Πέμπτη, Οκτωβρίου 21

"Μοιρασιά" στη Σκάλα..... Πρόννοι - Σάμη 1-1

Σε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι για τον 4ο όμιλο σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου Πρόννοι - Σάμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στο Δημοτικό τα Σκάλας διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με δύναμη και πάθος, αρκετές φάσεις, το οποίο τελικά δεν ανέδειξε νικητή.

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι, που άρεσαν, πατούσαν καλύτερα, έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά ήταν και αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το 0-1.

Στην επανάληψη οι Πρόννοι με το υπέρ τους 1-0 ισορρόπησαν, ενώ μετά την αποβολή του Μοντεσάντου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό προκειμένου να ισοφαρίσουν. Κάτι που κατάφεραν στο 70’ με ένα καταπληκτικό γκολ.

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Φάσεις και γκολ

Στο 5’ μετά το λάθος της άμυνας των Πρόννων ο Ι. Αμούργης θα βγει στην κόντρα, απέναντι από τον Παπαβασιλείου και το τερματοφύλακα των Πρόννων να σώζει την εστία του με τα πόδια στο πλασέ του επιθετικού της Σάμης.

Ένα μακρινό, δυνατό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη στο 17’ θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δ. Βαλλάτος.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι θα αποκτήσουν προβάδισμα στο σκορ 1-0.

Ο Κ. Ζαπάντης μετά από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, θα κάνει ωραία σέντρα στο β’ δοκάρι, εκεί θα πεταχτεί ο Χασάι και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βαλλάτου.

Αυτό θα είναι και σκορ ημιχρόνου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο Κ. Ζαπάντης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ και ο Βαλλάτος διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Στ. Μοντεσάντος θα δει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Ε. Μενεγάτο, γιατί στέρησε προφανή ευκαιρία για να πετύχει τέρμα η αντίπαλη ομάδα, σταματώντας την μπάλα με το χέρι.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με ένα πραγματικά εντυπωσιακό γκολ.

Ο Δρακουλόγκωνας την σέντρα από αριστερά και ο Ι. Αμούργης με έναν εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Παπαβασιλείου και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ευκαιρία για την Σάμη να προηγηθεί θα χαθεί στο 79’, όταν στην κεφαλιά του Ν. Μωραΐτη, μετά το φάουλ από δεξιά στην περιοχή, ο Παπαβασιλείου αποκρούει εντυπωσιακά και στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Τέλος στο 88’ στην κόντρα Ζαπάντης – Ντούκας, ύστερα από ωραία συνεργασία, ο τελευταίος θα πιάσει το σουτ, ο Βαλλάτος θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

Μετά από αυτό το 1-1 όλα είναι πιθανά πλέον για την 1η θέση στην τελική κατάταξη μεταξύ των δύο αυτών ομάδων.

Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κ. Χρ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Hhelaj Α. (30’ Τσονακαρίδης), Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κατσιλίδης (46’ Ντούκας), Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης (75’ Αναγνώστης), Μοντεσάντος, Χασάι, Ρραπάι.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Βαλλάτος, Πολυχρονάτος, Καψογιώργος, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Αμούργης Ι., Σοφιανός, Βιτωράτος Δ., Μωραΐτης Κ., Μωραΐτης Ν., Δρακουλόγκωνας Β. (70’ Περιβολάρης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου