Σάββατο, Οκτωβρίου 30

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2021-2022 της Κυριακής 31/10

Συνέχεια με την 5η προτελευταία αγωνιστική την Κυριακή 31/10/2021 

στο τοπικό κύπελλο 

Συνεχίζεται αύριο Κυριακή 31/10, το τοπικό κύπελλο, με δράση στους τέσσερις ομίλους και τέσσερα συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια, δύο μόλις στροφές πριν την αυλαία των ομίλων!

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος λοιπόν και έχουμε 6 ομάδες να έχουν πάρει ισάριθμα από τα οκτώ εισιτήρια, μία να το κρατάει στα χέρια της και η τελευταία ίσως να το διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική!!

Τα πράγματα λοιπόν έχουν ξεκαθαρίσει και απομένουν οι τελευταίες ελάχιστες λεπτομέρειες, όπως τις αναφέρουμε παραπάνω. 

Σε ότι τώρα αφορά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν αυτά του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Εύγερος-Παλληξουριακός και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Εικοσιμία), εκεί που θα κριθούν προκρίσεις, αλλά και των Καραβόμυλου (Σάμη-Πρόννοι) και Μακρυωτίκων (Πυλαριακός-Διλινάτα) από άποψη ότι κρίνουν την πρωτιά.

Μία πρωτιά που κακώς δεν έχει προβλεφθεί να έχει κάποιο πλεονέκτημα και απλά διεκδικείται κυρίως για λόγους γοήτρου!

Γενικά, φαίνεται ότι θα έχουμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αγωνιστική, όπου μπορεί να ξεκαθαρίσουν τα πάντα στους 4 ομίλους και να πάρει τέλος η αγωνία 1-2 ομάδων ή να πάνε στο φινάλε με κομμένη ανάσα .

          

 Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων 

όλων των ομίλων

1ος   Όμιλος


α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 31-10-21   ώρα:16:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Χατζηγεωργίου Ν.

Χρηστάτος Σπ.

                      

2ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 31-10-21  ώρα:18:30  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας

Χρηστάτος

Σπύρος

Χατζηγεωργίου Ν.

Καναλλάτος Ν.

                      

3ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 31-10-21  ώρα:15:30  

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Διλινάτα

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Στοφόρος Γ.

                      

4ος   Όμιλος

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 31-10-21  ώρα:15:30  

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόννοι

Καραΐσκος

Απόστολος

Μιχαλιτσιάνου Χ.

Κομητόπουλος Π.

        

Κυριακή 31/10/2021

1ος   Όμιλος

Με το παιχνίδι για τον 1ο όμιλο, ανάμεσα σε Εύγερο - Παλληξουριακό, ανοίγει η αυλαία της 5ης, προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και θα διεξαχθεί την Κυριακή 31/10 και ώρα 4 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Ένα παιχνίδι με ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά των γηπεδούχων, που θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία, για να πάρουν και μαθηματικά το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης, που οδηγεί στους "8" της διοργάνωσης.

Βέβαια, ακόμη και με ήττα κρατάνε στα δικά τους χέρια την τύχη τους, αφού πρέπει στο Ληξούρι την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα να διεκδικήσουν κάποιο βαθμό ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να διατηρήσει μια διαφορά στα μεταξύ τους τέρματα έως και -3 !!

Για να αποφύγουν τα κομπιούτερ και την αγωνία είναι σίγουρο ότι, θα προσπαθήσουν απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους να «καθαρίσουν» την πρόκριση από την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι στιγμής αήττητοι και πρωτοπόροι στο όμιλο με το εντυπωσιακό 3Χ3, στην τελευταία τους παρουσία στους ομίλους, θα διεκδικήσουν τη νίκη, ώστε να την ολοκληρώσουν με το απόλυτο και την πρωτιά, την οποία φυσικά κατακτούν ακόμη και με ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και σίγουρα έτσι το περιμένουμε, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα και την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων.

Θα λέγαμε ότι, η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, πιο πλήρης έχει το προβάδισμα, αλλά η Εύγερος του Θ. Βουκελάτου θα παλέψει για το αποτέλεσμα που θα διώξει το όποιο άγχος της αυλαίας των ομίλων και αναφέραμε τους λόγους παραπάνω.

Το περιμένουμε δυνατό, με θέαμα και γιατί όχι και αρκετά γκολ!

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα του, ο Παλληξουριακός είχε επικρατήσει της αντιπάλου του με σκορ 1-0.

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου.

         

3ος   Όμιλος

Δυνατό παιχνίδι θα έχουμε και στον 3ο όμιλο, όπου οι πρωτοπόροι και με εξασφαλισμένη την πρόκριση τους στα ημιτελικά, Πυλαριακός – Πρόννοι θα παίξουν για την πρωτιά!

Οι γηπεδούχοι με μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια τους, έχουν ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση, όπως προαναφέραμε, στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θα μπουν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., όπου στη συνέχεια θα διεκδικήσουν θέση στα ημιτελικά.

Και για τους φιλοξενούμενους όσον αφορά την πρόκριση ισχύει το ίδιο ακριβώς, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα τρία, όμως παιχνίδια που έχουν δώσει.

Έτσι, στα Μακρυώτικα και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη που θα δώσει προσπέρασμα, πιάνοντας παράλληλα κορυφή και ουσιαστικά, όποια την κατακτήσει θα είναι και η πρώτη της τελικής κατάταξης.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος η πρωτιά θα κριθεί στα γκολ βάσει του Κ.Α.Π., αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής να το αναλύσουμε.

Οι γηπεδούχοι, όπως έδειξαν φέτος, ιδιαίτερα στο παιχνίδι τους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το ισόπαλο αποτέλεσμα που ολοκληρώθηκε ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων αγώνας, διαθέτουν μια καλοδουλεμένη, δυνατή και αρκετά ποιοτική ομάδα, που σίγουρα κάνει το έργο της ομάδας του Γ. Τόγια ακόμη πιο δύσκολο.

Οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο τους παιχνίδι θα παίξουν για τη νίκη και την πρωτιά για να ολοκληρώσουν αυτή την φάση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της τελικής κατάταξης.

Οπωσδήποτε δύσκολος αγώνας για προβλέψεις, αφού όλα μπορούν να συμβούν.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με  αρκετές «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο και τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου να θέλουν να εκμεταλλευθούν τη δυνατή τους έδρα.

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός.

         

4ος   Όμιλος

Ενδιαφέρον παιχνίδι για τον 4ο όμιλο αναμένουμε και στον Καραβόμυλο, όπου η Σάμη σε έναν αγώνα, όμοιο με τον παραπάνω, θέλει τη νίκη που θα την φέρει οριστικά πρώτη στον όμιλο, αφού και εδώ μόνο η πρωτιά παίζεται και θα κριθεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα του.

Όσον αφορά την πρόκριση είναι καπαρωμένη και από τις δύο ομάδες, από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι, ιδιαίτερα στην έδρα τους, αποτελούν σκληρό «καρύδι», διαθέτουν μια καλή νεανική ομάδα και ο φετινός στόχος είναι η διάκριση και στις δύο τοπικές διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα πάνε αδιάφοροι στον Καραβόμυλο, μιας και τους ενδιαφέρει η πρώτη τιμητική θέση, η οποία μπορεί να μην προσφέρει κάτι περισσότερο, αλλά υπάρχει και το γόητρο!

Η ομάδα του Β. Μιχαλάτου, ως γνωστόν βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, με τον αυριανό της αντίπαλο και έχει στο ενεργητικό της 1 νίκη και μία ισοπαλία, στους δύο μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει.

Έτσι, η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα κυνηγήσουν.

Αυτή τώρα, του Γ. Τόγια στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει βρίσκεται στην κορυφή και στην οποία θέλει να τερματίσει.

Μέχρι τώρα, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και προηγείται του αντιπάλου της κατά τρεις βαθμούς, όμως για αυτούς είναι το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή την φάση.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και καλό ποδόσφαιρο, από δυο αξιόλογες ομάδες.

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Α.Ο. Ερύσσου.

         

2ος   Όμιλος

(εξ' αναβολής)

Τέλος στις 6 και 30’ το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί την Εικοσιμία, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο, κάτι αντίθετο με το αγωνιστικό, αφού και τις δύο ομάδες σε αυτή την περίπτωση ενδιαφέρει η νίκη.

Οι μεν γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους (τους φτάνει και η ισοπαλία για αυτό) στις καλύτερες οκτώ ομάδες του θεσμού και οι φιλοξενούμενοι να καπαρώσουν από αυτό το παιχνίδι την πρωτιά, μιας και την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό και παράλληλα εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου, το οποίο είχε αναβληθεί.

Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες, μιας και οι «πράσινοι» του Αργοστολίου, έχουν δώσει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα τους με τον Ηρακλή Πρόννων, όπου επικράτησαν με σκορ 3-1 και οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς δύο, με αντίπαλο σε ισάριθμα παιχνίδια τον Ηρακλή, από όπου συγκέντρωσε το απόλυτο βαθμών 6, με δύο νίκες 5-0 και 2-5 αντίστοιχα.

Περιμένουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν επιθετικά, ενώ οι  «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο θα είναι δυνατές.

Ρεπό αυτή τη αγωνιστική στον όμιλο έχει ο Π.Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων.

         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

3

0

0

11 - 0

9

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

1

4 - 1

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

3

0

0

3

0 - 14

0

         
 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

2

2

0

0

10 - 2

6

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

1

0

0

3 - 1

3

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

3

0

0

3

3 - 13

0

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Διλινάτα

3

2

1

0

13 - 2

7

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

1

1

0

8 - 1

4

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

3

0

0

3

1 - 19

0

         

4ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Πρόννοι

3

2

1

0

5 - 1

7

2.

Α.Ο. Σάμης

2

1

1

0

8 - 3

4

3.

Α.Ο. Ερύσσου

3

0

0

3

4 - 14

0

        
Η επόμενη (6η) τελευταία αγωνιστική
(Τετάρτη 3/10/2021)
1ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Αστέρας Ληξουρίου - Π.Α.Ο. Εύγερος

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός


         
2ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

         

3ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Ρεπό: Α.Ο. Διλινάτα

         

4ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Σάμης

Ρεπό: Α.Ο. Πρόννοι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου