Σάββατο, Οκτωβρίου 16

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2021-2022

Συνέχεια με την 2η αγωνιστική την Κυριακή 17/10/2021 στο τοπικό κύπελλο 
με φαβορί και πάλι τους γηπεδούχους

2η αγωνιστική αυριο Κυριακή 17/10/2021 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους τέσσερις ομίλους και τέσσερα συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια.

Πρεμιέρα κάνει ο 2ος όμιλος, αφού η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί.

Από την πρεμιέρα, πήραμε μια πρώτη γεύση για τα φαβορί πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ και στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν "φόρτωσαν" τους αντιπάλους τους με αρκετά γκολ, συνολικά 13, χωρίς να δεχθούν κάποιο!!

Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτά του Ληξουρίου μεταξύ Παλληξουριακού - Ευγέρου, της Σκάλας μεταξύ Πρόννων - Σάμης, αλλά και του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα - Πυλαριακός.

Γενικά θα έχουμε μια αγωνιστική με αρκετή αγωνία.

          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων 
όλων των ομίλων

1ος   Όμιλος


α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 17-10-21   ώρα:16:00

Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - ΠΑΟ Εύγερος

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Χατζηγεωργίου Ν.

                      

2ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 17-10-21  ώρα:18:30  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Θωμάς

Βασίλης

Μπακάκη   Ε.

Καναλλάτος Ν.

                      

3ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 17-10-21  ώρα:16:00  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Καναλλάτος Ν.

Μπακάκη Ε.

                      

4ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 17-10-21  ώρα:16:00  

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι -  Α.Ο. Σάμης

Μενεγάτος

Ελευθέριος

Μιχαλιτσιάνου Χ.

Κομητόπουλος Π.

         

Κυριακή  17/10

1ος   Όμιλος

Με το παιχνίδι μεταξύ Παλληξουριακού – Ευγέρου αύριο Κυριακή 17/10, στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του 1ου.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από νίκη με σκορ 4-0 στο τοπικό, επί του Αστέρα Ληξουρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν και παράλληλα το πρώτο στον όμιλο, μιας και είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι και σίγουρα φαβορί του ομίλου για τα δυο «εισιτήρια» που οδηγούν στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την πρωτια - πρόκριση, έστω και αν είναι ακόμη νωρίς.

Από την άλλη οι «πορτοκαλί» από τα Φαρακλάτα κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση, αφού, όπως προαναφεραμε, είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική. Είναι αρκετά ενισχυμένοι φέτος και σίγουρα στον Άγιο Αντώνη θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον πολύ δυνατό, ιδιαίτερα στην έδρα του, αντίπαλο τους.

Σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δυο ομάδες να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τις εξυπηρετεί και θα τις φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου.


         

3ος   Όμιλος

Η αγωνιστική συνεχίζεται την ίδια ώρα, με  τα Διλινάτα, σε παιχνίδι του 3ου ομίλου, να φιλοξενούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον δυνατό και φέτος Πυλαριακό, με μοναδικό στόχο το 2Χ2.

Μετά την εύκολη νίκη τους την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό, η ομάδα του Γ. Τόγια θέλει μόνο νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της για τον 3ο όμιλο, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, ώστε να αυξήσει στους +6 τη διαφορά από τους διώχτες της και να κάνει έτσι, ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Για τους φιλοξενούμενους του Κ. Βιτωράτου θα είναι η πρεμιέρα τους στην διοργάνωση, αφού την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό.

Ο Πυλαριακός, μια αρκετά δουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα, είναι σίγουρο ότι, θα παλέψει πολύ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, προκειμένου να μην φύγει από αυτό με άδεια χέρια και να πάρει ότι καλύτερο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ένα καλό αποτέλεσμα, που εκτός του-ων βαθμού-ών, θα δώσει και την ανάλογη ψυχολογία για τη συνέχεια και την διεκδίκηση της πρωτιάς στον όμιλο, αφού οι δυο παραπάνω ομάδες δύσκολα θα απειληθούν από τον αδύναμο Εθνοφρουρό για την πρόκριση στα ημιτελικά!

Άποψη μας είναι ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με καλό ρυθμό, θέαμα και γιατί όχι και κάποια γκολ.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να βρίσκονται πιο ψηλά στις προβλέψεις, όμως ο Πυλαριακός, αν υποτιμηθεί ή δεν προσεχθεί, τότε μπορεί να κάνει την «ζημιά»!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός.

         

4ος   Όμιλος

Επίσης την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Σκάλας, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ Πρόννων – Σάμης για τον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, μετά το 4-0 της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ερύσσου, έχουν σαν στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση, κάτι που θα τους δώσει καλή ψυχολογία και θα τους φέρει ένα βήμα πριν την πρωτιά του ομίλου στην τελική κατάταξη.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν ξεφύγει των αντιπάλων τους στους +6 βαθμούς, κάτι που στη συνέχεια φαντάζει δύσκολο να αλλάξει και να χαθεί η πρωτιά!

Η Σάμη από την άλλη κάνει πρεμιέρα στη Σκάλα και φυσικά όλοι στην ομάδα, επιθυμούν να είναι πετυχημένη, παίρνοντας ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι και έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο.

Ποδαρικό λοιπόν με το «δεξί» θέλουν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ώστε να μην ξεφύγουν οι αντίπαλοι τους και να παραμείνουν στο… κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης, που μπορεί να μην αλλάζει τα δεδομένα της πρόκρισης, όμως ο πρώτος, όπως και να το κάνουμε είναι πρώτος!

Το σίγουρο είναι ότι, αν στο Δημοτικό Σκάλας παραταχθούν πλήρεις οι δύο ομάδες, θα παρακολουθήσουμε ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Ερύσσου.


         

2ος   Όμιλος

Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του 2ου ομίλου, Εικοσιμία - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση, αφού η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί.

Οι γηπεδούχοι με μια αρκετά νεανική και καλή ομάδα, θέλουν να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση, κάνοντας το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που θα την στείλουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι», είναι σίγουρο ότι και αυτοί θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και σίγουρα το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο.

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στα φιλικά που έδωσαν οι δυο ομάδες, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί κριτήριο για την τελική έκβαση του αγώνα, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου δείχνει πιο έτοιμη αγωνιστικά, από αυτή του Τ. Φωή, ο οποίος δούλεψε στην προετοιμασία με πολλές απουσίες και θα έχει τον πρώτο λόγο, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και την κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών της σεζόν.

Σίγουρα όμως δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για αυτούς.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε μια άβολη ώρα και με τον προβληματικό φωτισμό του, περιμένουμε ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι, από το οποίο μπορούμε να περιμένουμε θέαμα και γκολ!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων.

         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

1

0

0

4 - 0

3

2.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

1

0

0

1

0 - 4

0

3.

Π.Α.Ο. Εύγερος

0

0

0

0

0 - 0

0

         
 2ος  Όμιλος

4ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

0

0

0

0

0 - 0

0

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

0

0

0

0

0 - 0

0

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

0

0

0

0

0 - 0

0

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Διλινάτα

1

1

0

0

5 - 0

3

2.

Α.Π.Σ.Εθνοφρουρός

1

0

0

1

0 - 5

0

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

0

0

0

0

0 - 0

0

         

4ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Πρόννοι

1

1

0

0

4 - 0

3

2.

Α.Ο. Ερύσσου

1

0

0

1

0 - 4

0

3.

Α.Ο. Σάμης

0

0

0

0

0 - 0

0

        

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
(24/10/2021)
1ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός


         
2ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Ρεπό: Α.Ο. Εικοσιμίας

         

3ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Ρεπό: Α.Ο. Διλινάτα

         

4ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Ερύσσου

Ρεπό: Α.Ο. Πρόννοι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου