Κυριακή, Απριλίου 27

Νίκη γοήτρου για τον Α.Ο.Κ.Ι. 2-1 τον Παγκεφαλληνιακό

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

                                        
Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι αγγαρεία ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε του Παγκέ 2-1
Νίκη γοήτρου για τον Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό.
Οι «μελανόλευκοι» προσπάθησαν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Γ. Βασιλάκη, όμως σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού η νίκη τους τελικά ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
2’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Τούρλα ο Αγκούσι που δεν έχει καλό οπτικό πεδίο θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα διώξει ίσα-ίσα με τα ακροδάχτυλα την μπάλα κόρνερ.

9’ Ο Κουμαριώτης θα διεκδικήσει μια σχεδόν χαμένη μπαλιά από αριστερά, θα μπει στην περιοχή κερδίζοντας τις κόντρες και θα πασάρει παράλληλα μέσα στην περιοχή την μπάλα στον Βουκελάτο με τον τελευταίο να μην κάνει καλό πλασέ και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
20’ Ο Κομπορόζος θα διώξει την μπάλα με γροθιές, θα φτάσει στον Λαμπρόπουλο που θα σουτάρει για να επέμβει και πάλι ο νεαρός τερματοφύλακας του Πάγκε και να διώξει με τη βοήθεια των αμυντικών του μακριά τον κίνδυνο.
22’ Κόρνερ από αριστερά, εκτελεί ο Νουρεντίνι φέρνοντας την μπάλα στην περιοχή, εκεί οι αμυντικοί δεν την απομακρύνουν σωστά για να φτάσει στον Αρμάντο που θα σουτάρει λίγο άουτ.
26‘ Γκοοοοολ και 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Σέντρα ακριβείας του Κ. Παπαναστασάτου από δεξιά ο Π. Κουμαριώτης εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών του Πάγκε και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κομπορόζου.
42’ Ο Τούρλας θα βγει στην αντεπίθεση από δεξιά με τον Αγκούσι να βγαίνει από την εστία του και να ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή του Παγκεφαλληνιακού. Ο διαιτητής κ. Γασπαράτος θα του δείξει (θεωρούμε σωστά) κίτρινη κάρτα αφού δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ μιας και υπήρχαν δυο αμυντικοί στην περιοχή του. Πάντως στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους τυπικά γηπεδούχους.

52’ Γκοοοοολ 0-2 για του «μελανόλευκους» του Αργοστολιού.
Μετά την πάσα του Μπενετάτου ο Σπανός θα κερδίσει τις κόντρες θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Κομπορόζο στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας την διαφορά του σκορ υπέρ της ομάδας του.
69’ Ο Σπανός με ωραία ατομική ενέργεια θα φτάσει απέναντι από τον Κομπορόζο εντός περιοχής αλλά το πλασέ του θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ πέφτοντας στη δεξιά του γωνία ο νεαρός τερματοφύλακας. Εδώ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια του αντιπάλου του για την πραγματικά πολύ δύσκολη απόκρουση που πραγματοποίησε. (Πολύ ωραία στιγμή).
74’ Δυνατό σουτ του Μπενετάτου έξω από την περιοχή πέφτει και πάλι στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει ο εξαιρετικός Κομπορόζος.
85’ Γκοοοοολ μειώνει σε 1-2 ο Πάγκε.
Ο Κουλουμπής θα βρει με παράλληλη πάσα τον Νουρεντίνι μέσα στην περιοχή και απέναντι από τον Αγκούσι εκεί θα τον πλασάρει και χωρίς δυσκολία θα μειώσει τη διαφορά βάζοντας ξανά την ομάδα του στο «κόλπο».
90’ Ο Κοτίνης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Αγκούσι με εξαιρετική απόκρουση θα στείλει την μπάλα κόρνερ, σώζοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.
Το κόρνερ εκτελεί ο Κίριο από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Κουλουμπή το σουτ του οποίου θα διώξει με τα πόδια και πάλι ο Αγκούσι
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτο με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Α. Βουτσινά.
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Αρμάντο, Κίριο, Τριανταφυλλίδης, Βεκερίδης (60' Θωμάς), Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Γιαννάτος (60' Κοτίνης), Νουρεντίνι, Ντεντλάλα (60' Κουλουμπής), Τούρλας.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Παπαναστασάτος Κ., Πολλάτος Διον. (26' Χαλιώτης), Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Λαμπρόπουλος, Λυκούδης, Μπενετάτος, Σπανός, Κουμαριώτης (79' Μαρρής), Βουκελάτος (46' Κοντοζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου