Παρασκευή, Απριλίου 25

Με το αγαπημένο της 1-0 καθάρισε και τον Α.Ο.Κ.Ι. η Α.Ε.Κ.

 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  0-1
                                         
Ασταμάτητη πορεία τίτλου η Α.Ε.Κ. 
Με το αγαπημένο της στα playoffs 1-0 η Α.Ε.Κ. πέρασε και το εμπόδιο του Α.Ο.Κ.Ι. και πηγαίνει ολοταχώς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αυτό που της υπολείπεται είναι μια νίκη την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Εικοσιμία για να της δώσει πρόωρα και μαθηματικά την κούπα.
Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η Α.Ε.Κ. πήρε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με σκορ 1-0.
Ένα γκολ ατόφιο «χρυσάφι» αφού της δίνει τη δυνατότητα να κρατάει μια διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από τη δεύτερη Εικοσιμία ώστε να πάει με άλλη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.
Φάσεις και γκολ 
10’ Εντυπωσιακή ενέργεια από τον Ιλιρ θα μπει από δεξιά στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο παράλληλα με την εστία του Αγκούσι σουτ και τον Διον. Πολλάτο να διώχνει σε κόρνερ.
19’ Εντυπωσιακή απόκρουση στο «Γ» της εστίας του από τον Αγκούσι στο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά του Αντωνόπουλου στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
22’ Ένα μακρινό σουτ από τον Γ. Βουκελάτο θα διώξει με δυσκολία πέφτοντας στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Άννινος.
28’ μεγάλη ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στο σκορ θα χαθεί από τον Μπαζάρογλου όταν θα περάσει στο σπριντ τον Διον. Πολλάτο θα μπει στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον Αγκούσι θα πλασάρει για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.Ι..
44’ Το «χρυσό» γκολ του αγώνα από τον Χασάη και 1-0 για την Εικοσιμία. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των τυπικά φιλοξενούμενων θα κερδίσει με δύναμη τη μπάλα από τον Ν. Παπαναστασάτο, θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ στην έξοδο θα νικήσει τον Αγκούσι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι με την Α.Ε.Κ. προηγούμενη στο σκορ οι ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια.
48’ Ο Κλειτογιάννης θα εκτελέσει ένα φάουλ από δεξιά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Λαμπρόπουλος θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά από πολύ κοντά και ο Άννινος χωρίς δυσκολία θα μαζέψει την μπάλα.
Για ένα εικοσάλεπτο στη συνέχεια έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά τις δυο εστίες και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν είτε με στημένα είτε με μακρινά σουτ που δεν έβρισκαν όμως στόχο.
69’ Ο Χασάη με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Εμιλιάνο απέναντι από τον Αγκούσι με τον νεαρό επιθετικό της Α.Ε.Κ. να μην κάνει καλά το πλασέ και η μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Αγκούσι σπαταλώντας μια καλή ευκαιρία για το 2-0.
75’ Ο Μπαζάρογλου εκτελεί ένα φάουλ από πλάγια δεξιά, ο Σ. Ζαμπαύτης θα προλάβει την έξοδο του Αγκούσι αλλά το πλασέ του στον αέρα καταλήγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
85’ Ο Κόμητας μόνος απέναντι από τον Αγκούσι θα καθυστερήσει στο πλασέ τόσο ώστε να προλάβει και να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Κλειτογιάννης.
90+3 Μακρινό δυνατό σουτ του Ν. Παπαναστασάτου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Άννινου άουτ.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτο με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
Οι συνθέσεις
A.O.K.I.:(Γ. Τζουγανάτος),Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Παπαναστασάτος Κ., Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Λαμπρόπουλος, Λυκούδης, Μπενετάτος (83’ Κουμαριώτης), Σπανός, Βουκελάτος.
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Σπανός, Αντωνόπουλος, Στεφανάτος, Λούλουδας, Κόμητας, Ζαμπαύτης (76’ Στάβερης), Χασάη, Μπαζάρογλου, Ιλιρ, Εμιλλιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου