Κυριακή, Φεβρουαρίου 9

Άνετη η Α.Ε.Κ. σε ματς "αγγαρείας" 4-0 τον Εθνοφρουρό!


Σε ένα παιχνίδι πραγματική αγγαρεία, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, το οποίο η Α.Ε.Κ. θα ολοκληρώσει αήττητη και τυπικά πρώτη στην τελική κατάταξη, άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής και τους «κιτρινόμαυρους να επικρατούν άνετα με σκορ 4-0.
Μια νίκη που έτσι κι αλλιώς αναμενόταν, σε ένα παιχνίδι με μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα οι τυπικά γηπεδούχοι, οι οποίοι και πάλι παρατάχθηκαν με «δέκα», στη συνέχεια έμειναν για 10’ περίπου λεπτά με «εννιά» λόγω τραυματισμού του Χοτζάι, να δεχθούν ακόμη μια βαριά ήττα, την 8η σε ισάριθμα παιχνίδια.
Έτσι, θα κλείσει για αυτούς μια άσχημη αγωνιστικά χρονιά, με βαριές ήττες και πολλά προβλήματα.
Όσον αφορά την πρώτη της κανονικής διάρκειας, ομάδα της Α.Ε.Κ., πλέον ρίχνει το βάρος στα playoffs που αρχίζουν άμεσα, προκειμένου μέσω αυτών να επανέλθει στη φυσική της θέση, στους μεγάλους και πλέον σαν πρωταγωνίστρια.
Η φετινή, ποιοτική και πολύ καλή ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, όπως έχουμε ξανά αναφέρει, αποτέλεσε πολυτέλεια για την Β’ κατηγορία και μόνο μετά από μια μεγάλη έκπληξη δεν θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου ή την κούπα!
Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής και απλά να σημειώσουμε τα τέρματα της Α.Ε.Κ.
Τα γκολ
Μόλις στο 6’ οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν το προβάδισμα 0-1 με κοντινή κεφαλιά του Π. Μπαλάσκα, ύστερα από εκτέλεση, ενός φάουλ – γέμισμα του Τασιούλη στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 11’, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή, του ίδιου ποδοσφαιριστή, μετά την κάθετη του Κιριάι.
Ο Κιριάι και πάλι με μια δεύτερη εξίσου πολύ καλή κάθετη πάσα, θα βρει στην περιοχή και αριστερά τον Κουτρουμάνη και τον τελευταίο με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου για το 0-3.
Με αυτό το 0-3 οι δύο ομάδες θα αποχωρήσουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 60’ ο Μπαλάσκας θα βρεθεί στην περιοχή αριστερά, απέναντι από τον Παρασκευόπουλο, μετά την κάθετη του Τσουραμάνη και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα των γηπεδούχων για το τελικό 4-0 των «κιτρινόμαυρων», αλλά και το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι.
Ένα χατ τρικ που έπιανε στον πίνακα των σκόρερ τον Κ. Στάβερη, ο οποίος όμως λίγο αργότερα θα πετύχει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στις Βασιλικάδες και θα είναι αυτός ο φετινός 1ος σκόρερ στην κατηγορία!
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Ι. Δούλου και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Μπαμπαλίκης, Μπαλάσκας Β., Τασιούλης (46’ Μάρκου), Στεφανάτος, Χριστόπουλος, Τσουραμάνης, Μπαλάσκας Π., Veizaj A., Χειμπέια, Κουτρουμάνης, Κιριάι (46’ Veizaj Z.).
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Παρασκευόπουλος, Στεφανάτος, Θωμάτος, Μιχαλάτος, Χρυσανθακόπουλος, Χατζηνικολάου, Μινέτος, Χοτζάι (46’ Ανδρικόπουλος), Βουργέντης, Γεωργόπουλος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου