Πέμπτη, Οκτωβρίου 21

Ποδαρικό με το "δεξί" για την Εικοσιμία 5-0 τον Ηρακλή

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα Τετάρτη 20/10, το απόγευμα και στον 2ο όμιλο, με το εξ’ αναβολής παιχνίδι Εικοσιμίας – Ηρακλή Πρόννων.

Οι γηπεδούχοι καλύτεροι και σαφώς πιο έτοιμοι δεν θα δυσκολευθούν να κάνουν σεφτέ στις νίκες, αφού θα επικρατήσουν με σκορ 5-0 και με το «καλημέρα» να γίνονται το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν στο πρώτο 45λεπτο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, όμως από την αρχή γνώριζαν την δυσκολία του αγώνα και την ποιότητα του αντιπάλου τους και η συγκεκριμένη ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική και μέσα στο…… πρόγραμμα!

Άλλωστε, τη «μάχη» για την πρόκριση στα προημιτελικά, αναμένεται να δώσουν με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μέτριο και σίγουρα η νίκη των «μπλέ» της Λειβαθούς κρίνεται απόλυτα δίκαιη.

Φάσεις και γκολ

Στο 5' ο Καραγιάννης θα κερδίσει την κόντρα από τον Γ. Ρασσιά θα πασάρει δεξιά στον Αραβαντινό με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 35' οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουρελάτος θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής ο Σταθάτος θα διώξει προσωρινά και στην επαναφορά ο Καραγιάννης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0.

Στην πρώτη τους επικίνδυνη στιγμή στο παιχνίδι στο 38’, οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν όταν ο Φούσιας θα βγει στην κόντρα, όμως τελευταία στιγμή θα επέμβει ο Μάστορας και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Μουρελάτος στο 40', μετά από ωραία ατομική ενέργεια στην περιοχή και αριστερά θα κάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως και εδώ η μπάλα θα περάσει ψηλά από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 42΄και στην τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ο Αραβαντινός θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, αλλά ο Καραγιάννης από καλή θέση με προβολή θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σταθάτου.

Έτσι το 1-0 για την Εικοσιμία θα παραμείνει και θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανεβάζοντας ρυθμούς εκμεταλλεύθηκαν την κούραση των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη τέσσερα τέρματα και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με το σκορ στο 5-0!

2’ μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Llouka μετά από αμυντικό λάθος θα φύγει στην κόντρα, όμως το πλασέ του είναι πολύ κακό και η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 50’ ο Μινέτος θα περάσει έξυπνα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή για τον Μουρελάτο και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα την στείλει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σταθάτου για το 2-0.

Το 3-0 θα πετύχει στο 64’, ο Μουρελάτος θα βρει αριστερά τον Αραβαντινό και εκείνος με ωραία παράλληλη πάσα θα φέρει τον Καραγιάννη απέναντι από τον Σταθάτο και με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72’ θα έρθει και το 4-0 με κεφαλιά και πάλι του Καραγιάννη που πετυχαίνει χατ τρικ στο παιχνίδι, μετά το κόρνερ από δεξιά του Μινέτου.

Το τελικό 5-0 θα πετύχει ο Μουρελάτος με ωραίο πλασέ, ύστερα από ψηλοκρεμαστή πάσα του Μπουγά στην περιοχή.

Έτσι, η Εικοσιμία θα κάνει σεφτέ στις νίκες στην διοργάνωση, ενώ ο Ηρακλής θα χρειαστεί ακόμη δουλειά και βελτίωση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τα κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Μπουγάς (70’ Πίρρα), Μάστορας (46’ Κουμαριώτης), Φουρνιέ, Πρέντζας, Χοτζάι, Αποστολάτος, Μινέτος (78’ Φίλιππας), Αραβαντινός, Μουρελάτος, Καραγιάννης.

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Φούσιας, Πούλος, Lluka, Ρασσιάς Γ. (68’ Καμπίτσης), Γκιάφης, Πρίφτι (65’ Ριστάνης), Σταθάτος Γ., Ρασσιάς Σπ., Ρώσσης.

θα ακολουθήσει αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου