Τρίτη, Απριλίου 22

Pre-game playoffs 2ης αγωνιστικής Α' και 1ης Β' κατηγορίας



Συνέχεια στα playoffs της Α’ κατηγορίας με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής
 και της πρεμιέρας στη Β’.
         

Η "Μάχη" στα playoffs σε Α΄και Β΄Κατηγορία
Στην Α' κατηγορία με την πρωταθλήτρια στην κανονική περίοδο Α.Ε.Κ. από την πρώτη αγωνιστική να δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της "κούπας"  θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη η σειρά.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                               
Έτοιμη για το 22Χ22 η Α.Ε.Κ.......... για την έκπληξη ο Παγκέ
Η πρωταθλήτρια, αήττητη και μάλιστα με το απόλυτο φέτος Α.Ε.Κ. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την Τετάρτη το απόγευμα στις 16:00 στις Κεραμειές τον Παγκεφαλληνιακό σε έναν σημαντικό αγώνα στον οποίο είναι και το φαβορί.
Η μεγάλη νίκη των πρωταθλητών την 1η αγωνιστική στο ντέρμπι επί της Εικοσιμίας έδωσε αέρα 4 βαθμών από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι. και πλέον συνεχίζουν με την ψυχολογία στα ύψη, τους αγώνες αυτής της σειράς.
Στο συγκεκριμένο αγώνα και αυτή την φορά θα έχει δυο σημαντικές απουσίες τους τιμωρημένους Κρούτη και Κούκλη αλλά και πάλι ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Η διατήρηση του αήττητου και του απόλυτου νικών στις 22Χ22.
Από την άλλη ο Πάγκε μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο στη συνέχεια, κυρίως λόγω απειρίας και με το καλημέρα των playoffs απογοήτευσε γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 4-1!
Προβλήματα εκτός του Ν. Αντωνίου, που βρίσκεται εκτός νησιού, δεν υπάρχουν και ο Γ. Βασιλάκης θα κατεβάσει την ομάδα του με στόχο την καλή εμφάνιση και την έκπληξη!
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές, δύο για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο, με την Α.Ε.Κ. να μην έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά.
Για το πρωτάθλημα οι «κιτρινόμαυροι» και στα δυο παιχνίδια πέτυχαν ισάριθμες νίκες με σκορ 3-0 σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 2-1 Κεραμειές αντίστοιχα, ενώ για το κύπελλο νίκη 3-0 στο ημιτελικό στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Π. Κομητόπουλο.
 
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι
                                      
Μόνο η νίκη αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια
Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και ώρα 18:00 σε ένα πολύ σημαντικό για τις δυο ομάδες παιχνίδι, Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι. αναζητούν τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στο όνειρο για τη συνέχεια.
Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό, ενώ η ισοπαλία σβήνει ουσιαστικά κάθε ελπίδα διάκρισης και των δυο ομάδων. Και όλα αυτά φυσικά εφ' όσον έχει επικρατήσει η Α.Ε.Κ. στον αγώνα που θα έχει προηγηθεί με τον Παγκεφαλληνιακό, κάτι πολύ πιθανό να συμβεί.
Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Κ. Κουμαριώτης. Επίσης ο Χρ. Μινέτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι στον σημαντικό αυτό αγώνα.
Ο Γ. Τζουγανάτος έχει και αυτός προβλήματα τιμωριών αφού θα απουσιάσουν και πάλι οι Χαλιώτης, Κοντοζής, ενώ επιστρέφει ο Γ. Πραστέλλας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. 
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα και η Εικοσιμία επικράτησε και στα δυο παιχνίδια. Συγκεκριμένα 1-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-0 αντίστοιχα στις Κεραμειές. 
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Δ. Βασιλόπουλο.
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
1
7
1 - 0
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
1
3
4 - 1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
2
0 - 1
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1
1
1 - 4
Η επόμενη (3η) αγωνιστική 25/4/2014
Α/Α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Πρεμιέρα και στη Β' κατηγορία με σημαντικά παιχνίδια
                  
Σήμερα Τρίτη 22/4 θα ανοίξει η αυλαία των playoffs της Β' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής και θα ολοκληρωθεί με το σημαντικό παιχνίδι στο Σταυρό την Τετάρτη 23/4. 
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                        
Νίκη για να ελπίζουν θέλουν και οι δυο........ Διαφορετικά χάνονται
Σήμερα Τρίτη και ώρα 17:00 στις Κεραμειές σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια των δυο ομάδων στα playofss και την κατάκτηση της μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην Α' κατηγορία, ο Παπυργιακός με "0" βαθμούς στο ενεργητικό του δε μπορεί να θέλει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ξεχάσει για άλλη μια χρονιά την άνοδο στο "μεγάλο" τοπικό πρωτάθλημα.
Ο Πυλαριακός από την άλλη αήττητος στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος δείχνει να του έχει πάρει το "αέρα" και φυσικά για τους ίδιους ακριβώς λόγους με τον αντίπαλο του θα παρουσιαστεί στις Κεραμειές με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Περίπτωση πιθανής ισοπαλίας ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τις δυο ομάδες στη συνέχεια.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές που θα παίξουν μόνο για τη νίκη θα κατεβάσουν στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να την κατακτήσουν.
Ιδιαίτερο ευχάριστο γεγονός η επιστροφή και η συμμετοχή στην ομάδα του Ερμάλ μετά από τιμωρία τριών αγωνιστικών.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα με το παιχνίδι των Μακρυωτίκων να βρίσκει νικητή 2-0 τον Πυλαριακό ενώ αυτό των Κεραμειών τις δυο ομάδες ισόπαλες 3-3!
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Δ. Βασιλόπουλο.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
                                     
Φαβορί οι Θιακοί........  για το καλύτερο οι Ληξουριώτες
Την άλλη μέρα, Τετάρτη, στις 17:00 στο Σταυρό της Ιθάκης ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου τοπικός Οδυσσέας φιλοξενεί την Ανωγή και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την διαδικασία των playoffs. Μια νίκη που θα τον φέρει πολύ κοντά στο στόχο του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος παράλληλα με την επιστροφή του στα μεγάλα "σαλόνια".
Η ομάδα του Σταυρού μπορεί φέτος να έχει ισάριθμες εύκολες νίκες στα μεταξύ των παραπάνω ομάδων δυο παιχνίδια αλλά άλλο πρωτάθλημα άλλο μπαράζ!!
Οι Ληξουριώτες θα ταξιδέψουν στην Ιθάκη για το καλύτερο απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα και θα προσπαθήσουν να της κάνουν τη "ζημιά" βάζοντας παράλληλα φωτιά και στο πρωτάθλημα.
Ο Κ. Κουτσουβέλης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρουσιάσει ότι καλύτερο διαθέτει προκειμένου να πάρει την μεγάλη νίκη με πιθανή πάντως την απουσία του Γ. Χάνου. Στα ευχάριστα για τον κόουτς η επιστροφή μετά από τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών του Στ. Αργυρακάκη.
Το ίδιο πάνω - κάτω ισχύει και για την ομάδα από την Παλλική και τον Μαρ. Ανδρίτση, που ταξιδεύει στον Σταυρό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές για το πρωτάθλημα όπου ο Οδυσσέας επικράτησε εύκολα τόσο στο Σταυρό με σκορ 7-0 όσο και στις Κεραμειές με σκορ 2-0.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και Χ. Αβάζαρο.
 
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
0
Η επόμενη (2η) αγωνιστική 26/4/2014
Α/Α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου