Τετάρτη, Απριλίου 16

Η εμπειρία του Α.Ο.Κ.Ι. νίκησε τα "νιάτα" του Παγκέ


Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑ.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  4-1
                  
4-1 Ο Α.Ο.Κ.Ι. τον Παγκεφαλληνιακό και ελπίζει 
Πιο έμπειρος αλλά και πιο ουσιαστικός ο Α.Ο.Κ.Ι. ξεκίνησε με το δεξί τα playoffs αφού επικράτησε στην πρεμιέρα σχετικά εύκολα του νεανικού Παγκεφαλληνιακού με σκορ 4-1 και ελπίζει για μια καλύτερη συνέχεια.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και αφού εκμεταλλεύτηκαν την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του αντιπάλου τους, βρήκαν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την πολύ καλή άμυνα του και να πετύχουν τέσσερα συνολικά τέρματα.
Σίγουρα οι τυπικά φιλοξενούμενοι δε βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα και αυτό θεωρείται φυσιολογικό μιας και τέτοια παιχνίδια τους ήταν άγνωστα μέχρι τώρα με αποτέλεσμα όπως προαναφέραμε να τους λείπει η ανάλογη εμπειρία ώστε να διαχειριστούν σωστά το ματς.
Φάσεις και γκολ
6’ Πολύ καλή διπλή απόκρουση του Κομπορόζου στο δυνατό σουτ του Βουκελάτου.
12’ Γκοοοοολ. Ο Πολλάκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή από πλάγια και σε μια σύγκρουση με τον Παπαθεοδωρόπουλο θα βρεθεί στο «χόρτο» και τον κ. Ματιάτο να σφυρίζει πέναλτι. Μια φάση που θα φέρει αρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς Πάγκε.
Τελικά το πέναλτι εκτελεί ο Σπανός που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κομπορόζου για το 1-0.
Μετά το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν «στροφές» για να πετύχουν την ισοφάριση.
16’ Σουτ του Αρμάντο από το ύψος της περιοχής θα κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και θα καταλήξει κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του Αγκούσι.
23’ Γκοοοοολ για τον Πάγκε που ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντεντλάλα μέσα από την περιοχή στην σέντρα του Τούρλα και στην αποτυχία των αμυντικών να απομακρύνουν την μπάλα μακριά από την περιοχή τους.
34’ Απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Πολλάκη η μπάλα βρίσκει την πάνω μεριά του δοκαριού του Κομπορόζου και καταλήγει άουτ.
43’ Σέντρα σουτ του Σπανού από αριστερά με την μπάλα να σταματάει στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Κομπορόζου.
Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
53’ Ο Βουκελάτος θα σουτάρει από καλή θέση για να αποκρούσει προσωρινά ο Κομπορόζος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
59’ Γκοοοοολ Ο Πολλάκης θα γίνει κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Σπανού θα πλασάρει εύστοχα τον Κομπορόζο πετυχαίνοντας το 2-1 για την ομάδα του.
63’ Ωραία σέντρα από αριστερά του Κλειτογιάννη ο Βουκελάτος θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κομπορόζου.
65’ Ο Κίριο σε κόρνερ του Τούρλα από δεξιά και μόνος στην περιοχή δεν βρίσκει σωστά την μπάλα για να απομακρύνουν στη συνέχεια τον κίνδυνο οι γηπεδούχοι.
72’ Διαγώνιο σουτ του Βουκελάτου μέσα από την περιοχή στην κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
78’ Γκοοοοολ Ωραία συνεργασία Σπανού – Βουκελάτου θα φέρει σε θέση βολής τον επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. ο οποίος από κοντά με πλασέ θα πετύχει το 3-1 και κάπου εκεί θα "σφραγίσει" ουσιαστικά και τη νίκη της ομάδας του.
90+2 Γκοοοοολ Ο Βουκελάτος και πάλι θα ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του πετυχαίνοντας το τελικό 4-1 με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή. Στο πρώτο σουτ απόκρουσε ο Κομπορόζος και στην επαναφορά της μπάλας δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Βασιλόπουλος
Α.Ο.Κ.Ι.: (Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Μπενετάτος, Παπαναστασάτος Ν., Λυκούδης, Πολλάκης (82' Κουμαριώτης), Σπανος (79' Παπαναστασάτος Κ.), Πολλατος Αλ., Βουκελάτος, Λαμπρόπουλος.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς (73' Μεγαδούκας), Κίριο, Γιαννάτος, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής (65΄Δραγούτας), Νουρεντίνι, Αρμάντο, Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης (63' Κοτίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου