Αντίθετα με τον Α.Ο.Κ.Ι. που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει σε θέση διεκδίκησης του πρωταθλήματος αφού μαζί με τη σημερινή του ήττα απώλεσε και πολλές από τις όσες πιθανότητες είχε για τη συνέχεια.
Φάσεις και γκολ
4’ Μια μονομαχία Λαμπρόπουλου-Αντωνάτου μέσα στην περιοχή και πέναλτι για τους γηπεδούχους από τον διαιτητή κ. Γασπαράτο. Πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.
Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο «παθών» για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγκούσι και την ομάδα του μπροστά στο σκορ 1-0.
12’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αντωνάτου απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αγκούσι στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του κόρνερ.
21’ Δυνατό σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της το νέο σουτ που επιχειρεί κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει κόρνερ.
Στη συνέχεια μετά την εκτέλεση του κόρνερ του Π. Κουμαριώτη από δεξιά ο Βουκελάτος και πάλι θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καραίσκου.
25’ Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Κονόμη, θα μπει στην περιοχή, πλασάρει όμως ελάχιστα άουτ από την εστία του Αγκούσι που πραγματοποιούσε έξοδο.
39’ Ο Γερασιμάτος μετά από εκτέλεση φάουλ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Αγκούσι, ο Αλεξανδράτος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα καταλήξει σύριζα άουτ από το αριστερό «Γ» της εστίας του τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι..
42’ Δυνατό σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Καραίσκος.
45΄Κόρνερ από δεξιά με εκτελεστή τον Κουμαριώτη η μπάλα στην περιοχή, η κεφαλιά του Πολλάτου Αλ. στον Ν. Παπαναστασάτο με το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή να καταλήγει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραίσκου.
Με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το μισό του αγώνα.
50’ Σουτ Ντουκάι έξω από την περιοχή λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Αγκούσι.
60’ Κακή εκτίμηση της φάσης από τον Καραίσκο θα εκμεταλλευτεί ο Π. Κουμαριώτης και εύκολα με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
62’ Φάουλ από δεξιά του Ντουκάι, κεφαλιά του Αλεξανδράτου με τον Αγκούσι να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση.
65’ Σουτ έξω από την περιοχή του Στεφανάτου, η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από τα δοκάρια της εστίας του Α.Ο.Κ.Ι.
69’ Ο Βουκελάτος σε τετ α τετ με τον Καραίσκο δεν θα νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του.
75’ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Αντωνάτου, ο Αλεξανδράτος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-1 για την ομάδα του.
76’ Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-1 όταν ο Ντουκάι με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει τον Γ. Μινέτο στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι., αυτός θα προχωρήσει και θα πλασάρει στην έξοδο τον Αγκούσι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.
88’ Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-2 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά του Βουκελάτου.
89’ Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα νέο φάουλ του Βουκελάτου σχεδόν από την ίδια θέση και τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καραίσκου.  
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος Απ., Αλεξανδράτος, Φωκάς, Αποστολάτος, Αντωνάτος (87’ Καραίσκος) Σπ., Ντουκάι (90’ Κόρμαλης), Κονόμη, Χηστάτος, Γερασιμάτος, Τσιγαρίδας (66’ Μινέτος Γ.).
A.O.K.I.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Δ., Κλειτογιάννης, Μπενετάτος, Παπαναστασάτος Ν., Λυκούδης, Κουμαριώτης, Σπανός, Πολλάτος Αλ. (46’ λ.τ. Παπαναστασάτος Κ.), Βουκελάτος, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου