Παρασκευή, Απριλίου 11

«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2014» Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών – Δημοτικων Σχολείων -Γυμνασίων Σάββατο 3 Μαΐου και Κυριακή 4 Μαΐου 2014


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, το Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση, την Δ/νση  Π/θμιας και Β/θμιαςEκπ/σης Ν. Κεφαλληνίας και το Αθλητικό Σωματείο Στίβου Γ.Ε. Κεφαλληνίας, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά τα «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2014», στην μνήμη του συμπατριώτη μας Αντώνη Τρίτση .
Τα ¨ΤΡΙΤΣΕΙΑ¨ διεξάγονται εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και από το 2012 γίνονται στον φυσικό τους χώρο, στην Κεφαλονιά.
 Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ευελπιστεί να καθιερώσει τους Αγώνες αυτούς ως αθλητικό γεγονός που θα δίνει στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς, τη δυνατότητα να συνδυάσουν άθληση και ψυχαγωγία. Σκοπός των αγώνων είναι να τιμήσουμε την μνήμη του συμπατριώτη μας Αντώνη Τρίτση, αλλά και να ξαναφέρουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, μικρούς και μεγάλους,να παρακολουθήσουν τους Βετεράνους αθλητές και τα παιδιά να παρακινηθούν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Καλούμε όλους τους φίλους του Αθλητισμού που αθλούνται ερασιτεχνικά, όσους συμμετέχουν σε Αθλητικά σωματεία ή γυμνάζονται με δική τους ευθύνη να παρευρεθούν σ΄ αυτή την γιορτή του στίβου.
Οι αθλητές άνω των 35 ετών και οι αθλήτριες άνω των 30 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Μαΐουστα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό θέατρο ¨Κέφαλος¨ και στο τηλ.: 26710-25600.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών [Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης] και Γυμνασίων δηλώνονται από τα σχολεία τους μέσω της Ο.Ε.Σ.Α.
Ευελπιστούμε, μέσα από τους αγώνες βετεράνων να δοθεί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Καλούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως τους γονείς με τα παιδιά τους, στο  Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨να παρακολουθήσουμε μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού αλλά και ερασιτέχνες βετεράνους, που συνεχίζουν να γυμνάζονται ¨δια βίου, να αγωνίζονται δίπλα στους μαθητές του νησιού μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου