Κυριακή, Απριλίου 13

Νίκη γοήτρου για την Πρόοδο 3-2 τα Διλινάτα


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  3-2
                                       
Νίκη 3-2 για την Πρόοδο επί των Διλινάτων στο Βαθύ
Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο  Ιθάκης στις 17:00  διεξήχθη έστω και καθυστερημένα ο αναβληθείς αγώνας μεταξύ Προόδου και Διλινάτων. Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα ιδανικό για ποδόσφαιρο με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στις κερκίδες για να παρακολουθήσει  ένα παιχνίδι αν και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες   κάτι το οποίο φάνηκε και από τις αρκετές ελλείψεις που είχαν.
Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά με αρκετές φάσεις να δημιουργούνται μπροστά από τις δύο εστίες, με την Πρόοδο όμως πιο αποτελεσματική να κερδίζει με σκορ 3-2  αν και είχε τη δυνατότητα να πετύχει και άλλα γκολ.
Φάσεις και γκολ
στο 4’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Qiorraj από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Alaj και στην επαναφορά ο Αρταβάνης πιάνει την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των Διλινάτων να διώχνει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 17’ η δεύτερη καλή φάση για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Αρταβάνης μετά από το ελεύθερο του Τσίρου κατεβάζει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου κάνει την κάθετη μπαλιά  στον Χάνο ο οποίος κάνει το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 19’ η πρώτη καλή φάση για την ομάδα των Διλινάτων, όταν μετά από ωραία σέντρα του Κίριο στον Τζωρτζάτο Δ, ο Τζίμας προλαβαίνει τον δεύτερο με τα πόδια τελευταία στιγμή πριν πλασάρει την μπάλα στο τέρμα της Προόδου, με τον Κατσούρη να παίρνει το rebound στο ύψος της μεγάλης περιοχής να πλασάρει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να λέει και πάλι όχι μπλοκάροντας την μπάλα.
Με την επαναφορά της μπάλας με βολέ από τον Τζίμα ο Βρεττός  γίνεται κάτοχος της μπάλας  στο κέντρο και με μια ντρίπλα  βγαίνει μόνος του στα αριστερά της περιοχής των Διλινάτων, πραγματοποιεί μια χαμηλή σέντρα στο πρώτο δοκάρι του  Alaj με τελικό αποδέκτη τον Αρταβάνη, ο οποίος με τη σειρά του κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα των Διλινάτων να αποκρούει με υπερένταση και με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.
Στο 35’ γκοοοολ για την Πρόοδο, όταν ο πολύ καλός  για ακόμη ένα παιχνίδι της Προόδου  Αρταβάνης  κερδίζει φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής των Διλινάτων, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τσίρος Ανδρέας ο οποίος με μια φωτοβολίδα πετυχαίνει το 1-0 για την ομάδα του. Γκολ το οποίο αφιέρωσε στη κορούλα του.
Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στα Διλινάτα  όταν ο Τζωρτζάτος Κ. σουτάρει με τον Τζίμα να αποκρούει την μπάλα και στην επαναφορά να σταματάει και πάλι σουτ του Κατσούρη   σώζοντας την Πρόοδο από σίγουρο γκολ.
Δεύτερο ημίχρονο
Στο 50’ εκτέλεση φάουλ από τον  Qiorraj με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Alaj.
Στο 52’ μια φάση που κινδύνεψε αρκετά η Πρόοδος να ισοφαριστεί με πρωταγωνιστές τους  δύο καλύτερους για τα Διλινάτα σήμερα, όταν μετά από φάουλ του Τζωρτζάτου Χ. ο Τζίμας διώχνει με υπερένταση την μπάλα με γροθιές, ο Χαράμπογλου να παίρνει την μπάλα να πραγματοποιεί το δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει πάνω από την εστία της Προόδου.
Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 58’ γκοοολ, μετά από πολύ ωραία μπαλιά  του πολύ δραστήριου Qiorraj στην πλάτη της άμυνας των Διλινάτων ο Αρταβάνης με περίτεχνο πλασέ περνάει την μπάλα πάνω από τον Alaj  πετυχαίνοντας το 2-0 για την Πρόοδο.
Στο 67’ γκοοολ για την Πρόοδο  μετά από κεφαλιά πάσα του  Αρταβάνη στον Qiorraj   o δεύτερος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Διλινάτων  και με όμορφο πλασέ  περνάει και αυτός την μπάλα πάνω από τον  Alaj που πραγματοποιούσε έξοδο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ομάδα της Προόδου, σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη.
Στο 69’ δυνατό σουτ του Τζωρτζάτου Χ. μπλοκάρει ο Τζίμας.
Στο 72’ Νέο δυνατό σουτ του Τζωρτζάτου Δ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζίμα.
Στο 75’ γκοοολ, μια καταπληκτική κάθετη πάσα από τον Τζωρτζάτο Κ. βγάζει μόνο τον Τζωρτζάτο Δ. με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του Τζίμα  μειώνοντας το σκορ στο 3-1 για τα Διλινάτα.
Λίγο μετά στο 87’ ο Κωστόπουλος κάνει μια κούρσα φτάνει στην μεγάλη περιοχή, επιχειρεί την κάθετη στον Πρεβεζιάνο ο οποίος μόνος απέναντι από τον Alaj και στη γωνία της μικρής περιοχής σουτάρει με τον δεύτερο να  πραγματοποιεί δύσκολη επέμβαση διώχνοντας την μπάλα ψηλά σε κόρνερ.
Τέλος στο 93’ γκοοολ για τα Διλινάτα  όταν ο Δ. Τζωρτζάτος και πάλι με πλασέ μειώνει περισσότερο σε 3-2 για τα Διλινάτα που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα αφού αμέσως μετά ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς  τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλο και Γ. Αντωνάτο.
Α.Ο. Πρόοδος: (Ν. Διαμαντάτος), Τζίμας-Κωστόπουλος-Ραυτόπουλος-Χάνος-Βασιλάκης-Πρεβεζιάνος-Τσίρος-Βρεττός    Αρταβάνης- Qiorraj-Βλασόπουλος.
Α.Ο. Διλινάτα: (Σπ. Αλυσανδράτος), Alaj-Καλιακούδας-Τσώλας-Τζωρτζάτος Κων.-Τζωρτζάτος Χρ.-Τζωρτζάτος  Διον.-Γκερβένης-Χαραλαμπόγλου-Κατσούρης-Κίριο-Κουνάδης.
Η βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
60
20
20
0
0
71
1
2.
46
20
15
1
4
51
15
3.
41
20
13
2
5
45
20
4.
39
20
12
3
5
42
21
5.
32
20
10
2
8
34
27
6.
31
20
10
1
9
37
27
7.
28
19
8
4
7
23
28
8.
15
20
5
0
15
19
43
9.
14
18
4
2
12
20
50
10.
7
19
2
1
16
18
70
11.
3
20
1
0
19
8
66

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου