Κυριακή, Δεκεμβρίου 7

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες της Κυριακής για την 4η αγωνιστική, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες


Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας με το ΠΑΙΧΝΊΔΙ ανάμεσα στα Ομαλά και το πρωτοπόρο και αήττητο Παπυργιακό. 
Οι δυο ομάδες αναδείχθησαν ισόπαλες στο σκορ με 1-1.
Στη συνέχεια η Ανωγή χωρίς πρόβλημα πέρασε από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 4-0.
 
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  1-1

Ισόπαλο τελικά ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του πρωτοπόρου Παπυργιακού και των Ομαλών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Το γκολ
Τα Ομαλά θα προηγηθούν 1-0 στο σκορ με τον Κ. Γκαζάρ να σουτάρει από αριστερά στην απέναντι γωνία του Α. Μενεγάτου μετά την εξαιρετική πάσα του Νεόφυτου-Καραντινού.
Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας και αήττητοι θα ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντικούδης εκτελεί το φάουλ στην περιοχή από αριστερά ο τσακαρισιάνος αποκρούει ασθενώς για να φτάσει η μπάλα στον Β. Μενεγάτο που εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το τελικό 1-1.
Στο 40' σουτ του Χρ. Τσακαρισιάνου θα στείλει την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια να καταλήξει στο κάθετο δοκάρι του Α. Μενεγάτου.
Διαιτητής ο κ. Γ. Αντωνάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Β. Λογοθέτη.
Οι συνθέσεις
Ομαλά: (Γ. Μεσολωράς), Τσακαρισιάνος Στ., Γαλιατσάτος, Καπετάνιος (90 Χαρίτος), Τζάκης, Νεόφυτος, Καραντινός, Σταθάτος (54 Γκαζάρ Δ.), Γκαζάρ Κ., Τσακαρισιάνος Χρ., Μινέτος (38 Βαλλιανάτος).
Παπυργιακός: (Απ. Κοκκόσης), Μενεγάτος Α., Παγουλάτος (50 Τζωρτζάτος), Στρακάτος Δ., Κοκκόσης (50 Κουμαριώτης), Απέργης, Ντικούδης (70 Χαλιώτης), Σταμένης, Ματέο, Μενεγάτος Β., Στρακάτος, Ίνγκλις.
  
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  0-4
Στον αγώνα που ακολούθησε αμέσως μετά η Ανωγή συνέχισε στις νίκες αφού χωρίς δυσκολία επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 4-0.
Το γκολ
Στο 2' ο Κοζομπόλης με απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ θα πετύχει το 0-1.
Ο Αραβαντινός Λεων. στο 59' με ωραία πάσα θα βρει τον Γαβαλά στην περιοχή και αυτός με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.
Το 0-3 για την Ανωγή θα πετύχει στο 71' ο Σούπας που θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά την ασίστ του Γαβαλά.
Το τελικό 0-4 θα πετύχει στο 87' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Καλέτζος.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τον κ. Β. Λογοθέτη και Ε. Μοσχονά.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: (Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μαρινάκης, Κωλετσης, Καλαφάτης, Ταβιανάτος, Καππάτος Δ., Θεοδωρακάτος, Φωκάς, Καππάτος Σ., Πολλάτος, Τζιβράς.
Ανωγή: (Ν. Κουρούκλης), Κατωπόδης, Βώρος (46' Γιακουμάτος), Κοζομπόλης, Αραβαντινός Ανδρ., Αραβαντινός Λ., Καλέντζος, Θωμάτος, Αντωνέλος, Παπλάς (61' Σούπας), Τσίγγανος, Λιάτος.
  
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
 ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
10
4
3
1
0
5
2
2.
 Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
9
4
3
0
1
9
2
3.
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7
4
2
1
1
6
4
4.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
6
4
2
0
2
6
3
5.
 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
4
1
0
3
5
6
6.
 Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
0
4
0
0
4
0
14
  
Η επόμενη αγωνιστική
5η  13-14/12/2014
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου