Κυριακή, Φεβρουαρίου 9

Νίκη στο γκολ για τους Πρόννους 1-0 την Εύγερο στην Σκάλα (Ανανεωμένο)


Επιστροφή στις νίκες για τους Πρόννους, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, αφού με αντίπαλο την πολύ καλή Εύγερο, θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, με το σκορ μόλις στο 1-0 και θα συνεχίσει τη «μάχη» της, όχι μόνο για την είσοδο στην 4αδα, αλλά και για κάτι καλύτερο στην τελική κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι και σε αυτό το παιχνίδι είχαν τις γνωστές απώλειες, όμως γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, ήθελαν μόνο νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που την προβλημάτισε αρκετά και διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ, αλλά και ένα πέναλτι κατά την άποψη τους.
Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό της Σκάλας παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους να παίρνουν αυτό που ήθελαν και τους φιλοξενούμενους, μετά από ακόμη μία καλή παρουσία, να φεύγουν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά, η ήττα αυτή δεν αλλάζει κάτι από τους φετινούς στόχους της ομάδας του Θ. Βουκελάτου, αφού έχει επιτευχθεί ο βασικός στόχος της παραμονής και η συνέχεια αποτελεί πρόκληση για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Φάσεις και  γκολ
Στο 10’ ο Πολλάκης στο δεύτερο δοκάρι με προβολή θα στείλει την μπάλα άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Κουρκουμέλη από αριστερά.
Ένα δυνατό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη στο 28’, εκτός περιοχής, θα αναγκάσει τον Καραχάλιο σε εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία, πετώντας την μπάλα κόρνερ.
Ο Xhelaj στο 32’ θέλει με κεφαλιά πάσα να βρει τον Δάρρα, αυτός όμως καθυστερεί, έτσι προλαβαίνουν οι αμυντικοί και απομακρύνουν τον κίνδυνο.
Και στο 35' θα έχουμε την φάση του αγώνα και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Ο Τανουσάι εκτελεί το φάουλ και στέλνει την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Καραντινός θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα θα φτάσει στον Βαγγελάτο που με μια νέα θα την στείλει στα δίχτυα του Παπαβασιλείου, όμως το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη της βοηθού για οφσάιντ.
Οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στο 0-1 στο 44’, αλλά η κεφαλιά του Τσιαμπάου, μετά το κόρνερ του Κ. Παπαναστασάτου, θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου
Με τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι. 
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49’ ο Πολλάκης, μετά την σέντρα του Σπ. Κουρκουμέλη θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ύστερα από την σέντρα του Σπ. Κουρκουμέλη.
Το «χρυσό», όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια γκολ των γηπεδούχων, θα πετύχει στο 65’ ο έμπειρος επιθετικός Σταύρος Μοντεσάντος. Συγκεκριμένα με ωραίες προσποιήσεις θα μπει στην περιοχή από πλάγια δεξιά και με πλασέ στην απέναντι γωνία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-0.
Στο 76’ θα ζητήσουν πέναλτι για χέρι του Μοντεσάντου στην περιοχή των Πρόννων, σε ένα μακρινό γέμισμα του Ψάλτη, όμως ο διαιτητής κ. Μενεγάτος δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 90+1’ ο Πολλάκης θα βγει στην κόντρα αλλά το πλασέ του θα στείλει την μπάλα στα χέρια του Καραχάλιου.
Στο 90+3’ η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα χάσει σημαντική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ν. Παπαναστασάτος θα διεκδικήσει την μπάλα από τον Πολυδωράτο και θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, παράλληλα με την εστία για να προλάβουν τελευταία στιγμή σωτήρια και να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 90+4’ ο Αναγνώστης θα βγει σε μια νέα κόντρα και απέναντι από τον Καραχάλιο θα κάνει το πλασέ του και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ευγέρου.
Έτσι, οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους αυτή, θα βρεθούν και πάλι μετά από 24 ώρες στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή της στα playoffs.
Οι φιλοξενούμενοι και πάλι σε μια ανταγωνιστική παρουσία, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης Αλ, Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης, Ρώσσης (80’ Αναγνώστης), Xhelaj, Μοντεσάντος (88’ Λλαγιάι), Δάρας (74’ Πρίφτι).
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Παπαναστασάτος Κ., Ψάλτης, Βοροκλινιώτης, Καραντινός, Papa, Βαγγελάτος, Κανάκης (42’ Κωτατής) Τσιαμπάος (59’ Μπουγάς), Τανουσάι (76’ Παπαναστασάτος Ν.).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου