Τρίτη, Δεκεμβρίου 2

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο Παλληξουριακός ήταν η ομάδα που σταμάτησε το σερί του Α.Ο.Κ.Ι.
Συνέχεια Θιακών στις επιτυχίες με 2Χ2 το Σάββατο στο Βαθύ
Η πρωταθλήτρια κερδισμένη της αγωνιστικής έτοιμη για την αντεπίθεση
Συνεχίζει 1ος και αήττητος ο Α.Ο.Κ.Ι.
Ολοκληρώθηκε  η 7η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας όπου ο πρωτοπόρος Α.Ο.Κ.Ι. είχε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια μετά το 1-1 στον Άγιο Αντώνη.
Παραμένει όμως μόνος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να αλλάξει κάτι αφού τα Διλινάτα ήρθαν ισόπαλα στην Εικοσιμία με αποτέλεσμα η διαφορά να παραμείνει στου τρεις βαθμούς.
Επανήλθε στις νίκες ο Πάγκε ενώ οι Θιακοί συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες τους.
Οι Πρόννοι έμειναν στις χαρές της νίκης με τον Πυλαριακό αφού αναχώρησαν από την Ιθάκη με βαριά ήττα 5-0!
Όσο για την διαιτησία και αυτή την αγωνιστική κατάφερε να κλέψει τις...... εντυπώσεις αφού υπήρξαν αρκετά και μάλλον δικαιολογημένα παράπονα σε μερικά παιχνίδια.
Έδειξαν συνολικά 36 κίτρινες και τέσσαρες κόκκινες κάρτες.
Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο σε όλα τα παιχνίδια τα περισσότερα από τα οποία στην πορεία τους εξελίχθηκαν σε δυνατά ντέρμπι.
Κερδισμένη αυτή την φορά η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. που ανέβηκε στην 3η θέση ισόβαθμη της Εικοσιμίας και μείωσε την διαφορά από των πρωτοπόρο στους -5.
Ας δούμε τα παιχνίδια:
Το Σάββατο το πρωί στο Βαθύ η Πρόοδος συνεχίζοντας τις πολύ καλές της εμφανίσεις επικράτησε των Πρόννων 5-0 και βρέθηκε σε τροχιά 4αδας.
Την τύχη της συντοπίτισσας του αμέσως μετά είχε και ο Οδυσσέας που επικράτησε των Φωκάτων 2-0.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Παγκεφαλληνιακός "ζορίστηκε" αρκετά απέναντι στον Πυλαριακό αλλά τελικά πήρε το σημαντικό τρίποντο επικρατώντας στο γκολ 1-0.
Την επόμενη ημέρα στο Δ.Α.Κ., η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. κερδισμένη της αγωνιστικής, με το πόδι στο γκάζι τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της Σάμης 3-0 και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των πρωτοπόρων βρέθηκε στην 3η θέση συγκάτοικος της Εικοσιμίας ενώ όπως είπαμε μείωσε και την διαφορά από την κορυφή.
Στις Κεραμειές η Εικοσιμία με πολλά παράπονα για την διαιτησία, έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά μετά την ισοπαλία 1-1 με τα Διλινάτα.
Τέλος στο μεγάλο παιχνίδι του Ληξουριού στον Άγιο Αντώνη, ο Α.Ο.Κ.Ι. άφησε τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα αφού ήρθε ισόπαλος του Παλληξουριακού με σκορ 1-1.
Έτσι μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στην πρώτη θέση παραμένει ο Α.Ο.Κ.Ι. και στην τελευταία ο Πυλαριακός.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
                
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  5-0
Πλώρη για 4αδα έβαλε η καταπληκτική φέτος Πρόοδος Ιθάκης μετά την Σαββατιάτικη εύκολη νίκη της επί των Πρόννων με σκορ 5-0 στο Βαθύ και ήδη βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας!
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες σίγουρα δε θα μπορούσαν να περιμένουν τίποτε καλύτερο από ένα τέτοιο παιχνίδι και ιδιαίτερα σε μια τόσο δυνατή έδρα.
 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  2-0
Προπονητικό «φροντιστήριο» από το καθηγητή μαθηματικών Σπ. Ζερβό και κατάθεση ψυχής και αποφασιστικότητας από τον Οδυσσέα. Και όλα αυτά κάτω από ένα χρώμα ουρανού που θύμιζε έντονα ταινίες του  Αγγελόπουλου!
Δύναμη, πολύ δύναμη σε αυτό το ματς. Σχεδόν τίποτε από πλευράς δημιουργίας τα Φωκάτα, με τις πολλές απουσίες και πολύ αποφασισμένος ο Οδυσσέας που ερχόταν από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παγκεφαλληνιακού την προηγούμενη αγωνιστική και το κυριότερο δεν ήθελε να τριτώσουν οι ατυχίες του μετά από δυο άδικες εντός έδρας ισοπαλίες 2-2 με Πρόοδο και Πρόννους.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  1-0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά και με πολύ λίγες φάσεις παιχνίδι,  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός σε μια "μάχη" που κρίθηκε στο γκολ και συγκεκριμένα με πέναλτι του Ν. Κίριου, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα, θα πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο από τον Πυλαριακό που στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από το Αργοστόλι.
Οι γηπεδούχοι στην αρχή και γενικά στο πρώτο ημίχρονο πατούσαν καλύτερα και σε γενικές γραμμές κρατούσαν τον έλεγχο.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-1
Μεγάλο παιχνίδι Κυριακή απόγευμα στις Κεραμειές, ένα πραγματικό ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που το διακρίνουν. Δύναμη, πάθος, κίτρινες, κόκκινες κάρτες, και πολύ αγωνία. Αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν έλειψαν βέβαια και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που έφεραν αρκετές γκρίνιες και πολλές διαμαρτυρίες.
Στην αρχή οι ομάδες φάνηκαν επιφυλακτικές με αποτέλεσμα η μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο και τους γηπεδούχους μετά το δεκαπεντάλεπτο να ανεβάζουν «στροφές» και να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  3-0
Σε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλευόμενη και την αριθμητικό της πλεονέκτημα ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο και τελικά επικράτησε σχετικά εύκολα της Σάμης με σκορ 3-0.
Οι τυπικά γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα» λόγω απουσίας «μικρού».
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-1
Η 8η αγωνιστική τελικά δεν ήταν η τυχερή του Α.Ο.Κ.Ι. αφού την Κυριακή το απόγευμα φιλοξενούμενος του Παλληξουριακού στον Άγιο Αντώνη, άφησε εκεί δυο σημαντικούς βαθμούς, τους πρώτους του στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ισοπαλία 1-1 μπορεί να μην επηρέασε την απόσταση με την επόμενη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού για αυτό φρόντισαν Εικοσιμία και Διλινάτα και το μεταξύ του «Χ» όμως σταμάτησε ένα επιτυχημένο σερί 7Χ7 νίκες.
 "Κεφάλι" πήραν την 8η αγωνιστική... οι γηπεδούχοι στις νίκες
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 3 και οι φιλοξενούμενοι 1!! Είχαμε και δυο ισοπαλίες.
Δεκατέσσεροι (14) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 6 λιγότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά επιβαρυμένο αφού βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων"  4 κόκκινες.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 36!!! κίτρινες κάρτες. 
Αήττητος παραμένει μόνο ο Α.Ο.Κ.Ι. 
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και δυο ισοπαλίες.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι επιμένει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία μετά από οκτώ αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η αγωνιστική ημέρα ήταν αρκετά πεσμένη........ Σημειώθηκαν 15 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 6 λιγότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Προόδου Ιθάκης-Πρόννων στο Βαθύ της Ιθάκης, συνολικά 5!!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν  10 έναντι 5 των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα είναι της Α.Ε.Κ. με 29 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι., με μόνο γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα παραμένει αυτή  των Φωκάτων  με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 38 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχει ο Α.Ο.Κ.Ι., 7!!
Περισσότερες ισοπαλίες ο Παλληξουριακός, τρεις συνολικά. 
Περισσότερες ήττες ο Πυλαριακός 7.
Λιγότερες νίκες η Σάμη, ο Πυλαριακός και οι Πρόννοι με 1!!
Λιγότερες ήττες Α.Ο.Κ.Ι. με 0!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 36!!!  Οι περισσότερες (10) στο παιχνίδι Παλληξουριακού-Α.Ο.Κ.Ι στο Ληξούρι με διαιτητή τον κ. Δ. Βασιλόπουλο. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν αρκετά επιβαρυμένο, αφού είχαμε  4 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζει να προηγείται ο Εμιλιάνο της Α.Ε.Κ. που πέτυχε 1 αυτή την αγωνιστική. Έτσι στον πίνακα έχουμε 1ο τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" με 13 γκολ και ακολουθεί ο Ηλ. Αντωνάτος του Παλληξουριακού 8. Στη συνέχεια ο ο Α. Πολλάτος του Α.Ο.Κ.Ι. 7 και ακολουθούν οι: Διον. Τζωρτζάτος των Διλινάτων με τον Γ. Βουκελάτο του Α.Ο.Κ.Ι. με 6.  Στη συνέχεια υπάρχουν αρκετοί με 5 ή λιγότερα τέρματα .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
5 - 0
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2 - 0
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1 - 0
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1 - 1
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
0 - 3
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
1 - 1
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
22
8
7
1
0
24
2
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
19
8
6
1
1
14
5
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
17
8
5
2
1
29
7
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
17
8
5
2
1
19
8
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
8
4
1
3
14
14
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
12
8
3
3
2
14
8
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
10
8
3
1
4
15
12
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
8
8
2
2
4
12
23
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
8
2
0
6
5
22
10.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
8
1
2
5
10
14
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
8
1
1
6
8
38
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
8
1
0
7
7
18
Η επόμενη αγωνιστική (9η  6-7/12/14)


1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕAΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
 ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 

Στην Πρόοδο Ιθάκης που ύστερα από αρκετά χρόνια κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα αξίζει πολύ περισσότερο αφού σε κάθε αγωνιστική μετράει "πληγές" αλλά δείχνει να μην πτοείται!!
* Στους ανθρώπους συνεργάτες του sportsthea που καταβάλλουν κάθε εβδομάδα τεράστια προσπάθεια για τη δική σας ενημέρωση και τους οποίους ευχαριστούμε!!
* Στον Α.Σ.Κ. που σαν άγριο άτι κρατάει στα χέρια του τα ηνία της Α2 ΕΣΚΑΗ και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της κατηγορίας.
* Στις συγκινητικές πράγματι δηλώσεις των Ολυμπιονικών που επισκέφθηκαν το Αργοστόλι με το πρόγραμμα του "Ευ Αγωνίζεσθαι" για την Άννα Πολλάτου.... Πραγματικά μας συγκίνησαν!
Στην οικογένεια Διονύση Πολλάτου για τον ερχομό του νέου μέλους αυτής. Στους ευτυχείς γονείς ευχόμαστε να τους Ζήσει το νεογέννητο.
* Στην εξαιρετική παρουσία του Παπυργιακού στο φετινό πρωτάθλημα ο οποίος από την αρχή πήρε θέση οδηγού και συνεχίζει το μοναχικό του ταξίδι προς την κορυφή!!
Στον Διον. Παγουλάτο του Παπυργιακού. Ένα από τα καλύτερα παιδιά στο τοπικό ποδόσφαιρο με πάθος για αυτό αλλά και μεγάλη αγάπη για την ομάδα του... Αν και τα "ερυθρόλευκα" του τη χαλάνε!!
* Στον Παλληξουριακό αφού είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που "φρενάρισε" τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι. σταματώντας του ένα εντυπωσιακό σερί όπως είναι αυτό το 7χ7!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
Στις κακές και πάλι διαιτησίες της 8ης αγωνιστικής που δικαιολογημένα έφεραν διαμαρτυρίες..... Ίσως λείπει και χρειάζεται "φρεσκάδα" ο χώρος.

* Εμείς εδώ θα είμαστε να φωνάζουμε για τα γήπεδα... Έτσι λοιπόν όσο δεν ακούνε οι αρμόδιοι θα το γράφουμε μέχρι να τους κουράσουμε!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ  70-57

«Καλπάζει» ο ΑΣΚ ! Νίκησε και τον Δικέφαλο και έκανε το 8 στα 8 

«Άτι που καλπάζει»  είναι ο  Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, καθώς στο πλαίσιο της  8ης αγωνιστικής νίκησε και τον  Δικέφαλο με 70-57 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και πέτυχε την 8η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.  
Ο ΑΣΚ, δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, ωστόσο για μία ακόμη φορά έδειξε χαρακτήρα όταν χρειάστηκε.
Με τον Θοδωρή Μπαχό, να «εκτελεί» από την περιφέρεια και να τελειώνει τον αγώνα με 31 πόντους, τον αρχηγό Πάνο Σαρρή, με το ώριμο παιχνίδι του να δίνει λύσεις και να «ξεκολλήσει» την ομάδα, τον Βαλλιανάτο, να κυριαρχεί μέσα στην ρακέτα και να μαζεύει κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ, τη σκληρή άμυνα από τον Αραβαντινό, τον Καβαλλιεράτο να παλεύει κάτω από τα δύο καλάθια  και τους Γεμενετζή και Κρητικό να σημειώνουν κρίσιμα τρίποντα και «καυτά» δίποντα, ο ΑΣΚ είχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να φτάσει σε μία ακόμη δίκαιη νίκη.
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 8 αγώνες)


Α.Σ. Κεφαλονιά 16 
----------------------------   
ΕΑ Παραλίας  14
Ιτιές    14
Κρήνη ΄97 14
Αχαιός ΄47   12 
---------------------------
Δύμη ΄07 12
Προμηθέας 201412
Υπερίων  12
Δικέφαλος12
Απολλωνιάδα  11
Κρόνος   11
Πύργος ΄99   10 
---------------------------
Πατρέας  9
Λεχαινά  9
Η επόμενη αγωνιστική  (9η)
(3/12/2014)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
03/12/14
9:00:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
03/12/14
7:15:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
03/12/14
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΠΥΡΓΟΣ 99
03/12/14
5:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
03/12/14
9:00:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
07/12/14
2:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
03/12/14
7:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
ΕΦΗΒΟΙ
Ξεκούραστη νίκη για τους Εφηβους
Ξεκούραστη νίκη πήραν οι Εφηβοι του ΑΣΚ, χωρίς καν να ιδρώσουν. Η Αχαγιά 82 αντίπαλος του αυτή την αγωνιστική, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας του Σάββα Κυριακίδη με 20-0.
Η βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
4
2
2
0
0
231
50
181
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
4
2
2
0
0
156
95
61
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
2
2
0
2
0
88
177
-89
ΑΧΑΓΙΑ 82
2
2
0
2
0
57
210
-153
Η επόμενη αγωνιστική

Γήπεδο
Αγώνας
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΧΑΓΙΑ 82
ΠΑΙΔΕΣ
Ήττα για τους Παίδες στην Πάτρα στην πρεμιέρα της β’ φάσης
 
Την ήττα στην Πάτρα από την πανίσχυρη Απολλωνιάδα, γνώρισαν οι Παίδες του ΑΣΚ στην πρεμιέρα του στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η, με 74-41.
Τα πιτσιρίκια του Μάκη Μαρκάτου, απέκτησαν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. 
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
20/12/14
6:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
07/12/14
10:30
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ  64-35
Στα χαρτιά ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Αήττητος, είχε κερδίσει και τον Παναχαϊκό που πάει – υποτίθεται τουλάχιστον – για άνοδο και έτσι παίκτες και φίλαθλοι είχαμε προετοιμαστεί για ένα αμφίρροπο αγώνα. 
Αυτά μέχρι το σφύριγμα της έναρξης! Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι μόνο έτσι δεν ήταν και με περίπατο οι Ληξουριώτες επικράτησαν άνετα 64-35 πετυχαίνοντας το 4Χ4
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
07/12/14
4:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ - Ν.Ε.Π
07/12/14
7:00:
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΜΠΕΓ - ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΟ
07/12/14
2:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
07/12/14
5:30:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΕΦΑ - ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ


ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ - ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
ΠΑΙΔΕΣ
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
20/12/14
6:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
07/12/14
10:30
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου