Πέμπτη, Οκτωβρίου 21

Τα "μοιράστηκαν" όλα Διλινάτα - Πυλαριακός στο 1-1 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

 

Με το παιχνίδι του 3ου ομίλου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σήμερα το βράδυ, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του τοπικού κυπέλλου και την ομάδα του «μεγάλου χωριού» να μένει στο 1-1 με τον εξαιρετικό Πυλαριακό.

Έτσι η 1η θέση σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, μιας και η πρόκριση είναι αδύνατον να χαθεί, τόσο από την ομάδα του Γ. Τόγια, όσο και από αυτή του Κ. Βιτωράτου, μιας και ο Εθνοφρουρός δείχνει να μην μπορεί να απειλήσει, αναμένεται να κριθεί στα Μακρυώτικα.

Σε ότι έχει να κάνει με όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με δύναμη, πάθος, πολλές φάσεις και αγωνιστικότητα.

Ο Πυλαριακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στη συνέχεια τον περιμένουμε ακόμη πιο δυνατό.

Συμπερασματικά η ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πρώτο 5λεπτο, θεωρείται δίκαιη!

Φάσεις και γκολ

Με την έναρξη του αγώνα ο Πυλαριακός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Θωμαΐδης με καταπληκτική κάθετη θα βρει τον Γιαννάτο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο οποίος θα κάνει το πλασέ για να σώσει ο Παγανίας με εντυπωσιακή ενέργεια.

Στο επόμενο λεπτό, τα Διλινάτα θα πάρουν το προβάδισμα, με τον Κ. Τζωρτζάτο από αριστερά να βγάζει την σέντρα και τον Αλ. Πολλάτο, να σηκώνεται ψηλά και με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει έναν εντυπωσιακό ρυθμό και στο 4’ οι φιλοξενούμενοι θα το φέρουν στα ίσια και στο 1-1.

Ο Κλειτογιάννης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Saliaj στην μικρή περιοχή, θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με ωραίο γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παγανία.

Νέα σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων στο 18’, ο Αλυσανδράτος θα σουτάρει δυνατά και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διώχνει στη δεξιά του γωνία την μπάλα κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Κ. Νικολοβιένης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από κοντά, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και έτσι σώνεται η εστία των Διλινάτων από το 1-2!

Τα Διλινάτα ανέβασαν ρυθμούς και στο 34’ ο Φ. Τζωρτζάτος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στο β’ δοκάρι και τον Αλ. Πολλάτο να μην μπορεί να νικήσει τον Καλιβωκά που διώχνει σε κόρνερ.

Στο 41’ στην σέντρα από δεξιά του Κουμαριώτη ο Δημ. Πολλάτος, μόνος στο β’ δοκάρι, θα στείλει την μπάλα άουτ.

Η τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 42’ θα είναι για τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου. Ο Γιαννάτος θα βγει πολύ δυνατά στην κόντρα, όμως ο Παγανίας με έγκαιρη έξοδο θα βγει και θα πέσει στα πόδια του επιθετικού του Πυλαριακού σώζοντας την εστία του!

Έτσι οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν και πάλι πολύ καλό, αν και οι φάσεις σε σχέση με το πρώτο ήταν λιγότερες και για τους φιλοξενούμενους.

Στο 53’, μετά τη βαθιά μπαλιά του Κλειτογιάννη, ο Θωμαΐδης θα βρεθεί απέναντι από τον Παγανία, όμως το σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Μια σέντρα από δεξιά στο 62, μετά από ωραία ενέργεια του νεαρού Παπαδάτου, θα βρει στην περιοχή και στο β’ δοκάρι τον Γιαννάτο που επιχειρεί ένα ωραίο γυριστό σουτ, όμως και εδώ η μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Κλειτογιάννης με ένα μακρινό φάουλ θέλει να αιφνιδιάσει τον Παγανία που τελικά χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει την μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το διπλό, θα χαθεί από τους φιλοξενούμενους στο 90’, όταν ο Saliaj μόνος απέναντι στον Παγανία πλασάρει άουτ, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο «ήρωας» του αγώνα!

Έτσι, η λήξη θα βρει τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις, δίνοντας ραντεβού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα Μακρυώτικα για την πρωτιά!

Να σημειώσουμε ότι στο τελευταίο 10λεπτο συν τις όποιες καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με «δέκα» λόγω τραυματισμού του Αλ. Τζωρτζάτου και ενώ δεν υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής στον πάγκο για αλλαγή.

Διαιτητής ο Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Απ. Καραΐσκο και την κ. Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Παγανίας, Φωκάς (17’ λ.τ. Δρόσος), Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Αλ., Πολλάτος Δημ. (68’ Τζωρτζάτος Χρ.), Τζωρτζάτος Φ., Χεϊμπέϊα, Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Αλ., Κουμαριώτης (68’ Ζαμπαύτης), Μούκα (57’ Τζωρτζάτος Δημ.).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος Σ., Κλειτογιάννης, Γονατάς, Τουλάτος Β. (55’ Ποταμιάνος), Θωμαΐδης, Saliaj, Γιαννάτος (86’ λ.τ. Φούκας), Νικολοβιένης Κ. (90’ Μαστορας), Σταμούλης Π., Αλυσανδράτος Σ. (55’ Παπαδάτος).

θα ακολουθήσει αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου