Παρασκευή, Φεβρουαρίου 7

Η Pre game της 10ης τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Την Κυριακή 9/2/2020 η 10η και τελευταία αγωνιστική του  τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με τους δύο αγώνες του προγράμματος της 10ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 8-9/2 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των δύο αγώνων του προγράμματος.
Και οι δύο θα διεξαχθούν την Κυριακή 9/2, όπου αρχικά στις 10:45 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον, ο ουραγός Εθνοφρουρός φιλοξενεί την Α.Ε.Κ..
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, 3 το απόγευμα στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, σε ένα ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και κρίνεται η τύχη της 2ης θέσης, η Έρυσσος φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλή Πρόννων, με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα.
Του Ηρακλή του αρκεί ένα «Χ», ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη!
Ο Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης αυτή την αγωνιστική έχει το ρεπό του.
         
Αήττητη ομάδα: Α.Ε.Κ.  0/7
Περισσότερες νίκες:Α.Ε.Κ. 5/7
Περισσότερες ήττες:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 7/7
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ε.Κ. 2/7 - Α.Ο. Ερύσσου 2/7
Καλύτερη επίθεση:Α.Ε.Κ. 28 τέρματα
Χειρότερη επίθεση:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 1 τέρμα
Καλύτερη άμυνα:Α.Ο. Ερύσσου 5 τέρματα
Χειρότερη άμυνα:Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός 37 τέρματα
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Κυριακή  9-2-2020   ώρα:10:45
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
 Εθνοφρουρός - Α. Ε. Κ.
Θωμάς
Βασίλης
Δούλου Ι.
Κομητόπουλος Π.
Κυριακή  9-2-2020   ώρα:15:00
Δημ. Βασιλικάδων "Στ. Βασιλάτος"
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής 
Κομητόπουλος
Παναγής
Γάτσιος Δ.
_________
         
Κυριακή 9/2/2020
Σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, Εθνοφρουρός – Α.Ε.Κ. στο φινάλε της κανονικής διάρκειας θα παίξουν απλά από υποχρέωση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό, είναι δύσκολο απέναντι στην πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος των «μικρών», να ελπίζει ότι έστω και στο φινάλε θα πάρει κάποιον βαθμό, μιας και η ποιοτική διαφορά, ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

Οι φιλοξενούμενοι σαφώς καλύτεροι, όσο και αν βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν μια πρωινή αγγαρεία, είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο συνδυάζοντας το με την 6η τους νίκη στη διοργάνωση, να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια και με το +4 που τους δίνει η πρωτιά να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της κούπας και την επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία!
Για τον Εθνοφρουρό, θα είναι έτσι κι αλλιώς μια κακή αγωνιστικά χρονιά, με αρκετά προβλήματα και συνεχόμενες βαριές ήττες.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, με πολλά γκολ, όπως συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια και φυσικά απλά φαβορί για τη νίκη τους «κιτρινόμαυρους»!
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Ι. Δούλου και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Στο παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, στο ίδιο γήπεδο πήρε μια εύκολη νίκη με σκορ 7-0!!
          
Η συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί και η δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, ο Α.Ο. Ερύσσου θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων, προκειμένου να κάνει δική του την 2η θέση, της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου, πίσω από την Α.Ε.Κ. και να οδηγηθεί στα playoffs με το πλεονέκτημα των +2 βαθμών που του δίνει η θέση.
Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα τερματίσει οριστικά στην τρίτη και το πλεονέκτημα θα είναι ο +1 βαθμός μόνο.
Από την άλλη ο Ηρακλής Πρόννων βολεύεται και με μια ισοπαλία, προκειμένου να είναι αυτός που θα κερδίσει τη πολυπόθητη θέση.
Με ήττα, θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει τελικά την 3η θέση!
Μεγάλο λοιπόν το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δύο αποτελέσματα και τους γηπεδούχους αποκλειστικά για τη νίκη. Μια νίκη μονόδρομος για την πορεία τους στη συνέχεια και τον στόχο της ανόδου.
Και οι δύο ομάδες, φέτος έχουν μια πολύ καλή παρουσία στο «μικρό» πρωτάθλημα και σίγουρα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιζητούν.
Μέχρι τώρα, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι, με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες βρίσκονται στην 2η με 13 βαθμούς και σίγουρα θέλουν να την διατηρήσουν, μιας και η 1η είναι καπαρωμένη από την Α.Ε.Κ..
Στο «Στ. Βασιλάτος» την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα συναρπαστικό, δυνατό και με πάθος παιχνίδι, το οποίο φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθό τον κ. Δ. Γάτσιο (δεν έχει ορισθεί 3ος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι)!!!!!
Στο παιχνίδι του α’ γύρου η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου είχε επικρατήσει στον Καραβόμυλο με σκορ 2-0.
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ε.Κ.
7
5
2
0
28 - 11
17
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
7
4
1
2
25 - 17
13
3.
Α.Ο. Ερύσσου
7
3
2
2
11 - 05
11
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
8
3
1
4
19 - 14
10
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
0
0
7
01 - 37
00
         
Αρχή φόρΗ επόμενη αγωνιστική
1η playoffs
(θα ορισθούν σύντομα οι ημερομηνίες)
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου