Πέμπτη, Απριλίου 24

Ούτε ο Πάγκε μπόρεσε να την σταματήσει και με σερί 22Χ22 πιο κοντά στην "κούπα"


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0
                                               
Πολύ κοντά στην δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος 
η Α.Ε.Κ. μετά το 1-0 επί του Παγκέ
Την "τρελή" της πορεία συνέχισε και σήμερα η Α.Ε.Κ. απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό και με τη νίκη της 1-0 ήρθε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην «κούπα» και παράλληλα αύξησε το καταπληκτικό ρεκόρ νικών της στο 22Χ22!!!
Μετά από αυτή τους τη νίκη οι πρωτοπόροι των playoffs  αύξησαν την διαφορά από την δεύτερη Εικοσιμία στους 5 βαθμούς και δύσκολα πλέον μπορεί να αλλάξει η τρέχουσα κατάσταση. 
Φάσεις και γκολ
7’ Ο Ιλιρ πραγματοποιεί το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα μετά από κόντρες καταλήγει στα χέρια του Κομπορόζου.
12’ Διαγώνιο σουτ του Ιλιρ και πάλι  μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Μπαζάρογλου αποκρούεται από τον Κομπορόζς.
19΄οι πρωταθλητές θα προηγηθούν 1-0 στο σκορ μετά από πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά και διαγώνιο σουτ του Αντωνόπουλου.
37΄Ο Μπαζάρογλου εκτελεί το φάουλ, ο Κομπορόζος δείχνει να αιφνιδιάζεται και τελικά διώχνει την μπάλα με τα πόδια εκεί θα δημιουργηθεί μια σύγχυση ο Ιλιρ θα κερδίσει την μπάλα αλλά το πλασέ του δεν θα έχει τύχη.
40’ Μεγάλη φάση για τον Παγκέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Παυλάτος με εντυπωσιακή ενέργεια θα πει όχι στο πολύ καλό σουτ του Νουρεντίνι εκτός περιοχής.
43’ Ένα κακό διώξιμο του Κομπορόζου θα δώσει τη δυνατότητα στον Εμιλιάνο για ένα καλό σουτ αλλά τελικά δεν θα το πιάσει όπως ήθελε και η μπάλα θα καταλήξει άουτ πάνω από τα δοκάρια του νεαρού τερματοφύλακα του Πάγκε.
Έτσι η Α.Ε.Κ. θα πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ 1-0.
58’ Ένα σουτ που επιχειρεί ο Εμιλιάνο στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Κομπορόζου.
73’ Ο Χασάη μετά την πάσα γύρισμα του Ιλιρ θα πιάσει το σουτ αλλά μπλοκάρει την μπάλα και πάλι ο τερματοφύλακας των τυπικά φιλοξενούμενων.
80’ Σειρά του Τούρλα να απειλήσει όμως το σουτ που επιχειρεί καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Παυλάτου.
89’ Διαγώνιο σουτ από δεξιά του Λούλουδα μετά το γύρισμα του Στάβερη απομακρύνει με γροθιές ο Κομπορόζος.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Κομητόπουλο Π.
Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Παυλάτος, Σπανός, Στεφανάτος, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπαύτης (93' Θωμάς), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (90' Δούρος), Χασάη, Ιλιρ (75' Στάβερης).
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Κίριο, Γιαννάτος (81' Τριανταφυλλιδης), Παπαθεοδωροπουλος, Βεκεριδης, Νουρεντίνι, Αρμάντο (72' Μίσκα), Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης (90' Μεγαδούκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου