Πέμπτη, Απριλίου 24

Pre-game playoffs: Σπουδαία παιχνίδια αύριο για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας

Συνέχεια στα playoffs της Α’ κατηγορίας με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής
         

Η "Μάχη" στα playoffs στην Α΄Κατηγορία
Συνέχεια των playoffs στην Α' κατηγορία με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής και την πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου Α.Ε.Κ. να δείχνει ασταμάτητη και με το φανταστικό 22Χ22 να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της "κούπας" για δεύτερη συνεχή χρονιά.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                                 
Νίκη για να ελπίζει η Εικοσιμία..... Σκληρό "καρύδι" ο Παγκέ
Αύριο, Παρασκευή απόγευμα, στις Κεραμειές και ώρα 4 μ.μ. ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Παγκεφαλληνιακό και Εικοσιμία.
Ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό από μέρους της ομάδα από τη Λειβαθώ που θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για τη συνέχεια.
Από την πλευρά του ο Πάγκε χωρίς ουσιαστικά χωρίς ελπίδες διεκδίκησης πλέον του πρωταθλήματος θέλει τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με στόχο άλλη μια πειστική εμφάνιση.
Ο Γ. Βασιλάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πολύ πιθανή απουσία του Θανάση Τούρλα λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Στα ευχάριστα όμως η επιστροφή του Νίκου Αντωνίου. Ο Δ. Ζησιμάτος δε μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χ. Μινέτο ούτε αυτή την αγωνιστική, όμως αναμένεται να έχει στο αρχικό του σχήμα τον Κ. Κουμαριώτη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ..
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες δυο φορές για το πρωτάθλημα έχοντας από μια νίκη εκτός έδρας η κάθε μια. Συγκεκριμένα η Εικοσιμία είχε επικρατήσει 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ο Παγκέ στις Κεραμειές 1-0.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                         
Σπουδαίο ντέρμπι στις Κεραμειές
Στη συνέχεια και αμέσως μετά, 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου, αήττητη και με το απόλυτο 22Χ22 Α.Ε.Κ..
Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι του Γ. Τζουγανάτου με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα με ήττα αποχαιρετούν τη χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι του Σπ. Παπαδάτου με πιθανή νίκη και ένα ευχάριστο "νέο" από το παιχνίδι που θα έχει προηγηθεί (ήττα της Εικοσιμίας) θα μπορούν να πανηγυρίσουν τον τίτλο έστω και αν μαθηματικά δεν θα έχει επιτευχθεί αυτό, αλλά θα είναι απίθανο να συμβεί στη συνέχεια κάτι άλλο!
Τα προβλήματα απουσιών στην Α.Ε.Κ. είναι γνωστά και ακούνε στα ονόματα των τιμωρημένων Άλκη Κρούτη, Άγγελου Κούκλη  και πιθανόν του τραυματία Άννινου. 
Ο Γ. Τζουγανάτος από την άλλη δε θα έχει στη διάθεση τους τον Αλ. Πολλάτο μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Εικοσιμία, τον στρατευμένο Πολλάκη καθώς και τους τιμωρημένους Μάκη Χαλιώτη και Λ. Κοντοζή.
Αυτό που περιμένουν οι φίλοι των δυο ομάδων είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι να επικρατήσει η λογική και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις ώστε να χαρούν όλοι το παιχνίδι.
Οι παραπάνω ομάδες φέτος έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές, δυο για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο. Η Α.Ε.Κ. επικράτησε και στα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος, 5-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 1-0 στις Κεραμειές. Επίσης μια στον τελικό του κυπέλλου, με τον Α.Ο.Κ.Ι. να το κατακτάει μετά τη νίκη του με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτο με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Βασιλόπουλο.
Η ειδική βαθμολογία 
των ομάδων στα playoffs
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2
10
2 - 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2
5
3 - 3
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
2
3
6 - 4
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2
1
1 - 5
Η επόμενη (4η) αγωνιστική 27/4/2014
Α/Α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ- Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου