Πέμπτη, Οκτωβρίου 28

Εγγραφές στη σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά

Η Ακαδημία Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς ανήκει στο δίκτυο σχολών. Τα στάνταρ είναι υψηλά και τα στελέχη όπως προπονητές κλπ ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την βελτίωση και την ανάδειξη τόσο στο σύνολο ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟ όσο και στον κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Με σύγχρονες Μεθόδους και παρουσιάσεις προς τους γονείς επιτυγχάνεται η συνεργασία προπονητή και γονέα έτσι ώστε το παιδί να έχει στο σύνολο σωστή διατροφή και σωστή προπόνηση, όπου αυτό συμβάλει στην βελτίωση. 

Οι προπονητές και τα στελέχη του Δικτύου Σχολών συμμετέχουν επίσης σε σεμινάρια σύγχρονης Αθλητικής Ψυχολογίας.

Τι δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Δικτύου Σχολών για την δημιουργία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ σε όλη την Ελλάδα.

Δύο χρόνια λειτουργίας για το Δίκτυο PSS μέσα σε συνθήκες πανδημίας και παρόλες τις δυσκολίες ο σχεδιασμός των ΜΙΚΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, παρόλο που δεν λειτούργησε σε όλες τις περιφέρειες, οδήγησε στην τελική επιλογή εννέα αθλητών που εντάχθηκαν στα αγωνιστικά τμήματα. Η επιλογή έγινε από τους υπεύθυνους του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ μέσω συνεχούς αξιολόγησης. Ο αριθμός των 9 αθλητών μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους, δεδομένων των συνθηκών και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι, ότι σε κανονική λειτουργία θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερος.  

ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Γραφτείτε στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ τώρα!!!!!!

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ και πληροφορίες 

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Υγείας 

Μιχαλιτσιάνου Χριστιάνα τηλέφωνο 6972944922.

Σελίδα Facebook 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057539615235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου