Σάββατο, Απριλίου 26

Ζωντανή έμεινε και ελπίζει η Εικοσιμία 3-1 τον Παγκέ

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-3
                                                 
Νίκησε τον Πάγκε και τα παίζει όλα για όλα την Κυριακή στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ.
Τη νίκη με σκορ 3-1 τυπικά φιλοξενούμενη του Παγκεφαλληνιακού κατέκτησε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η Εικοσιμία και συνεχίζει να ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να διεκδικήσει τον τίτλο περιμένοντας το παιχνίδι της Κυριακής με την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ..
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η νίκη τους μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιη. 
Ο Πάγκε για άλλη μια φορά έδειξε κάποιες από τις αρετές του σαν ομάδα και σίγουρα το μέλλον είναι αυτών των παιδιών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του μέχρι τώρα έχουν κερδίσει πολλά, κυρίως από πλευράς εμπειρίας, από αυτήν τους τη συμμετοχή στα playoffs και σίγουρα όλοι στην ομάδα έγινα «σοφότεροι» από αυτήν.
Φάσεις και γκολ
3’ Παράλληλη πάσα του Κονόμη σουτ του Στεφανάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κομπορόζου.

5’ Κάθετη πάσα του Ροζάριο ο Ντεντλάλα μόνος στην περιοχή θα χάσει μεγάλη ευκαιρία πιεζόμενος από τον Αλεξανδράτο δεν κάνει καλό πλασέ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
12’ Ο Ντουκάι θα εκτελέσει από αριστερά ένα φάουλ ο Κομπορόζος θα αιφνιδιαστεί με αποτέλεσμα, συν του ότι είχε και τον ήλιο κόντρα, η μπάλα να περάσει από πάνω του και να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
16’ Ο Ντεντλάλα μετά από κάθετη πάσα του Γιαννάτου θα βρεθεί απέναντι από τον Καραίσκο, θα καθυστερήσει όμως χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ο Αλεξανδράτος να προλάβει και ύστερα από κόντρες η μπάλα καταλήγει άουτ.
18’ Σουτ του Ντεντλάλα μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Καραίσκος.
25’ Ο Νουρεντίνι εκτελεί ένα κόρνερ από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι της Εικοσιμίας και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί.
29’ Μπάσιμο στην περιοχή από δεξιά του Αντωνάτου και σουτ στην κλειστή γωνία ο Κομπορόζος όμως διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
40’ Ψηλοκρεμαστά εκτελεσμένο φάουλ από τον Τασσιούλη θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Αλεξανδράτος από κοντά πιάνει την κεφαλιά και ο Κομπορόζος αποκρούει και πάλι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
43’ Ο διαιτητής κ. Μενεγάτος ύστερα από υπόδειξη του α΄ βοηθού θα δείξει κόκκινη κάρτα στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων που ήταν στον πάγκο.
Με την Εικοσιμία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 1-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
65’ Ο Γ. Μινέτος θα κλέψει την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Πάγκε, θα μπει στην περιοχή και θα πιάσει το διαγώνιο σουτ για να πέσει και να αποκρούσει εντυπωσιακά ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας του Πάγκε Γ. Κομπορόζος.
68’ Ίδια φάση με την προηγούμενη με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον Κομπορόζο πάλι νικητή αφού απέκρουσε και αυτή την φορά με διπλή προσπάθεια το νέο σουτ του επιθετικού των τυπικά φιλοξενούμενων.
72’ Πρωταγωνιστής και πάλι ο τερματοφύλακας του Πάγκε που πέφτει και αποκρούει εξαιρετικά το σουτ του Ντουκάι μέσα από την περιοχή.
75’ Από το βολέ του Καραίσκου ο Ντουκάι θα βρει ανοργάνωτη την άμυνα των τυπικά γηπεδούχων θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κομπορόζο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
82’ Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νουρεντίνι από μακριά θα αναγκάσει τον Καραίσκο σε μεγάλη απόκρουση διώχνοντας την μπάλα από το δεξί «Γ» της εστίας του σε κόρνερ.
88’ Φάουλ εκτελεσμένο ψηλοκρεμαστά μέσα στην περιοχή από τον Κονόμη ο Φωκάς αφύλακτος θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.
89’ Κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα από τον κ. Μενεγάτο  στον Κατσιγιώργη του Παγκέ.
90+2 Ο Αρμάντο ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κονόμη και ο κ. Μενεγάτος θα υποδείξει αμέσως την άσπρη "βούλα". Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Νουρεντίνι για να μειώσει σε 1-3. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Κίριο, Γιαννάτος (74’ Κοτίνης), Αντωνίου, Βεκερίδης, Νουρεντίνι, Ροζάριο (74’ Μεγαδούκας), Ντεντλάλα, Ντραγκούτα (46’ Αρμάντο), Κατσιγιώργης.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Τασιούλης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Μινέτος Γ., Αποστολάτος, Αντωνάτος (63’ Γερασιμάτος), Ντουκάι (78’ Τσιγαρίδας), Κονόμη, Χρηστάτος, Στεφανάτος (89’ Μπλιάμπτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου