Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

Ο Ν. Αντωνιάδης διαιτητής στο παιχνίδι Γ' Εθνικής Ναυπακτιακός - Διαβολίτσι την Κυριακή 24/10

Με το «καλημέρα» της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2021-2022 να και τα πολύ ευχάριστα, άλλο ένα καλό νέο για την τοπική διαιτησία. Ένα καλό σημάδι στην απαξίωση πολλών ετών και της απουσίας της, από κάποιο Εθνικό πρωτάθλημα.

Τελευταίος που έπαιξε πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι την περίοδο 2004-2005 στο πρωτάθλημα της Super league, ήταν ο Γεράσιμος Μαζαράκης σημερινός πρόεδρος στην Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., καθηγητής και παρατηρητής διαιτησίας.

Ένα νέο παιδί με όρεξη, σκληρή δουλειά, αντικειμενικότητα και αγάπη για τη διαιτησία, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης σε όλους τους τομείς, ο Νεόφυτος Αντωνιάδης, μετά την περυσινή παρθενική του συμμετοχή και το παιχνίδι στη Ζάκυνθο, μεταξύ Εθνικού Σκουλικάδου - Θύελλας Πατρών, καλείται (μαζί με τον Βασίλη Θωμά) να αποδείξουν ότι μπορούν να σηκώσουν το διαιτητικό βάρος σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης, με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ναύπακτο, ανάμεσα σε Ναυπακτιακό Αστέρα – Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Εμείς, είμαστε σίγουροι για τα δύο παιδιά, μιας και συνεχώς τα παρακολουθούμε για το ρεπορτάζ, στο ότι διαθέτουν τις ικανότητες να διακριθούν και να προχωρήσουν ακόμη ψηλότερα.

Ο Νεόφυτος γεννήθηκε τις 4/11/1994, ονομάστηκε διαιτητής στην Ε.Π.Σ. Χίου τον Σεπτέμβρη του 2012 και έπαιξε για πρώτη φορά εκεί, στον αγώνα Ποσειδώνα Καρδαμύλων – Πανεπιστήμιο.

Στην Κεφαλονιά, πρώτη του εμφάνιση σαν διαιτητής ήταν το 2018 στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας στον αγώνα Ηρακλή Πρόννων – Πυλαριακού.

Να ευχηθούμε στο Νεόφυτο, υγεία πάνω από όλα, πολλές επιτυχίες στη διαιτησία, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και σύντομα να το δούμε σε μια παραπάνω κατηγορία.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου