Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Στις καθυστερήσεις κρίθηκε το παιχνίδι στην Έρυσσο.... Νίκη 3-2 για τους Πρόννους (Εικόνες)

Στις Βασιλικάδες και στο «Στ. Βασιλάτος», σήμερα το απόγευμα, σε αγώνα του 4ου ομίλου του τοπικού κυπέλλου, οι Πρόννοι επικύρωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης τους στην 8αδα της διοργάνωσης, μετά τη δύσκολη νίκη τους με σκορ 3-2, επί του Α.Ο. Ερύσσου και πλέον, στόχος μπαίνει η πρωτιά στον όμιλο, που αναμένεται να κριθεί στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στον Καραβόμυλο με αντίπαλο τη Σάμη, η οποία ευνοείται από αυτό το αποτέλεσμα και γίνεται η δεύτερη ομάδα του 4ου ομίλου που προκρίνεται από αυτόν.

Μια δύσκολη νίκη που κρίθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα γκολ του Κόμητα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι θετικό, προηγήθηκαν 2-0 και δέχθηκαν το μοιραίο γκολ στις καθυστερήσεις, τελικά δεν το κατάφεραν και πλέον, μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπου εκεί θα κάνουν την «παρθενική» τους εμφάνιση.

Το γκολ

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 στο 42’ με πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Παπαβασιλείου και εκτέλεσε στην συνέχεια εύστοχα ο Πετρόπουλος.

Μάλιστα θα αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους με ένα δεύτερο γκολ στο 44’, έπειτα από μια αμυντική αδράνεια και πλασέ του Ταβάνι, που θα στείλει την  μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου για το 2-0.

Έτσι, με τους γηπεδούχους μπροστά δύο γκολ, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι μπροστά στο φάσμα της ήττας, θα πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανεβάζοντας συγχρόνως ρυθμό και στο 52’ θα μειώσουν σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασάι, το οποίο λίγο πριν είχε κερδίσει ο ίδιος.

Η ισοφάριση και το 2-2 θα έρθει με τη συμπλήρωση 65’ στο παιχνίδι.

Ο Κ. Ζαπάντης από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή  και πάλι ο Χασάι με πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ν. Καββαδία.

Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία στο «Στ. Βασιλάτος», οι Πρόννοι θα «κλέψουν» τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ο Αλ. Κουρκουμέλης με σέντρα από αριστερά, θα βρει στην περιοχή τον Κόμητα και αυτός με μια προβολή στην κίνηση θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του 2-3 θα την οδηγήσει στα προημιτελικά και τις καρδιές όλων στη θέση τους.

Μία νίκη που αφήνει τους γηπεδούχους μια πικρή γεύση και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια και στέλνει τους φιλοξενούμενους στους «8» της διοργάνωσης.

Πάντως, η ομάδα του Κ. Κουγιανού, έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα στην έδρα της, μπορεί να κάνει ζημιές!

Να αναφέρουμε ότι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι, σε σουτ του Χρ. Κουρκουμέλη.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Καββαδίας Ν., Βασιλάτος, Καββαδίας Γ., Πατρίκιος, Ταβάνι, Κάκιας (70’ Καρούσος), Παπαλεξάτος, Πάππα (65’ Καμπέρι), Rexha, Πετρόπουλος, Ζαμπούρος.

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Hhelaj Αl., Κουρκουμέλης Αλ., Κουρκουμέλης Γ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης (60’ Αναγνώστης), Χασάι, Ρραπάι (55’ Τσονακαρίδης Α.), Γεωργόπουλος, Κατσιλίδης, Κόμητας.

Εικόνες από τον αγώνα





















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου