Κυριακή, Δεκεμβρίου 7

Έχασε από τα Διλινάτα και συγχρόνως το "τρένο" για την 4αδα; ο Παλληξουριακός


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-0 
                              
Χάθηκε το όνειρο για τους Ληξουριώτες
Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Αργοστόλι με τα στοιχεία που το χαρακτήριζε να είναι η δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, τα Διλινάτα κατάφεραν καίριο χτύπημα στον Παλληξουριακό και με τη νίκη τους 1-0 τον έριξαν στο "καναβάτσο" στέλνοντας τον εκτός απροόπτου νωρίς νωρίς εκτός τελικής 4αδας.
Οι Παλληκισιάνοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ και είχαν περισσότερο την κατοχή. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με μεγάλες πάσες να φτάσουν απειλητικά στην εστία του Μαρκέτου χωρίς να τα καταφέρνουν.
Στο δεύτερο μισό οι Διλινάδες ισορρόπησαν και άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο τέλος να πανηγυρίσουν μια ακόμη σημαντική νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ ο Καλαφάτης θα σώσει την εστία του αποκρούοντας με τα πόδια σουτ του Ηλ. Αντωνάτου.
Ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων θα εκμεταλλευτεί κατά το ήμισυ ο Ζάβαλης αφού το σουτ που επιχειρεί λίγο έξω από την περιοχή καταλήγει σύριζα άουτ από την εστία του Καλαφάτη.
Στο 21’ ο Μαυροειδής συνδυάζεται υπέροχα με τον Ηλ. Αντωνάτο και το σουτ τελικά του τελευταίου να στέλνει και πάλι την μπάλα άουτ.
Νέο σουτ πολύ δυνατό έξω από την περιοχή του Λούλουδα θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ για ακόμη μια φορά.
Πρώτη επικίνδυνη παρουσία των γηπεδούχων στο παιχνίδι θα είναι στο 43’ με το φάουλ του Χρ. Τζωρτζάτου θα καταλήγει άουτ.
Έτσι οι δυο ομάδες χωρίς σκορ θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.
 Στο 50’ ο Τανουσάι θα φύγει από αριστερά και θα βγάλει την σέντρα για τον Διον. Τζωρτζάτο, αυτός θα πιάσει ένα βολέ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαρκέτου.
Νέο σουτ μέσα από την περιοχή του Διον. Τζωρτζάτου στο 70’ θα στείλει την μπάλα να κοντράρει στον Πρεντάνο και να φεύγει τελικά κόρνερ.
Γκοοοοοοολ και 1-0 για τα Διλινάτα
Το κόρνερ στη συνέχεια εκτελεί ο Κ. Τζωρτζάτος με την μπάλα στην περιοχή και τον Χαραλαμπόγλου να εκμεταλλεύεται την αδράνεια άμυνας και τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.
Από το σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν τίποτε να χάσουν ανέβηκαν και πίεσαν μήπως ισοφαρίσουν, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. 
Σε μια τέτοια μάλιστα στο 81’ ο Τανουσάι θα βρεθεί λίγο έξω από την περιοχή του Παλληξουριακού και θα σουτάρει πλην όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Μαρκέτου.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα: (Στ. Αναλυτής), Καλαφάτης Λ., Καλιακούδας, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Καλαφάτης Στ. (46’ Ταγκίρης), Τανουσάι (83’ Μπάμπης), Τζωρτζάτος Χρ., Κύργιο (89’ Τζωρτζάτος Φ.)
Παλληξουριακός: (Διονύσης Λιονάτος), Μαρκέτος, Ζερβός (53’ Πρεντάνος), Αδηλίνης (46’ Κατσιβέλης), Λαδάς, Αντωνάτος Ε. (68’ Δαμουλιάνος), Λούλουδας, Ζάβαλης, Μαρκάτος, Μαυροειδής, Τοτζάι, Αντωνάτος Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου