Σάββατο, Οκτωβρίου 30

Πρωτάθλημα Κ-16... Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 30/10 στο πρωτάθλημα Κ-16 (Φωτορεπορτάζ)

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 30/10 το απόγευμα, σε Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός" και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το πρωτάθλημα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Ρεπό είχε ο πρωτοπόρος Α.Ο. Εικοσιμίας.

                       
Π.Α.Ο. ΕΥΓΕΡΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  2-2
Σε ένα πάρα πολύ καλό και με πολύ αγωνία παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο του λεπτό, Εύγερος - Σάμη θα αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 2-2, σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, με τη Σάμη όμως να χάνει αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, ενώ και ο Γιώργο έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις.

Τα γκολ

Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με μια μακρινή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, που αιφνιδιάζει τον Δόριζα και η μπάλα καταλήγει στη δεξιά του γωνία και στα δίχτυα.

Στο 12' όμως, οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν 1-1, ύστερα από λάθη των αμυντικών της Ευγέρου, που δεν μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα, αυτή καταλήγει στον Δρακουλόγκωνα, ο οποίος απέναντι στον Γιώργο δεν έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, η Σάμη θα πετύχει την ανατροπή και θα προηγηθεί 1-2.

Ο Φιλιππάτος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Δρακάτος θα σουτάρει από καλή θέση για να αποκρούσει ο Γιώργο, (που ήταν ιδιαίτερα διακριθείς) και στην επαναφορά ο Δελαπόρτας με κοντινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα, μέσα από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, στο 80' θα δεχθούν την ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, σε μια μονομαχία στην περιοχή, μεταξύ Παπαβασιλείου - Μπούζου, ο διαιτητής κ. Καναλλάτος θα δώσει πέναλτι για την Εύγερο, που λίγο αργότερα θα εκτελέσει εύστοχα ο Μπεκίρι για να γράψει το τελικό 2-2!

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Χρ. Κοραμπάτο (φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γιώργο, Μπεκίρι, Papa,  Λασκαράτος, Κωνσταντάκης, Dedlala L. (37' λ.τ. Μπούζος), Λαμπρόπουλος, Dedlala A.,  Θεοδωρόπουλος, Ζουρνατζής (15' λ.τ. Μπίντα), Σταθάτος.

Α.Ο. Σάμης:(Β. Μιχαλάτος), Δόριζας, Δρακάτος, Διγαλέτος, Παπαβασιλείου, Σπυράτος, Κλαουδάτος, Σιφνάκης (74' Κουτσομύτης), Δημουλάς, Δελαπόρτας, Φιλιππάτος (63' Παπαδάτος), Δρακουλόγκωνας.

         

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  8-0

Δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα, σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", ο Παλληξουριακός και επικράτησε των Διλινάτων με το ευρύ σκορ των 8-0!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Παλληξουριακού θα βρεθεί στην κορυφή, ισόβαθμη της Εικοσιμίας και όπως φαίνεται, όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Αντίθετα, για τα Διλινάτα ήταν η 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με αποτέλεσμα να παραμένουν χωρίς βαθμό στο ενεργητικό τους και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ

05'  1-0  Κρίστο

17'  2-0  Ζυκάι  

20'  3-0  Λουκάτος

25'  4-0  Κόλιερ

46'  5-0  Λουκάτος

48'  6-0  Κρίστο

51'  7-0 Μουρελάτος

73'  8-0  Καπεντάνι

Διαιτητής η κ. Ιρ. Δούλου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη - Β. Αραβαντινός (Φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Παλληξουριακός:(Γ. Ζάβαλης), Γαλανός (41' Βεσάι), Βλάχος, Κουμπουλής, Φαρακλός, Μπαράκος, Μουρελάτος, Λουκάτος, Τζουγανάτος (51' Αλιβιζάτος), Κρίστο (51' Σινάι), Κόλιερ, Ζυκάι.

Διλινάτα:(Τ. Βαρουξής), Καπογιαννάτος, Ζουμπούλης, Καππάτος, Κουράνης, Κότσι, Προβατάς, Καπεντάνι (51' (Παγουλάτος), Καρλής, Γαρμπής (41' Χαρίστος), Κοσμετάτος, Γκορέϊα.

                      

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

3

0

0

15 - 3

9

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

3

0

1

18 - 5

9

3.

Α.Ο. Σάμης

3

1

1

1

7 - 10

4

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

0

1

2

4 - 7

1

5.

Α.Ο. Διλινάτα

3

0

0

3

2 - 21

0

                       

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Διλινάτα

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

3.

Ρεπό: Π.Α.Ο. Εύγερος

                       

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Σάμης 























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου