Τρίτη, Απριλίου 29

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε το 1ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου.... Ήττα 2-1 από το 3ο Γ.Ε.Λ. Πύργου

1ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου - 3ο Γ.Ε.Λ. Πύργου  1-2

Δεν τα κατάφερε σήμερα το πρωί στις Κεραμειές το 1ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του 3ου Πύργου στα πλαίσια του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια με σκορ 2-1.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο με την ομάδα από την Ηλεία να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά η ομάδα του νησιού μας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ 1-0.
Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την ομάδα μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη του διάρκεια. Ήταν καλύτεροι και πέτυχαν δίκαια την ανατροπή παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Για την ομάδα της Κεφαλονιάς και τον προπονητή-γυμναστή της Μ. Δούλια αξίζουν μόνο συγχαρητήρια αφού εδώ που έφτασε ήταν ένας άθλος.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, που άργησε πολύ να έρθει, στο 22’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 1-0 με τον Μπελτσώνια όταν με ωραία προσπάθεια μετά την πάσα του Σπανού θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο πλασέ στην έξοδο του Δασκαλόπουλου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27’ μια ωραία συνεργασία Σπανού Μολφέτα θα αποφέρει μια επικίνδυνη σέντρα του τελευταίου στην περιοχή και τον Δασκαλόπουλο να μαζεύει την μπάλα μπροστά από τους επιθετικούς των γηπεδούχων.
Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 35’ με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ Νικολόπουλου να περνάει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Τίκα.

Η πίεση των φιλοξενούμενων γινόταν όλα και πιο έντονη. Έτσι στο 49’ θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και το 1-1 σε μια περιπετειώδη φάση. Συγκεκριμένα ο Νικολόπουλος θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά στην περιοχή της Κεφαλονιάς, ο Αλαϊπέου θα γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι, ο Θωμάς απομακρύνει προσωρινά για να φτάσει η μπάλα και πάλι στον Αλαϊπάου προσπαθεί να πιάσει ένα «ψαλιδάκι» η μπάλα θα φτάσει στον Μεσσαλά που με σουτ μέσα από την περιοχή θα την στείλει στα δίχτυα του Τίκα.
Ο Ζούνι στο 53’ θέλει να αιφνιδιάσει τον Τίκα αλλά δεν τα καταφέρνει αφού το μακρινό φάουλ που εκτελεί απ' ευθείας θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Η ολική ανατροπή θα έρθει στο 58’ με μακρινό πολύ όμορφα εκτελεσμένο φάουλ του Ζούνι που στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει, παρά την προσπάθεια του Τίκα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι ένα πολύ μακρινό σουτ του Νικολόπουλου που θα στείλει την μπάλα πρώτα να σκάσει στο έδαφος και στη συνέχεια περνώντας πάνω από τον Τίκα να καταλήξει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος του τοπικού συνδέσμου.
Οι συνθέσεις
1o Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου:(Μ. Δούλιας), Τίκα, Γκαζάρ, Μολφέτας (58’ Βαλλιανάτος), Σπανός Ε., Φιοράτος, Φραγκιάς Β., Θωμάς, Μπελτσώνιας, Σπανός Β., Χρηστάτος, Δραγούτας  (66’ Πάππα).
3ο Γ.Ε.Λ. Πύργου:(Ι. Νικολαίδης), Δασκαλόπουλος, Παπαδάτος, Μπακόπουλος (28’ λ.τ. Τσίκληρας), Ζούνι, Δημουλιάς, Αλαϊπέου, Φιλάι, Δανίσκας, Γιαννακόπουλος (36’ Μεσσαλάς), Τσαπάρας, Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου