Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Άνετη επικράτηση του Παλληξουριακού στο τοπικό 6-0 τον Αστέρα και πάει "8αδα"

Δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα ο Παλληξουριακός, απέναντι στον Αστέρα στο τοπικό, αφού σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του με σκορ 6-0!

Με τη νίκη τους αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και μαθηματικά το εισιτήριο για τους «8» και ο στόχος πλέον είναι η πρωτιά στον όμιλο.

Αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι ήταν καλό, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να μπαίνουν από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν την πρωτοβουλία, την κατοχή μπάλας και να δημιουργούν πολύ καλές φάσεις, μέσα από τις οποίες πέτυχαν τα 6 τους γκολ.

Οι «πράσινοι» του Ληξουρίου, μετά από αυτή την ήττα δύσκολα μπορούν να ελπίζουν, αφού εκτός της δικής τους νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι με την Εύγερο στην έδρα τους, θα χρειαστούν και την βοήθεια του συντοπίτη τους στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. και στη συνέχεια ένα τσουβάλι γκολ. Πράγμα το οποίο φαντάζει πολύ απίθανο να συμβεί, εκτός και έχουμε κάποιο θαύμα!!

Ας αφήσουμε τα κομπιούτερ για αργότερα και ας δούμε τα γκολ του αγώνα!

Τα γκολ του αγώνα

Στην σέντρα του Πολυδωράτου από τα δεξιά στο 10’, διαγώνια κίνηση και τελείωμα με δεξί πλασέ από τον Γασπαρή, που βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και 0-1.

Στο 28’ ο Αλ. Λυκούδης με ένα πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ από τον άξονα, θα περάσει την μπάλα πάνω από το τοίχος και θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκέτου για το 0-2.

Σύγχυση στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα στο 34’ την οποία εκμεταλλεύεται ο Ακριστινέι για να πετύχει το 0-3, στέλνοντας την μπάλα με το εξωτερικό ψηλοκρεμαστά, πάνω από τον Μαρκέτο  που επιχειρούσε έξοδο.

Στο 39’ ωραία κίνηση από αριστερά Χατζιάι, ο οποίος συνδυάστηκε με τον Γασπαρή, έβγαλε σέντρα-ξυραφιά, προσφέροντας έτοιμο γκολ στον Πολλάκη που έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο βάθος των διχτυών των γηπεδούχων ,για να έχουμε έτσι το 0-4 των «ερυθρολεύκων».

Αυτό θα είναι και το σκορ των πρώτων 45’.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ένα λάθος του τερματοφύλακα Χότζα, σε έξοδο που επιχείρησε στη μικρή του περιοχή, το εκμεταλλεύθηκε ο Λυκούδης στέλνοντας την μπάλα στην άδεια εστία για το 0-5.

Τέλος με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, θα έχουμε και το 0-6 με απ’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολλάκη με το δεξί, στην αριστερή γωνία του Χοτζα.

Με τη νίκη του αυτή ο Παλληξουριακός έκλεισε θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αντίθετα με τον Αστέρα που μάλλον δεν προλαβαίνει!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος (46’ Χότζα), Σινάι, Βλάχος, Δελαπόρτας (46’ Γιακουμάτος), Κούτσης, Γαβαλάς, Καρίμ – Καμινάρης (61’ Καλέντζος), Αραβαντινός (70’ Μπορλώτος), Συριάτος, Τοζάι (61’ Δημητρίου), Αναλυτής Γ..

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Νεστερένκο, Πολυδωράτος, Λουλούδας (58’ Αντωνάτος Κ.), Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (46’ Καράι), Κουκοβίνος, Γασπαρής (58’ Μαρούλης), Πολλάκης, Ακριστινέι, Haxhiaj.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου