Κυριακή, Οκτωβρίου 10

Πήρε το τοπικό ο Παλληξουριακός 4-0 τον Αστέρα


Την Κυριακή το απόγευμα στο Ληξούρι και στο τοπικό, στα πλαίσια του 1ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου, το φαβορί ο Παλληξουριακός, επικράτησε του συντοπίτη του Αστέρα με σκορ 4-0, σε ένα μεταξύ τους ντέρμπι από τα παλιά!

Σε γενικές γραμμές, οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στο τοπικό, μετά την επιστροφή τους από την Γ’ Εθνική, ήταν καλύτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και η νίκη τους, όπως μαρτυράει και το σκορ ήταν εύκολη και δίκαιη.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική στο συγκεκριμένο όμιλο είχε ο Π.Α.Ο. Εύγερος.

Τα γκολ

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 14’ θα ανοίξουν το σκορ στο τοπικό.

Ο Λυκούδης, μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών θα σουτάρει εκτός περιοχής, ο Γασπαρής στην «καρδιά» της άμυνας του Αστέρα, θα υποδεχθεί την μπάλα και ψύχραιμα με αριστερό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Μαρκέτου για το 1-0.

Αυτό το 1-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 73’ οι τυπικά γηπεδούχοι πετυχαίνουν το 2-0 και «κλειδώνουν» ουσιαστικά την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο Σπ. Μαρκάτος θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά, ο Μαρκέτος διώχνει ψηλά με δυσκολία, η μπάλα θα φτάσει στον Λουλούδα και ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο 86’ ο Λυκούδης θα βγει κάθετα στην περιοχή και με δυνατό δεξί τελείωμα θα πετύχει το 3-0 για την ομάδα του. Ήταν ένα γκολ που το έψαχνε αρκετά ο αμυντικός μέσος του Παλληξουριακού.

Τέλος το τελικό 4-0 θα πετύχει ο Πολλάκης με δεξί διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία του Μαρκέτου, μετά από ωραία κάθετη του Συριάτου.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Σιμωτάς Χρ. (80’ Κουμπουλής), Νεστερένκο (52’ Συριάτος), Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Κουκοβίνος, Γασπαρής (52’ Ρεμούντης), Πολλάκης, Haxhiaj.

Αστέρας Ληξ.:(Μ. Σινοδινός), Μαρκέτος, Κούτσης (82’ Κουρούκλης), Γαβαλάς, Γιακουμάτος, Σινάι, Σιμωτάς Ι. (52’ Λιάτος), Μπουρλώτος (70’ Βλάχος), Καλέντζος, Καρίμ-Καμινάρης, Τοζάι, Αναλυτής Γ..

Εικόνες






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου