Κυριακή, Οκτωβρίου 10

Ξεκίνημα με το "δεξί" για τους Πρόννους 4-0 στη Σκάλα τον Α.Ο. Ερύσσου (Εικόνες)

Με το παιχνίδι στο Δημοτικό της Σκάλας, σήμερα Σάββατο 9/10 το απόγευμα, που προηγήθηκε των υπολοίπων και ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής περιόδου, στις δύο τοπικές διοργανώσεις, οι γηπεδούχοι Πρόννοι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αν και στο πρώτο 45λεπτο έμειναν στο 0-0, στη συνέχεια και στο β’ «καθάρισαν» το παιχνίδι και επικράτησαν δίκαια απέναντι στην ανέτοιμη Έρυσσο με σκορ 4-0, μπαίνοντας με το «δεξί» στη διοργάνωση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική στον όμιλο είχε ο Α.Ο. Σάμης.

Αγωνιστικά είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τους φιλοξενούμενους καλά στημένους στην άμυνα να κρατούν για 45’ ανέπαφη την εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2’ (47’) θα πετύχουν το 1-0.

Ήταν ένα γκολ που έδιωξε το άγχος και η συνέχεια ήρθε φυσιολογικά με την επιτυχία τριών ακόμη τερμάτων, ολοκληρώνοντας το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στο τελικό 4-0!

Τα γκολ

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τον δείκτη να τα δείχνει όλα «μηδέν» και τις δύο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια ισόπαλες, χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα μπουν αποφασιστικά και μόλις στο 47’ θα πετύχουν το 1-0, με ένα όμορφο τέρμα του Κόμητα με ψηλοκρεμαστό πλασέ από τη γωνία της περιοχής και δεξιά, με το οποίο θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Καμπανού.

Το γκολ αυτό καταγράφεται σαν το πρώτο της φετινής περιόδου στη διοργάνωση.

Μετά από 5’, ο Αλ. Κουρκουμέλης θα περάσει πολύ έξυπνα, κάθετα την μπάλα στην περιοχή για το νεαρό Ρραπάι, και ο τελευταίος απέναντι από τον Καμπανό θα πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα σημειώσει και το 3-0 στο 61’. Ο Χασάι από δεξιά θα βγάλει την παράλληλη συρτή σέντρα, στο απέναντι δοκάρι της εστίας του Καμπανού και ο Ρραπάι με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.

Τέλος το τελικό 4-0 θα πετύχει ο Αγγ. Γεωργόπουλος στο 85’, με ένα δυνατό, μακρινό συρτό σουτ, με το οποίο αιφνιδιάζεται ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και η μπάλα θα καταλήξει για 4η φορά στα δίχτυα του.

Συμπερασματικά ήταν μια δίκαιη νίκη των γηπεδούχων που μπήκαν με το «δεξί» στη διοργάνωση και τη νέα περίοδο!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Hhelaj (65’ Hhelaj A.), Κουρκουμέλης Χ., Γεωργόπουλος, Κατσιλίδης (80’ Κουτροκόης), Κουρκουμέλης Σπ. (80’ Ντούκας), Ζαπάντης (80’ Thomaj), Κόμητας, Χασάι, Ρραπάι (70’ Τσονακαρίδης Α.).

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Καμπανός, Βασιλάτος, Καββαδίας, Πατρίκιος, Κάκιας, Μπαρζούκας (75’ Καρούσος), Καραχρήστος, Κουγιανός, Τζωρτζάτος, Πετρόπουλος, Πάπα (46’ Αντύπας).

Ακολουθούν φώτο από το σημερινό παιχνίδι




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου