Κυριακή, Οκτωβρίου 10

Εύκολο 5-0 για τα Διλινάτα τον Εθνοφρουρό (Εικόνες)

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, για τον 3ο όμιλο του τοπικού κυπέλλου, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή, η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη, και σίγουρα δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη κριτική, τα Διλινάτα άνετα και απλά πέρασαν το εμπόδιο του Εθνοφρουρού χωρίς την παραμικρή δυσκολία.

Η ομάδα του Γ. Τόγια, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, απέναντι στον Εθνοφρουρό των «δέκα» ποδοσφαιριστών, είχε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, θα επικρατήσει τελικά με το επιβλητικό σκορ των 5-0 και θα μπει με δυναμικό τρόπο στην διοργάνωση και με μοναδικό στόχο την πρωτιά στον όμιλο, μιας και για πρόκριση, ούτε λόγος να γίνεται!

Να αναφέρουμε εδώ ότι, κρατήθηκε 1’ σιγή, τιμώντας τη μνήμη του πρώην προέδρου της ομάδας Κ. Βαρτελάτου που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και από αρκετά μάτια κύλησαν δάκρυα.

Αθάνατος  Κώστα Βαρτελάτε. Θα ζήσεις πάντα στις καρδιές μας πρόεδρε, δάσκαλε και αγαπημένε φίλε!

Προσωπικά θα μου λείψει το τηλεφώνημα σου για να κάνουμε την κριτική μας για την αγωνιστική!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική στο συγκεκριμένο όμιλο, είχε ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός.

Τα γκολ

Στο 7’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 1-0 με δυνατό σουτ του Χεϊμπέϊα, εκτός περιοχής.

Στο 35’ μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αφού θα πετύχουν το 2-0.

Ο Δημ. Πολλάτος από δεξιά, θα βγάλει την παράλληλη συρτή πάσα στο β’ δοκάρι για τον Αλ. Πολλάτο, αυτός θα πλασάρει για να διώξει δύσκολα ο Μπεκατώρος και στην επιστροφή της μπάλας ο Κ. Τζωρτζάτος εύκολα με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.

Αυτό το 2-0 θα είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο και με τρεις αλλαγές στη σύνθεση της η ομάδα του «Μεγάλου χωριού» θα κάνει τα τέρματα της τρία, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και δεξιά του Διον. Τζωρτζάτου, στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 70’ ο Αλ. Πολλάτος, ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει στην απέναντι γωνία του Μπεκατώρου, κάνοντας δικό του «σεφτέ» για τη νέα περίοδο και το 4-0 για την ομάδα του.

Τέλος στο 87’ ο Αλ. Πολλάτος από δεξιά στην περιοχή, θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Χεϊμπέϊα εύκολα θα πλασάρει σε σχεδόν άδεια εστία για το τελικό 5-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Γ. Στοφόρο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Παγανίας, Φωκάς, Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Αλ., Πολλάτος Δημ. (46' Τζωρτζάτος Διον.), Δρόσος (46' Ζαμπαύτης), Τζωρτζάτος Φ., Χεϊμπέϊα, Στεφανάτος (46' Τζωρτζάτος Δημ.), Τζωρτζάτος Αλ., Κουμαριώτης.

Εθνοφρουρός:(Χρ. Δάβουλος), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος, Χαρίτος, Μινέτος, Χρυσανθακόπουλος, καραντινός - Νεόφυτος, Μακρυνώρης, Χοτζάι, Μπονάς, Τριανταφύλλης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου