Παρασκευή, Απριλίου 11

Τον έστειλε στα playoffs με "0" βαθμούς...... 20Χ20 για την Α.Ε.Κ.!!!


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-0
                                              
Με σημαντικές απώλειες στα playoffs και  στο "+4" η A.E.K..... "0" ο Α.Ο.Κ.Ι.
Άτυπη ρεβάνς πήρε σήμερα το απόγευμα η Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές για τον χαμένο τελικό του φετινού κυπέλλου  από τον Α.Ο.Κ.Ι. μετά τη νίκη της με σκορ 1-0.
Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις με το απόλυτο ρεκόρ των 20Χ20 και θα οδηγήσει την "κούρσα" των playoffs επικεφαλής με +4 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό , ενώ υπήρξαν συνολικά και 4 αποβολές για τις δυο ομάδες.
Συγκεκριμένα για τους τυπικά γηπεδούχους ο Κούκλης για κτύπημα σε αντίπαλο και από τους φιλοξενούμενους ο Χαλιώτης και οι Κοντοζής, Πραστέλλας που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας τους!!
Στο 74' υπήρξε μια οκτάλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα μπήκαν στη σωστή τους σειρά και το παιχνίδι έληξε ομαλά.
Το γκολ
Ο Χασάη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 3'. Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κόμητας από τον Τάσο Κλειτογιάννη.
Δοκάρι για τον Α.Ο.Κ.Ι. είχε ο Γ. Βουκελάτος στο 43'
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Ματιάτο. 
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Τσιντήλας, Ψάλτης, Σπανός, Κούκλης, Στεφανάτος, Αντωνόπουλος, Κόμητας (70' Στάβερης), Ζαμπαύτης, Μπαζάρογλου (93' Δούρος), Ίλιρ (60' Εμιλιάνο), Χασάη.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Μπενετάτος, Παπαναστασάτος Ν., Λυκούδης, Κουμαριώτης (87' Παπαναστασάτος Κ.), Πολλάτος Αλ., Βουκελάτος, Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου