Τετάρτη, Απριλίου 9

Pre game:"Μονομαχία" στις Κεραμειές..... Πάγκε-Διλινάτα για το τελευταίο εισιτήριο των playoffs


Συνέχεια αύριο το απόγευμα στις Κεραμειές της τελευταίας (22ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας με δυο αγώνες.
Ας δούμε αναλυτικά:
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                                 
"Μάχη" για μια θέση στον "Ήλιο"!!!!
Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την τελευταία θέση της 4αδας που θα καταλάβει μια ή  άλλη ομάδα, είναι αυτό μεταξύ του εξαιρετικού φέτος Πάγκε και των Διλινάτων, προγραμματισμένο να αρχίσει στις 4 μ.μ..
Στους τυπικά γηπεδούχους αρκεί μια ισοπαλία για να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στα playoffs πανηγυρίζοντας μια τεράστια επιτυχία.
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο το τρίποντο για να ελπίζουν το ίδιο και σε συνδυασμό μιας ακόμη νίκης στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Πρόοδο στην Ιθάκη να είναι αυτοί που τελευταία στιγμή θα έχουν πετύχει το στόχο τους.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Κομητόπουλο.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
                                  
Φωκάτα-Ομαλά θέλουν να κλείσουν την χρονιά νικηφόρα

Στη συνέχεια και στο ίδιο γήπεδο 6 μ.μ. σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι τα Φωκάτα φιλοξενούν τα Ομαλά.
Η ομάδα του Μ. Αθηναίου χωρίς το άγχος των βαθμών θέλει να κλείσει μια αρκετά επιτυχημένη, στην πρώτη παρουσία της στην Α’ κατηγορία χρονιά, με νίκη που μπορεί να της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι τερματίσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη τα Ομαλά χωρίς κίνητρο μετά τον υποβιβασμό τους, ύστερα από αρκετά χρόνια στην Β’ κατηγορία, θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο και να κλείσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση αποχαιρετώντας την κατηγορία νικηφόρα!
Διαιτητής θα είναι ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου