Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5

Της έφτασαν 33' να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.... Εθνοφρουρός - Έρυσσος 0-3


Συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα 33’ του, ο διακοπείς αγώνας της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την Έρυσσο τελικά να παίρνει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με σκορ 3-0, απέναντι στον ουραγό Εθνοφρουρό.
Οι ομάδες ξεκίνησαν από εκεί που είχαν μείνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή από το 57’ και το ολοκλήρωσαν ύστερα από 33’ συν τις όποιες καθυστερήσεις.
Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να διεκδικήσουν σε αυτά τα 33’, όσα δεν κατάφεραν πριν την διακοπή του, με αποτέλεσμα να έχουν την υπεροχή, να πετυχαίνουν νωρίς - νωρίς το 0-1 και στη συνέχεια άλλα δύο για το τελικό 0-3.
Με τη νίκη τους αυτή, εξασφαλίζουν πλέον την 3η θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο και στο φινάλε, την επόμενη Κυριακή να τα παίξουν όλα για όλα, απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων στην έδρα τους, προκειμένου να καπαρώσουν την 2η θέση και τους +2 βαθμούς που δίνει αυτή στα playoffs.
Σε γενικές γραμμές, σε αυτά τα 33’ παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους καλύτερους να κερδίζουν ένα πολύ σημαντικό όσο και δίκαιο τρίποντο, το οποίο τους αφήνει πολλές ελπίδες για ένα, ακόμη καλύτερο τελικό πλασάρισμα.
Ο Εθνοφρουρός, που και σε αυτό το παιχνίδι παρατάχθηκε με «10» και πάλι δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να δεχθεί την 7η ήττα του στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμους αγώνες.
Τα γκολ
Πολύ σημαντικές στιγμές δεν υπήρχαν στο παιχνίδι, πέραν των τριών τερμάτων των φιλοξενούμενων, που ήταν απόλυτα παραγωγικοί στις ισάριθμες ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Μετά από 4’ από την επανέναρξη του αγώνα, η ομάδα των αδελφών Καππάτου θα προηγηθεί 0-1 και θα διώξει το όποιο άγχος υπήρχε από αυτό το 0-0 των προηγούμενων 57’ προ της διακοπής.
Ο Κοψίνης, που σήμερα έκανε ντεμπούτο στην επιστροφή του στην ομάδα, κορυφαίος του σημερινού παιχνιδιού, θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή και αριστερά για τον Ρεπούση, τον τελευταίο να στοπάρει την μπάλα και από κοντά με πλασέ, παρά την προσπάθεια του Παρασκευόπουλου, να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για το προβάδισμα της ομάδας του.
Στο 74’ ο Χατζηνικολάου θα ανατρέψει στην περιοχή τον Sula με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Καραΐσκος να υποδείξει την παράβαση.
Εκτελεί εύστοχα ο Ν. Καββαδίας δίνοντας "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του, επιτυγχάνοντας παράλληλα το 0-2.
Το τελικό 0-3 θα πετύχει στο 78’ με πολύ κοντινή κεφαλιά, εντελώς αμαρκάριστος, σε κενή σχεδόν εστία ο Rexha, μετά την σέντρα ακριβείας και πάλι του Κοψίνη, από αριστερά.
μετά από αυτό το 0-3 η ομάδα της βόρειας Κεφαλονιάς βλέπει πολύ πιθανή την 2η θέση στην κανονική διάρκεια και καλείται την Κυριακή στο "Στ. Βασιλάτος, απέναντι στον Ηρακλή να πάρει τους τρεις κρίσιμους βαθμούς της νίκης.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κα Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Παρασκευόπουλος, Στεφανάτος, Θωμάτος, Χατζηνικολάου, Μιχαλάτος, Χοτζάι, Χρυσανθακόπουλος, Βουργέντης, Τουλουμενίδης, Γεωργόπουλος.
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Σιμάτος, Βασιλάτος Ντόντα 985’ Μανί), Καββαδίας Ν., Παπαδόπουλος, Κάκιας, Ρεπούσης, Καππάτος Διον., Sula (88’ Σκιαδαρέσης), Κοψίνης, Rexha (88’ Καββαδίας Ε.).
        
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ε.Κ.
7
5
2
0
28 - 11
17
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
7
4
1
2
25 - 17
13
3.
Α.Ο. Ερύσσου
7
3
2
2
11 - 05
11
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
8
3
1
4
19 - 14
10
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
0
0
7
01 - 37
00

        
Αρχή φόρΗ επόμενη αγωνιστική

1η playoffs
(Θα ορισθούν σύντομα οι ημερομηνίες)
        

θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
             Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια            
του Sportsthea


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου