Τετάρτη, Απριλίου 16

Δυνατές επιδόσεις από τους αθλητές της ΓΕΚ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2014.


Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στους διασυλλογικούς παίδων-κορασίδων τη Μ. Τρίτη 15 Απρίλη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας. 

Με μια αποστολή  19 αθλητών κατάφερε να πάρει τη 2η θέση στους παίδες και την 7η στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 22 αθλητικά σωματεία από τη βόρεια Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του νοτίου Ιονίου.
Αιχμή του δόρατος αποτέλεσαν για άλλη μια φορά τα άλματα και οι ταχύτητες, ενώ πρωταγωνίστησαν οι «μικροί» της κατηγορίας (γεν. 1998). 
Στο άλμα σε ύψος ο Γεράσιμος Μουϊκης ήρθε 2ος πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Λάρισα. Πέρασε το 1.82, ενώ είχε πολύ καλές αποτυχημένες προσπάθειες και στο 1.84. Στην 3η θέση ο Γεράσιμος Παπαδημητρίου με 1.76 και στην 4η ο Ντόμινικ Ντιήλ με 1.72.
Στα κορίτσια η Ιουλία Πετεινάτου βγήκε 2η με 1.49 και η Μελίνα Λορκίδη, 4η με 1.46. Και τα 5 παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ.
1η θέση για τον Στέφανο Μπατιστάτο στο τριπλούν με ατομικό ρεκόρ 12.84, επίδοση που σημείωσε στην 6η προσπάθεια. Στο μήκος ο Παπαδημητρίου ήρθε 5ος με 5.82μ.

Οι ομάδα 4Χ100 παίδων ήταν 2η και η αντίστοιχη των κοριτσιών 4η. Στη μεγάλη σκυταλοδρομία παίδων (4Χ400) η ΓΕΚ κατέλαβε την 3η θέση. Πολύ καλή προσπάθεια από τον Νίκο Κονδάκη που βγήκε 7ος στα 100 και 6ος 200 ανάμεσα σε 23 αθλητές, ενώ 4ος στα 110 εμπόδια ήταν ο Ευθύμης Διαμαντάτος.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τον στίβο της Κεφαλονιάς.
Το Σάββατο 26 Απρίλη η ΓΕΚ θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και πάλι στην Πάτρα.
Το sportsthea εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές του δραστήριου Σωματείου της Γ.Ε.Κ. αλλά και τους εξαίρετους προπονητές τους που δίνουν καθημερινά «μάχη» στους αγωνιστικούς χώρους προσφέροντας στον αθλητισμό των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου