Δευτέρα, Δεκεμβρίου 8

Ο ΝΕΟΛ είναι για τα δύσκολα, κέρδισε εκτός έδρας τον Παναχαϊκό με 71-69.

TELIKO SHMA NEOL

Η ομάδα μας μετά από ένα αγώνα με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ, πήρε το ντέρμπι με τον  Παναχαϊκό και έδειξε ότι «είναι για τα δύσκολα». Μάλιστα κατάφερε να γυρίσει διαφορά 9 πόντων ενώ έμεναν 5 λεπτά για το τέλος και το σκορ ήταν 58 – 49.
Οι παίκτες μας, νέοι και παλιοί, έδειξαν χαρακτήρα και άντεξαν απέναντι σε μια ομάδα που είχε ένα χαρισματικό και έμπειρο παίκτη (Χριστοδουλόπουλος), πολλούς παίκτες που μπορούσαν να σουτάρουν με αξιώσεις από μέση και μακρινή απόσταση και ικανούς στο physical game.  Το πρώτο δεκάλεπτο παραλίγο να αποβεί καθοριστικό, αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 10 πόντους (18-8). Βέβαια, οι παίκτες μας είχαν κάνει μισό ζέσταμα, αφού εξαιτίας των δρομολογίων μπήκανε στο γήπεδο 20 λεπτά πριν την έναρξη και έτσι οι γηπεδούχοι αξιοποιώντας την έδρα και την ευστοχία τους πήραν σοβαρό προβάδισμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, μόνο ο Χρήστος Συνοδινός (5π) και ο Βολτέρας (3π) σκόραραν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα «ζεστάθηκε»! 
Με τον Παναγή Συνοδινό να δίνει το ρυθμό (10π)  βελτιωθήκαμε πολύ στην επίθεση, αλλά ένα μικρό ξέσπασμα των γηπεδούχων στο τέλος κράτησε τη διαφορά στους 7 πόντους (34-27 ημίχρονο). Το τρίτο δεκάλεπτο πήγαμε ακόμα καλύτερα: Πιέσαμε στην άμυνα περισσότερο, συνεχίσαμε να είμαστε καλοί στην επίθεση  (ο Αλεξόπουλος «πήρε το όπλο του» ) και η διαφορά έκλεισε κι άλλο με το σκορ να φτάνει στο 48-45. 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν θρίλερ. Επιθετικά, πήγαμε εξαιρετικά, με τον Βολτέρα να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι και συνολικά όλη η ομάδα να σκοράρει  26 πόντους. Λίγο πριν το τέλος, ενώ είμαστε μπροστά με τρεις πόντους, ο Παναχαϊκός ισοφάρισε με ένα μάλλον τυχερό τρίποντο με ταμπλό. Ο Βολτέρας, στην επίθεση που εκδηλώσαμε κέρδισε φάουλ και ευστόχησε στις δύο βολές διαμορφώνοντας το τελικό 69-71, αφού στα 6 δεύτερα που απέμεναν ο Παναχαϊκός δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός έδρας στα οποία και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, ώστε να μην πάνε χαμένες οι μέχρι στιγμής επιτυχίες μας.
Διατητές: Δαρλαμήτσος, Λάμπος.
Τα δεκάλεπτα: 18-8, 34-27, 48-45, 69-71
Παναχαικός  Πέτρος, Καραγιάννης 5, Λανδρίτσης 5, Γαλάνης 2, Χριστοδουλόπουλος Β 6 (1), Καμπαρδέλης 11, Κεπενός 5(1), Κολλιόπουλος, Παπαλεξόπουλος 6 (2), Χριστοδουλόπουλος Δ 26(3), Γεωργόπουλος 3.
ΝΕΟΛ (Μ Τζουγανάτος) Αντωνάτος Γ, Πυλαρινός Α. , Συνοδινός Π. 16 (3), Βολτέρας Χ. 25 (2), Παγώνης Γ. Συνοδινός Χ. 20 (2), Μπακούρος Δ. 2, Αλεξόπουλος Α. 8 (2), Μπελίτσης Α., Πρεντάνος Ν., Σπυράτος Α..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου