Παρασκευή, Δεκεμβρίου 5

Η Pre game της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Α.Ο.Κ.Ι.- Α.Ε.Κ
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την 9η αγωνιστική και σπουδαίους αγώνες. 
Μεγάλο το ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα με τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσιολογικό να πέφτουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στην μεγάλη "μάχη" μεταξύ του πρωτοπόρου και αήττητου Α.Ο.Κ.Ι. της Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Επίσης ξεχωρίζει και το άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής όπου στο ίδιο γήπεδο τα Διλινάτα το Σάββατο το απόγευμα φιλοξενούν τον Παλληξουριακό.
Λίγο πριν η Πρόοδος με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό θέλει να συνεχίσει το σερί της αλλά και ο αντίπαλος της να παίζει τα "ρέστα' του για να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την τελική 4αδα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Πυλαριακού Φωκάτων την Κυριακή το πρωί.
Η 3η Εικοσιμία θέλει να φύγει με το τρίποντο από τα Τζανάτα και τους πρόννους ώστε να ανέβει και άλλο βαθμολογικά.
Η Σάμη που επιτέλους πρέπει να ξεκολλήσει, είναι το φαβορί με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης το Σάββατο το πρωί
Στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές δεν άλλαξε η κορυφή μιας και οι αήττητος Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα παιχνίδια τους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  6-12-2014 ώρα: 09:45
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
Βασιλόπουλος Δημήτρης
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
2.
Σάββατο  6-12-2014 ώρα: 11:45
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο ΠΡΟΟΔΟ ΙΘ.
Μενεγάτος
Λευτέρης
Βασιλόπουλος Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
3.
Σάββατο  6-12-2014 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Κομητόπουλος
Παναγής
Μουζακίτης Β.
Αβάζαρος Χρ.
4.
Κυριακή  7-12-2014 ώρα: 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κιόσης
Κώστας
Αντωνάτος Γ.
Λογοθέτης Β.
5.
Κυριακή  7-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κομητόπουλος Παναγής
Αβάζαρος Χρ.
Μαγουλάς Σπ.
6.
Κυριακή  7-12-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μουζακίτης Β.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                         
Νίκη... μόνο νίκη θέλει η Σάμη που καίγεται μήπως προλάβει....
Επικίνδυνος ο Οδυσσέας που θέλει προσοχή
«Χαράματα» (09:45) Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Η Σάμη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει 2Χ2 τις τελευταίες αγωνιστικές.
Οι γηπεδούχοι θα λέγαμε με καλή σχετικά παρουσία αλλά χωρίς καλά αποτελέσματα και κατά συνέπεια βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 μόνο νίκη, δυο ισοπαλίες και 5 ήττες και 5 βαθμούς. Λογικά πρέπει να θεωρείται χαμένο το «τρένο» που οδηγεί στην 4αδα.
Από την άλλη ο Οδυσσέας με δυο απανωτές νίκες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές αλλά και με πολύ αξιόλογη μέχρι τώρα παρουσία, παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός και βρίσκεται στην 8η θέση με 2 νίκες 2 ισοπαλίες 4 ήττες και 8 βαθμούς, βάζοντας από τώρα γερά «θεμέλια» για την παραμονή του στην κατηγορία.
Όσον αφορά το παιχνίδι και οι δυο ομάδες χρειάζονται βαθμούς που θα δώσουν κυρίως ψυχολογική βοήθεια και στις δυο για την συνέχεια.
Πρόβλημα για τον Γ. Καρελάκη η απουσία του τιμωρημένου Β. Τουλάτου. Ο Σπ. Ζερβός δεν θα έχει στην διάθεση του τον επίσης τιμωρημένο Δ. Νουτσάτο
Φαβορί:Παιχνίδι ανοικτό για κάθε πρόβλεψη. Οι γηπεδούχοι καίγονται αφού πρέπει επιτέλους να επανέλθουν στις επιτυχίες αλλά και να πάρουν αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι με σταθερή παρουσία στους αγώνες τους έρχονται με φόρα για μια νέα έκπληξη. Ένα μικρό προβάδισμα θεωρούμε ότι έχουν οι Σαμικοί.
Οι θέσεις των ομάδων: Σάμη 10η βαθμοί 5 -Οδυσσέας:8η βαθμοί 4.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λ. Μενεγάτο και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
                                            
           
 Θα κόψει την "φόρα" των αποφασισμένων Θιακών ο Πάγκε";
Αμέσως μετά και ώρα 11:45 στο ίδιο γήπεδο ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης σε ένα πολύ ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες παιχνίδι που θα καθορίσει τα όνειρα που μπορεί να κάνει η κάθε μια σε σχέση με την 4αδα.
Οι γηπεδούχοι με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και 7 βαθμούς μακριά από την 4η προνομοιούχο θέση. Θέση που οδηγεί στην 4αδα.
Σίγουρα με μια ακόμη ήττα η ομάδα του Γ. Βασιλάκη θα βάλει οριστικά ταφόπλακα στα φετινά της όνειρα για αυτό και εφ’ όσον ζει υπάρχει θα παλέψει για τη νίκη εξαντλώντας στη συνέχεια κάθε πιθανότητα μήπως και μπορέσει να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα.
Οι φιλοξενούμενοι με αξιοπρόσεχτη φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα με 4 νίκες, 1 ισοπαλίες και 3 ήττες βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και 4 λιγότερους από την 4αδα. Φυσικά και αν επικρατήσουν δικαιούται να κάνουν όνειρα ακόμη και για την 4αδα!!
Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από νίκη. Ο μεν Παγκεφαλληνιακός επί του Πυλαριακού 1-0 και η Πρόοδος Ιθάκης επί των Πρόννων στο Βαθύ με σκορ 5-0.
Σίγουρα αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μια μεγάλη «μάχη» για το τρίποντο.
Προβλήματα για τον Γ. Βασιλάκη δεν υπάρχουν αφού επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα και ο Θ. Τούρλας που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής.
Το ίδιο ισχύει και για την Πρόοδο αφού επιστρέφει και θα είναι στην διάθεση του Κ. Πίππου ο Αντ. Παπαδόπουλος που ήταν τιμωρημένος.
Φαβορί: Σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει και θα λέγαμε ότι και οι τρεις πιθανότητες (1-Χ-2) θα είναι φυσιολογικές.
Οι θέσεις των ομάδων: Παγκεφαλληνιακός 7ος 10 βαθμοί – Πρόοδος Iθάκης 5η 13 βαθμούς
Διαιτητής ο κ. Λ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλος και Ι. Καπογιαννόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
                              
Παιχίδι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δυο ομάδων
Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με τον αγώνα ανάμεσα σε Διλινάτα - Παλληξουριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ..
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δυο ομάδες που φέτος από την αρχή μπήκαν δυνατά στο πρωτάθλημα με στόχο να πετύχουν την είσοδο τους στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα κρατούν την 2η θέση με τρεις βαθμούς πίσω από τον Α.Ο.Κ.Ι. έχοντας μέχρι τώρα 7 νίκες μια ισοπαλία και μία ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι που σίγουρα θα επιθυμούσαν να είναι κάποιες θέσεις παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται στην 6η θέση με 12 βαθμούς με 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Πολλά μπορούν να κριθούν από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα για την μελλοντική πορεία των δυο ομάδων και ότι έχει να κάνει με την είσοδο ή την καλύτερη τελική κατάταξη των δυο ομάδων με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα αν επικρατήσουν τα Διλινάτα τότε θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα όχι μόνο για την είσοδο τους στην 4αδα αλλά και για ένα δυναμικό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Αν επικρατήσουν οι Ληξουριώτες θα μπορούν να κάνουν όνειρα για 4αδα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το όνειρο θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Η ισοπαλία θα λέγαμε ότι δεν συμφέρει καμία από τις δυο ομάδες και ιδιαίτερα τους «Ερυθρόλευκους» της Παλλικής.
Πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα πολύ δυναμικό αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Τα προβλήματα για τα Διλινάτα αρχίζουν να τελειώνουν αφού εκτός του Σπ. Κουρκουμέλη επιστρέφουν οι Χρ. και Δ. Τζωρτάτος που εξέτισαν τις ποινές τους.
Φαβορί:Δεν υπάρχει και σίγουρα θεωρούμε και τα τρία αποτελέσματα πιθανά.
Οι θέσεις των ομάδων: Τα Διλινάτα 2α 19 βαθμοί – Παλληξουριακός 6ος 12 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Χρ. Αβάζαρο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                          
Όποιος χάσει χάνεται....... σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες
Συνέχεια την Κυριακή όπου το πρωί στις 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Πυλαριακός σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες φιλοξενεί τα Φωκάτα.
Οι γηπεδούχοι αναζητουν τη νίκη που θα τους κάνει να πάρουν βαθιά βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα αφού σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα σφίξει η «θηλιά» γύρω από το λαιμό τους ακόμη πιο πολύ.
Βρίσκονται στην 12η και τελευταία θέση «ουραγοί» του βαθμολογικού πίνακα με μια νίκη, και 7 ήττες.
Και οι φιλοξενούμενοι όμως καίγονται τουλάχιστον να μην χάσουν ώστε να αφήσουν ακόμη πιο πίσω τον αντίπαλο τους ή ακόμη καλύτερα να του ξεφύγουν στους 6 βαθμούς διαφορά. Βρίσκονται στην 9η θέση με 2 νίκες και 6 ήττες στο ενεργητικό τους.
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου μετά την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και το 4-0 επί του Οδυσσέα Ιθάκης «κουβαλούν» ένα αρνητικό σερί  7 αγωνιστικών!!  Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 1-0 από τον Παγκεφαλληνιακό.
Όμως και τα Φωκάτα έχουν δυο συνεχόμενες ήττες με τελευταία στην Ιθάκη και τον τοπικό Οδυσσέα με σκορ 2-0.
Αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Προβλήμα για τον Κ. Κουγιανό θα λέγαμε ότι είναι μόνο η απουσία του Κ. Βιτωράτου αφού δεν αντιμετωπίζει κάτι άλλο. Για τον Μιχ. Αθηναίο τα προβλήματα ακούνε στα ονόματα των: τραυματία Π. Μπαζάρογλου (υποτροπή), Φραντζή και Αραβαντινού, ενώ πολύ πιθανή είναι και η απουσία του Σπ. Παπαδάτου.
Φαβορί:Είναι ένα ανοιχτό ντέρμπι που αναμένεται «μάχη» για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρίποντο που θα φέρει χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Προσωπικά θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά.
Οι θέσεις των ομάδων: Πυλαριακός 12η 3 βαθμούς – Φωκάτα 9η 6 βαθμούς
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης  με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και Β. Λογοθέτη.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                       
Το ντέρμπι των........ ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Για πρώτη φορά αντίπαλος ο Σπ. Παπαδάτος απέναντι στην παλιά του ομάδα
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στις 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο στο μεγάλο ντέρμπι, όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος και αήττητος Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί την περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι που κλέβει την παράσταση και τα βλέμματα όλων των φίλων του τοπικού ποδοσφαίρου να είναι στραμμένα εκεί.
Ο προπονητής των γηπεδούχων Σπ. Παπαδάτος για πρώτη φορά θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα που οδήγησε στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων και σε έναν τελικό κυπέλλου.
Οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου που έχουν επιστρέψει για να κατακτήσουν ότι είχαν χάσει τα τελευταία χρόνια βρίσκονται αήττητοι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 22 βαθμούς με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στο ενεργητικό τους και προέρχονται από ισοπαλία στο Ληξούρι με αντίπαλο τον Παλληξουριακό.
Οι πρωταθλητές από την άλλη με ένα μέτριο ξεκίνημα βρίσκονται στην 3η θέση ισόβαθμοι της Εικοσιμίας δείχνοντας μάλιστα τον τελευταίο καιρό σημάδια σημαντικής ανάκαμψης. Μέχρι τώρα έχουν 5 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα και προέρχονται από εύκολη νίκη επί της Σάμης με σκορ 3-0, ενώ το μόνιμο πρόβλημα τους είναι η απουσία «μικρού» με αποτέλεσμα να αγωνίζονται κάθε φορά με «δέκα».
Οι δυο προπονητές Σπ. Παπαδάτος και Γ. Τόγιας δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για το τρίποντο.
Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο σίγουρα δε θα παίξουν ρόλο ούτε τα ονόματα ούτε τον αν οι ομάδες παίξουν με δέκα ή έντεκα. Αυτό που θα μετρήσει θα είναι το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων
Οι θέσεις των ομάδων: Α.Ο.Κ.Ι. 1η θέση 22 βαθμούς – Α.Ε.Κ. 3η 17 βαθμούς
Φαβορί: Ένα μεγάλο ντέρμπι χωρίς πρόβλεψη. Όλα μπορούν αν συμβούν.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Β. Μουζακίτη.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                     
Για τη νίκη η Εικοσιμία στα Τζανάτα.....
Θα παλέψουν για το καλύτερο οι γηπεδούχοι
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με το παιχνίδι ανάμεσα στην 3η του βαθμολογικού πίνακα Εικοσιμία και τους γηπεδούχους Πρόννους.
Ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες και την πορεία τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι σαφώς ανώτεροι δείχνουν να είναι το φαβορί του συγκεκριμένου παιχνιδιού αφού διαθέτουν ανώτερη και με περισσότερες επιλογές ομάδα.
Η Πρόννοι με μια μέτρια μέχρι τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Αντίθετα η Εικοσιμία μοιράζεται στην 3η θέση με την Α.Ε.Κ. έχοντας 17 βαθμούς που αντιστοιχούν σε 5 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα να παίξουν με δύναμη και πάθος και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορέσουν από αυτή την δύσκολη «μάχη». Η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη προέρχεται από βαριά ήττα στην Ιθάκη και την τοπική Πρόοδο 5-0, ενώ αυτή του Δ. Ζησιμάτου από ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές. Μια ισοπαλία που οι γηπεδούχοι την «χρεώνουν» στην διαιτησία.
Το μεγάλο πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Κ. Ζαπάντη λόγω τιμωρίας. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κάτι το ιδιαίτερο και θα παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα περιμένοντας στο «ακουστικό» τα νέα από το Δ.Α.Κ. που μπορεί να τους δώσει, ανάλογα με το αποτέλεσμα του, την τρίτη θέση ή ακόμη και την μείωση της απόστασης από τους πρωτοπόρους.
Οι θέσεις των ομάδων: Πρόννοι 11η θέση 4 βαθμούς – Εικοσιμία 3η 17 βαθμούς.
Φαβορί: Ένα μεγάλο ντέρμπι χωρίς πρόβλεψη. Όλα μπορούν αν συμβούν.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Σπ. Μαγουλά.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
22
8
7
1
0
24
2
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
19
8
6
1
1
14
5
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
17
8
5
2
1
29
7
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
17
8
5
2
1
19
8
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
13
8
4
1
3
14
14
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
12
8
3
3
2
14
8
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
10
8
3
1
4
15
12
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
8
8
2
2
4
12
23
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
8
2
0
6
5
22
10.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
8
1
2
5
10
14
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
8
1
1
6
8
38
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
8
1
0
7
7
18

Η επόμενη αγωνιστική (10η  13-14/12/2014)
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - Α.Ο.Κ.Ι.
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου