Τρίτη, Οκτωβρίου 19

Η Pre game 1ης - 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής της Τετάρτης και των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2021-2022

 

Με την 1η και 2η εξ' αναβολής αγωνιστική 
την Τετάρτη 20/10/2021 συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο 

Τρία παιχνίδια για την 2η και ένα για την 1η εξ' αναβολής αγωνιστική, θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 20/10/2021 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους τέσσερις ομίλους και στα συνολικά τέσσερα προγραμματισμένα παιχνίδια.

Πρεμιέρα κάνει ο 2ος όμιλος, αφού η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί.

Από την πρεμιέρα, και τα τρία παιχνίδια που παρακολουθήσαμε, πήραμε μια πρώτη γεύση για τα φαβορί πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ και στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν "φόρτωσαν" τους αντιπάλους τους με αρκετά γκολ, συνολικά 13, χωρίς να δεχθούν κάποιο!!

Ενδιαφέρον σε αυτή την αγωνιστική θα έχουν, αυτά του Ληξουρίου μεταξύ Παλληξουριακού - Ευγέρου, της Σκάλας Πρόννοι - Σάμη, αλλά και του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Διλινάτα - Πυλαριακός.

Γενικά, ίσως να έχουμε μια αγωνιστική αρκετά πιο αμφίρροπη, σε σχέση με την πρεμιέρα και όσα είδαμε στα τρία γήπεδα το Σαββατοκύριακο 9-10/10/2021.

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές  

όλων των ομίλων

1ος   Όμιλος

(2η αγωνιστική)


α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 20-10-21   ώρα:16:00

Δημ. Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - ΠΑΟ Εύγερος

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Χατζηγεωργίου Ν.

                      

2ος   Όμιλος

(1η αγωνιστική)

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 20-10-21  ώρα:16:00  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Ηρακλής Πρ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Καναλλάτος Ν.

                      

3ος   Όμιλος

(2η αγωνιστική)

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 20-10-21  ώρα:18:15 

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Θωμάς

Βασίλης

Καραΐσκος Απ.

Μπακάκη Ε.

                      

4ος   Όμιλος

(2η αγωνιστική)

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 20-10-21  ώρα:16:00  

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι -  Α.Ο. Σάμης

Μενεγάτος

Ελευθέριος

Μιχαλιτσιάνου Χ.

Κομητόπουλος Π.

         

Δευτέρα  17/10

1ος   Όμιλος

Με το παιχνίδι μεταξύ Παλληξουριακού – Ευγέρου αύριο Τετάρτη 20/10, στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του 1ου.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από νίκη με σκορ 4-0 στο τοπικό, επί του Αστέρα Ληξουρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν και παράλληλα το πρώτο στον όμιλο, μιας και είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι και σίγουρα φαβορί του ομίλου για τα δυο «εισιτήρια» που οδηγούν στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την πρωτιά - πρόκριση, έστω και αν είναι ακόμη νωρίς.

Από την άλλη, οι «πορτοκαλί» από τα Φαρακλάτα, κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση, αφού όπως προαναφέραμε, είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική. Είναι αρκετά ενισχυμένοι φέτος και σίγουρα στον Άγιο Αντώνη θα αγωνιστούν για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον πολύ δυνατό, ιδιαίτερα στην έδρα του, αντίπαλο τους.

Σίγουρα, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τις "βολεύει" και θα τις φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου.

         

2ος   Όμιλος

(εξ' αναβολής 1ης αγωνιστική)

Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι εξ' αναβολής της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, Εικοσιμία - Ηρακλής Πρόννων θα κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση, αφού η 1η αγωνιστική στον όμιλο είχε αναβληθεί.

Οι γηπεδούχοι, με μια νεανική και πολύ καλή ομάδα, θέλουν να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση, κάνοντας το πρώτο από, τα τέσσερα βήματα που θα την στείλουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι, είναι σίγουρο ότι και αυτοί θα παίξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όμως σίγουρα το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο.

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στα φιλικά που έδωσαν οι δυο ομάδες, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί κριτήριο για την τελική έκβαση του αγώνα, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου δείχνει πιο έτοιμη αγωνιστικά, από αυτή των Γ. Ρασσιά - Κ. Στάβερη, οι οποίοι δούλεψαν στην προετοιμασία με πολλές απουσίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών τους. 

Έτσι, οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο, για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών της σεζόν.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, από το οποίο μπορούμε να περιμένουμε θέαμα και αρκετά γκολ!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

         

4ος   Όμιλος

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Επίσης την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Σκάλας, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ Α.Ο. Πρόννων – Σάμης για τον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, μετά το 4-0 της πρεμιέρας στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ερύσσου, έχουν σαν στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση, κάτι που θα τους δώσει καλή ψυχολογία και θα τους φέρει ένα βήμα πριν την πρωτιά του ομίλου στην τελική κατάταξη.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν ξεφύγει των αντιπάλων τους στους +6 βαθμούς, κάτι που στη συνέχεια φαντάζει δύσκολο να αλλάξει και να χαθεί η πρωτιά!

Η Σάμη από την άλλη, κάνει πρεμιέρα στη Σκάλα και φυσικά όλοι στην ομάδα, επιθυμούν να είναι πετυχημένη, παίρνοντας ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο.

Ποδαρικό λοιπόν με το «δεξί» θέλουν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ώστε να μην ξεφύγουν οι αντίπαλοι τους και να παραμείνουν στο… κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης, που μπορεί να μην αλλάζει τα δεδομένα της πρόκρισης, όμως ο πρώτος, όπως και να το κάνουμε είναι πρώτος!

Το σίγουρο είναι ότι, αν στο Δημοτικό Σκάλας παραταχθούν πλήρεις οι δύο ομάδες, θα παρακολουθήσουμε ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Ερύσσου.


         

3ος   Όμιλος

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται, με  τα Διλινάτα, σε παιχνίδι του 3ου ομίλου, να φιλοξενούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 18:30 το δυνατό και φέτος Πυλαριακό, με μοναδικό στόχο το 2Χ2.

Μετά την εύκολη νίκη τους την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό, η ομάδα του Γ. Τόγια θέλει μόνο νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της για τον 3ο όμιλο, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, ώστε να αυξήσει στους +6 τη διαφορά από τους διώχτες της και να κάνει έτσι, ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Για τους φιλοξενούμενους του Κ. Βιτωράτου, είναι η πρεμιέρα τους στην διοργάνωση, αφού την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό.

Ο Πυλαριακός, μια αρκετά δουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα, είναι σίγουρο ότι, θα παλέψει πολύ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, προκειμένου να μην φύγει από αυτό με άδεια χέρια και να πάρει το καλύτερο, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ένα καλό αποτέλεσμα, που εκτός του-ων βαθμού-ών, θα δώσει και την ανάλογη ψυχολογία για τη συνέχεια και την διεκδίκηση της πρωτιάς στον όμιλο, αφού οι δυο παραπάνω ομάδες δύσκολα θα απειληθούν από τον αδύναμο Εθνοφρουρό για την πρόκριση στα ημιτελικά!

Άποψη μας είναι ότι, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επαναλαμβάνουμε σε μια άβολη ώρα και με τον προβληματικό φωτισμό του, θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με καλό ρυθμό, θέαμα και γιατί όχι και κάποια γκολ.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να βρίσκονται πιο ψηλά στις προβλέψεις, όμως ο Πυλαριακός, αν υποτιμηθεί ή δεν προσεχθεί, τότε μπορεί να κάνει την «ζημιά»!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός.

         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

1

0

0

4 - 0

3

2.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

1

0

0

1

0 - 4

0

3.

Π.Α.Ο. Εύγερος

0

0

0

0

0 - 0

0

         
 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

0

0

0

0

0 - 0

0

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

0

0

0

0

0 - 0

0

3.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

0

0

0

0

0 - 0

0

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Διλινάτα

1

1

0

0

5 - 0

3

2.

Α.Π.Σ.Εθνοφρουρός

1

0

0

1

0 - 5

0

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

0

0

0

0

0 - 0

0

         

4ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Πρόννοι

1

1

0

0

4 - 0

3

2.

Α.Ο. Ερύσσου

1

0

0

1

0 - 4

0

3.

Α.Ο. Σάμης

0

0

0

0

0 - 0

0

        

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(Κυριακή 24/10/2021)
1ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός


         
2ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Ρεπό: Α.Ο. Εικοσιμίας

         

3ος  Όμιλος

α/α

Αγώνας

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Ρεπό: Α.Ο. Διλινάτα

         

4ος  Όμιλος

α/α

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Ερύσσου

Ρεπό: Α.Ο. Πρόννοι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου