Σάββατο, Απριλίου 12

Συνέχεια στην Ιθάκη με τα εξ' αναβολής παιχνίδια


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                       
Σε παιχνίδι "αγγαρείας" η Πρόοδος φιλοξενεί τα αύριο Διλινάτα στο Βαθύ
Με ένα παιχνίδι που απλά πρέπει να γίνει, αύριο το απόγευμα και ώρα 17:00 στο Βαθύ με την τοπική Πρόοδο να φιλοξενεί τα Διλινάτα.
Οι γηπεδούχοι με τρία συνολικά παιχνίδια στη συνέχεια, όλα στην έδρα τους, θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν το απόλυτο βαθμολογικά ώστε να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και να κλείσουν μια πολύ δύσκολη για αυτούς χρονιά με χαμόγελα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με φανερή την απογοήτευση, πού τελευταία στιγμή δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τον Πάγκε στο μεταξύ τους ντέρμπι με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός 4αδας θα παίξουν για το γόητρο ώστε να κλείσουν τη χρονιά με ένα καλό «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ δυνατό στην έδρα του αντίπαλο.
Στον πρώτο γύο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Πρόοδος έστω και αγωνιζόμενη με δέκα ποδοσφαιριστές "έκλεψε" μια σπουδαία ισοπαλία με σκορ 1-1!!
Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι μεν γηπεδούχοι με πολλές ελλείψεις και δέκα ποδοσφαιριστές από την 2η Εικοσιμία στις Κεραμειές με σκορ 6-1 και οι φιλοξενούμενοι με σκορ 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι για την 4αδα από τον Παγκεφαλληνιακό.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς  τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλο και Γ. Αντωνάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου