Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Πέρασε από τα Τζαννάτα η Εικοσιμία.... Νίκη πρόκρισης στους "8" 5-2 τον Ηρακλή

Σπουδαία νίκη για την πρωτοπόρο και αήττητη Εικοσιμία, σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα, με αντίπαλο τον ουραγό του 2ου ομίλου Ηρακλή Πρόννων, όπου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, θα επικρατήσει με σκορ 5-2, αφού μπήκε πολύ δυνατά και «καθάρισε» το παιχνίδι στα πρώτα 30’. Χρονικό διάστημα που πατούσε καλύτερα και προηγήθηκε 0-3!

Στην επανάληψη και για 15’ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μείωσαν περισσότερο, αλλά μέχρι εκεί, αφού η Εικοσιμία ισορρόπησε, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και πέτυχε ακόμη ένα γκολ!

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας όσο χρειαζόταν για το δεύτερο σερί φετινό τρίποντο στη διοργάνωση, όχι μόνο πήραν τη νίκη, αλλά παράλληλα εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο και πλέον το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε, ποια ομάδα θα κατακτήσει την κορυφή.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, κοιτάζουν πλέον το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, (αν και η διαφορά στα γκολ ακόμη και στη ισοβαθμία δεν την ευνοούν), μήπως και γίνει κάποιο θαύμα!

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα και τους φιλοξενούμενους να επικρατούν δίκαια.

Τα γκολ

Το 0-1 για την Εικοσιμία θα πετύχει στο 10’ ο Αραβαντινός με πλασέ, στην επαναφορά της μπάλας μετά το σουτ του Μουρελάτου την προσωρινή απόκρουση του Σταθάτου.

Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, πετυχαίνοντας το 0-2 με τον Μουρελάτο, ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Κούρτι.

Η ομάδα της Λειβαθούς, που μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 26’ και πάλι με το νεαρό Μουρελάτο, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Σταθάτου και κάπου εδώ βάζει τα θεμέλια μιας σημαντικής νίκης - πρόκρισης στους «8» του τοπικού κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι που άρχισαν να συνέρχονται από το σοκ των 3 γκολ που είχαν δεχθεί, στο  35’ θα κερδίσουν πέναλτι από λάθος εκτίμηση του Μάστορα, αλλά ο νεαρός και εξελίξιμος τερματοφύλακας της Εικοσιμίας Μεσολωράς, θα αποκρούσει την εκτέλεση του Κ. Στάβερη.

Στο 44’ όμως, θα καταφέρουν να μειώσουν με τον Γκιάφη σε 1-3, μετά από λάθος των κεντρικών αμυντικών της Εικοσιμίας στο κέντρο και πλασέ του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Έτσι, το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μισού στο παιχνίδι θα βρει την ομάδα της Λειβαθούς μπροστά στο σκορ 1-3!

Στην επανάληψη και ενώ είχε την υπεροχή ο Ηρακλής, ο Φίλιππας στο 66’ με ωραία λόμπα από ύψος της περιοχής, μετά την ωραία πάσα του Μουρελάτου, θα πετύχει το 1-4 για την Εικοσιμία

Όμως, οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν ξανά και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, αφού στο 67’  θα κερδίσουν πέναλτι στο οποίο θα υποπέσει ο Μεσολωράς, μετά το κακό γύρισμα του Φουρνιέ. 
Εκτελεί ο Lluka και ευστοχεί για το 2-4.

Ο Καραγιάννης στο 77’ θα πετύχει το τελικό 2-5 με κοντινή προβολή, ύστερα από σέντρα του Αραβαντινού και θα βάλει τέλος, σε όποια φιλόδοξα σχέδια είχαν οι γηπεδούχοι!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Φούσιας, Lluka, Ρασσιάς Γ. (56’ Ριστάνης), Γκιάφης, Πρίφτη (15’ Καμπίτσης), Σταθάτος Γ., Ρασσιάς Σπ., Στάβερης Κ., Ρώσσης (46’ Πούλος).

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Μάστορας, Φουρνιέ, Κούρτι, Καραγιάννης (85’ Μαυρίδης), Μουρελάτος, Αραβαντινός, Χοτζάι, Αποστολάτος, Πρέντζας, Μπουγάς (58’ Φίλιππας).

* οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου