Δευτέρα, Οκτωβρίου 25

Νίκη πρόκρισης για το "τριφύλλι" 3-1 τον Ηρακλή Πρόννων

Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή 25/10 με την 3η αγωνιστική του ή αν θέλετε με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου, το τοπικό κύπελλο και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα πολύ σημαντικό για την πορεία και την πρόκριση του στα προημιτελικά του θεσμού παιχνίδι, του 3ου ομίλου να φιλοξενεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τον Ηρακλή Πρόννων.

Τελικά, οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-1 και μαζί καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση τους στους «8» του θεσμού.

Σε γενικές γραμμές στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και αρκετά παραγωγικοί στο πρώτο μισό του αγώνα, απέναντι στους φιλοξενούμενους που καθυστέρησαν ένα ημίχρονο να μπουν στο παιχνίδι και κάπου εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι στο 8’ για τους γηπεδούχους, ο Χύκα θα βρει δεξιά στην περιοχή τον Μπεσάι και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία και να καταλήξει άουτ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων μετά από 4’, όταν ο Ρώσσης θα βρει στην περιοχή και στην πλάτη της άμυνας τον Llouka, ο οποίος δεν προλαβαίνει στην προβολή και αποκρούει ο Παπαελευθερίου.

Στο 14’ όμως, θα έχουμε σκορ και το 1-0 για τους «πράσινους» όταν ο Ξενίδης με καταπληκτική κάθετη θα βρει τον Παπαβασιλείου στην περιοχή και αριστερά και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Σταθάτου.

Στη συνέχεια και στο 29’ ο Βανδώρος μετά από ωραία ενέργεια θα πιάσει ένα χλιαρό διαγώνιο σουτ που αποκρούεται από τον Σταθάτο.

Μια νέα εξαιρετική κάθετη πάσα στο 32’ του Ξενίδη, αυτή την φορά από δεξιά στον Μπεσάι, που θα αποφύγει τον Σταθάτο και από πλάγια θα πλασάρει στην κενή εστία, για το 2-0 της ομάδας του.

Μετά από 1’ το σκορ θα ανέβει στο 3-0 για τους γηπεδούχους, με τον Παπαβασιλείου να φεύγει και πάλι στην κόντρα, και από αριστερά, μετά την έξυπνη κάθετη πάσα του έμπειρου Λ. Βανδώρου και αφού αποφεύγει τον Σταθάτο, θα πλασάρει εύστοχα στην κενή εστία.

Τα γκολ έπεφταν σαν τη βροχή και ο Ηρακλής θα μειώσει σε 3-1 στο 35’ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Γκιάφη από τα όρια της περιοχής που θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Παπαελευθερίου.

Αυτό το 3-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα ανέβουν αισθητά και το παιχνίδι πλέον είναι περίπου μοιρασμένο.

Μόλις στο 46’ ο Κ. Στάβερης εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ, από την γραμμή της περιοχής, όμως είναι άστοχος και θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Πρίφτι για τους φιλοξενούμενους στο 59’ θα κάνει ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί «Γ» της εστίας του Παπαελευθερίου.

Αμέσως μετά, ο Μπεσάι θα βγει στην κόντρα, θα μπει περιοχή, όμως στο σουτ που επιχειρεί η μπάλα κοντράρει στα σώματα και έτσι αποσοβείται το 4-1.

Σειρά του Ξενίδη να χάσει ακόμη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του στο 61’, όταν απέναντι από τον Σταθάτο κάνει κακό τελείωμα και στέλνει την μπάλα άουτ.

Σε ένα δυνατό σουτ του Γκιάφη στο 74’, από τα όρια της περιοχής μπλοκάρει την μπάλα ο Παπαελευθερίου.

Στο 81’ ο Κορσιάνος θα βγάλει την ψηλοκρεμαστή σέντρα, από αριστερά στο β’ δοκάρι και ο Μπάμπης από πολύ κοντά πλασάρει άουτ.

Τέλος στο 84’ ο Μπεσάι σε μια νέα κόντρα, θα μπει στην περιοχή όπου εκεί θα αποφύγει τον Σταθάτο, αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του αγώνα οι «πράσινοι θα κάνουν νικηφόρα πρεμιέρα και θα έχουν το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Σίγουρα μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Τάκη Φωή, αφού ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου, Κατσούρης, Χύκα, Μαρινάκης, Τσόχας (65’ Μούτσα), Χαραλαμπόγλου, Μπεσάι, Walker, Βανδώρος (50’ Μπάμπης), Ξενίδης (73’ Κορσιάνος), Παπαβασιλείου (73’ Μενούσι).

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Φούσιας, Lluka, Ρασσιάς Γ. (79’ Ριστάνης), Γκιάφης, Πρίφτι (79’ Καμπίτσης), Σταθάτος Γ., Ρασσιάς Σπ., Στάβερης Κ., Ρώσσης (46’ Πούλος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου