Κυριακή, Απριλίου 27

Η "Βασίλισσα" διατήρησε τα σκήπτρα...... Α.Ε. Κεφαλληνίας πρωταθλήτρια 2013-2014

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 0-2
                               
Νάτοι... Νάτοι οι πρωταθλητές
Κιτρινόμαυρη "καταιγίδα"... Η Α.Ε.Κ. των ρεκόρ ξανά πρωταθλήτρια
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Α.Ε.Κ. είναι η πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου.
Μια ομάδα που άξιζε με το παραπάνω τον τίτλο αφού ήταν με διαφορά η καλύτερη, είχε σταθερή απόδοση σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και έφτασε στο στόχο της με πολλά ρεκόρ!!
Μέχρι τώρα έχει το απόλυτο σε κανονική διάρκεια και playoffs με το φανταστικό 24Χ24, έχει πετύχει 76 τέρματα (71+5) και έχει δεχθεί μόλις 1 και αυτό από δικό της ποδοσφαιριστή, ενώ έχει και το πρώτο σκόρερ δικό της.
Σίγουρα μετά από όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Ήταν η καλύτερη και το άξιζε.
Αυτό που μένει τώρα είναι η καλή παρουσία στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και από εκεί και πέρα γιατί όχι και η υπέρβαση.
Στο σημερινό παιχνίδι παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα, που μπορεί σήμερα να ήταν κατώτερη των περιστάσεων, εν τούτοις είναι μια υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη και καθόλου εύκολη υπόθεση για τον κάθε αντίπαλο της.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολιού είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα, πέτυχαν δυο τέρματα ενώ έχασαν και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν και κάποιο άλλο.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου πάτησε «γκάζι» στο α ημίχρονο και στο διάστημα αυτό ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι και τον τίτλο.
Στο δεύτερο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δις πρωταθλητές απλά διαφύλαξαν τη νίκη-τίτλο, κάτι που στο τέλος πανηγύρισαν τρελά στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια.
Συμπερασματικά η νίκη της κρίνεται δίκαιη και "καθαρή".
Φάσεις και γκολ
3’ Σέντρα-σουτ του Ιλιρ απομακρύνει προσωρινά με δυσκολία και γροθιές ο Καραίσκος και στη συνέχεια ο Φωκάς σταματάει το σουτ του Εμιλιάνο και απομακρύνει την μπάλα και το κίνδυνο για την εστία του μακριά από τη περιοχή.
21’ Ο Λούλουδας με ψηλοκρεμαστή πάσα θα βρει στην περιοχή των γηπεδούχων τον Κόμητα να προλαβαίνει την έξοδο του Καραίσκου αλλά το πλασέ του κοντράρει στον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας και καταλήγει κόρνερ.
23’ Ωραία σέντρα από αριστερά του Αντωνόπουλου ο Κόμητας και πάλι θα «τσιμπήσει» την μπάλα με το κεφάλι στην έξοδο του Καραίσκου, τον αποφεύγει, όμως τελευταία στιγμή τον προλαβαίνει ο Φωκάς και απομακρύνει.
28’ Γκοοοοολ και 0-1 για τους πρωταθλητές.
Ο Μπαζάρογλου από δεξιά και λίγο κάτω από τη σέντρα θα εκτελέσει ένα ψηλοκρεμαστό φάουλ στην περιοχή της Εικοσιμίας, εκεί ο Χασάη θα νικήσει στην έξοδο τον Καραίσκο και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που έτρεξε να αφιερώσει στη μητέρα του που ήταν στην εξέδρα του γηπέδου των Κεραμειών.
35’ Λάθος διώξιμο της μπάλας από τον Καραίσκο, θα κερδίσει την μπάλα έξω από την περιοχή και αριστερά ο Εμιλιάνο θα πιάσει το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας θα αποκρούσει την μπάλα διορθώνοντας το δικό τους λάθος.
44’ Γκοοοοολ και 0-2 για τους πρωταθλητές.
Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με δυο γκολ διαφορά όταν ο Αντωνόπουλος με πολύ ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει στο ύψος του πέναλτι τον Εμιλιάνο που ανενόχλητος θα στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.
Με «γερό» προβάδισμα όπως είναι το 0-2, οι «κιτρινόμαυροι" θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
46’ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Γ, Μινέτος θα κερδίσει τις κόντρες, μπαίνει στην περιοχή από αριστερά αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί αποκρούεται από τον Άννινο.
48’ Ο Εμιλιάνο μετά τη μπαλιά του Λούλουδα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βγει απέναντι από τον Καραίσκο με το πλασέ του όμως να καταλήγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
51’ Νέα πάσα στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας αυτή την φορά από τον Μπαζάρογλου, ο Χασάη θα βρεθεί απέναντι από τον Καραίσκο τον οποίο και αποφεύγει, όμως θα ανοίξει περισσότερο από όσο έπρεπε τη μπάλα και το δύσκολο πλασέ του από πλάγια δεν θα έχει τύχη μιας και η μπάλα καταλήγει άουτ.
71’ Ο Κόμητας με σέντρα από δεξιά θα βρει τον Χασάη μέσα στην περιοχή και πλάγια, ο τελευταίος θα πασάρει παράλληλα μέσα στην περιοχή στον Ζαμπαύτη αλλά το πλασέ του αποκρούεται από τον Καραίσκο σε κόρνερ.
Τέλος στο 86’ ο Φωκάς των γηπεδούχων θα αντικρίσει την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα του διαιτητή κ. Μενεγάτου για διαμαρτυρία.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτος και Α. Βουτσινάς.
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Φωκάς, Μινέτος Γ., Αποστολάτος (77' Τασιούλης), Αντωνάτος (63' Τσιγαρίδας), Ντουκάι, Κονόμη, Χρηστάτος, Στεφανάτος, Γερασιμάτος.
ΑΕΚ: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Στεφανάτος, Σπανός, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (80' Στάβερης), Χασάη (85' Θωμάς), Ιλιρ (63' Ζαμπαύτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου