Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Με 7αρα τα Διλινάτα στους "8" του τοπικού κυπέλλου

Σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε, σήμερα Τετάρτη το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για τον 3ο όμιλο του τοπικού κυπέλλου, τα Διλινάτα θα επικρατήσουν εύκολα με σκορ 7-1 του ουραγού Εθνοφρουρού, κλείνοντας και μαθηματικά θέση στους «8» της διοργάνωσης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, πιστοί στις συνήθειες τους παρατάχθηκαν και πάλι με «10», λόγω έλλειψης μικρού και ήταν φυσικά αδύνατο να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα, σαφώς καλύτερη και πολύ πιο ποιοτική τους.

Έτσι, από την αρχή τα Διλινάτα πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπεκατώρου και στο τέλος να πάρουν μια εύκολη νίκη.

Να πούμε εδώ, ότι ο Εθνοφρουρός παρουσιάστηκε καλύτερος από τις τελευταίες εμφανίσεις του και θα μπορούσε να είχε κρατήσει το σκορ σε πιο χαμηλά επίπεδα, όμως στοίχησαν τα πολλά λάθη.

Τα γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 20’ στον αγώνα, τα Διλινάτα θα ανοίξουν το σκορ 0-1. Ο Κ. Τζωρτζάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και στο β’ δοκάρι αμαρκάριστος ο Αλ. Τζωρτζάτος από κοντά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 29’ Ζαμπαύτης – Κουμαριώτης αλλάζουν μπάλα στο κόρνερ από δεξιά και ο τελευταίος με τεχνικό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπεκατώρου πετυχαίνοντας το 0-2 της ομάδας του Γ. Τόγια.

Στο 36’ ο Ζαμπαύτης με έξυπνη κάθετη πάσα θα βγάλει τον Αλ. Πολλάτο απέναντι από τον Μπεκατώρο, που χωρίς πρόβλημα πλασάρει για το 0-3.

Μετά από 2’ ένα δυνατό σουτ του Αλ. Τζωρτζάτου, εκτός περιοχής, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Μπεκατώρου σημειώνοντας το 0-4 στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο 38’ σε 1-4, ύστερα από μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Μακρυνώρη και ωραίο πλασέ. Αυτό είναι και το πρώτο γκολ της σεζόν για τους «μαύρους» του Αργοστολίου.

Με αυτό το σκορ, οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο β’ και συγκεκριμένα στο 53’ ο Αλ. Πολλάτος, μετά την παράλληλη πάσα του Κουμαριώτη από αριστερά, με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 1-5.

Ο Στεφανάτος θα χρισθεί και αυτός σκόρερ στο 71’ για το 1-6, με δυνατό σουτ, λίγο μέσα από την περιοχή και αριστερά, που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπεκατώρου.

Στο 74’ ο Ζαμπαύτης με μια νέα κάθετη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει τον Κουμαριώτη απέναντι από τον Μπεκατώρο να έχει εύκολο έργο και να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Εθνοφρουρού γράφοντας το τελικό 1-7!

Να σημειωθεί και ένα δοκάρι στο 86’ για την ομάδα του «μεγάλου» χωριού σε σουτ του Κουμαριώτη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα Διλινάτα – Πυλαριακός, είναι οι δύο ομάδες από τον 3ο όμιλο, που προκρίνονται στους «8» της διοργάνωσης.

Διαιτητής ο Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Σπ. Χρηστάτο.

Εθνοφρουρός:(--), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος, Χρυσανθακόπουλος, Μινέτος (54’ Χαρίτος), Καραντινός - Νεόφυτος, Μακρυνώρης, Μπονάς, Χοτζάι, Μπάμπης Γ, Πετεινάτος.

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Παγανίας, Τζωρτζάτος Δ., Τζωρτζάτος Κ. (46’ Στεφανάτος), Μούκα, Πούλα (46’ λ.τ. Τζωρτζάτος Φ., Ζαμπαύτης, Δρόσος, Τζωρτζάτος Αλ., Πολλάτος Αλ., Χεϊμπέϊα, Κουμαριώτης.

Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου