Σάββατο, Οκτωβρίου 16

Πρεμιέρα για τον ΝΕΟΛ αύριο Κυριακή 1 μ.μ. στο Κλειστό Ληξουρίου με αντίπαλο τον Κ.Α.Ο. Κορίνθου (Δηλώσεις)

Αύριο Κυριακή 17/10 και ώρα 1 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, θα έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής μπάσκετ, με τον αγώνα του 1ου ομίλου και το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, να φιλοξενεί τον δυνατό Κ.Α.Ο. Κορίνθου.

Μετά την περυσινή διακοπή, λόγω covid και συγκεκριμένα την 4η αγωνιστική, όπου ο ΝΕΟΛ σε 4 αγώνες, είχε απολογισμό 2 νίκες εκτός και ισάριθμες ήττες εντός έδρας, όλοι πιστεύουν ότι, τη νέα χρονιά, δεν θα υπάρξουν απρόοπτα διακοπές ή αναβολές, θα είναι καλύτερα τα πράγματα και θα επανέλθουν στην κανονικότητα.!

Μάλιστα, μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μάρκος Τζουγανάτος και οι αθλητές του, είναι σε πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους, που αναμένεται να είναι πολύ «θερμός» και να «σπρώξει» την ομάδα του, την πρώτη νίκη της χρονιάς, η οποία εκτός των δύο βαθμών θα φέρει χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς είναι αρκετά ενισχυμένη φέτος, με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες και θα είναι μέσα στα φαβορί του 1ου ομίλου.

Προβλήματα ιδιαίτερα για τον coach Μ. Τζουγανάτο δεν υπάρχουν, αφού όλοι οι αθλητές είναι στη διάθεση του και πανέτοιμοι για την πρώτη, από τις 26 «μάχες» της σεζόν που ακολουθούν, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Να ευχηθούμε στο Ν.Ε.Ο.Λ., μια επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, χωρίς τραυματισμούς των αθλητών, με την ελπίδα όλα να κυλήσουν ομαλά και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Ας θυμηθούμε το team, αλλά και ποιοι αθλητές αποτελούν το φετινό ρόστερ του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου:

Τeam

Προπονητής:Τζουγανάτος Μάρκος

Άμεσος συνεργάτης:Βαρδαβάς Κώστας

Γενικός αρχηγός Χρήστος Βολτέρας

Το ρόστερ

Λαμπρόπουλος Δημήτρης 

Ματσούκης Δημήτρης

Τρυφωνόπουλος Γρηγόρης

Μαρούλης Δημήτρης

Αντωνάτος Γεράσιμος

Συνοδινός Χρήστος

Κασπίρης Νίκος

Χονδρογιάννης Θάνος

Βαβάτσικος Γιάννης

Νιφόρας Βασίλης

Μουρελάτος Νίκος

Λουκέρης Λάμπης

Χότζας Ντάνι

Δηλώσεις του ιστορικού αρχηγού Χρήστου Συνοδινού

«Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεται να μιλήσω για ακόμη μια φορά στο σάιτ σας για την ομάδα μας.

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για 2λογους.

Χρ. Συνοδινός

Ο Πρώτος ότι γύρισα στην οικογένεια μου, την ομάδα της καρδιάς μου, στην οποία είμαι μέλος για 20χρονια και δεύτερο και πιο σημαντικό η επιστροφή του κόουτς Μάρκου Τζουγανάτου, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει και να κρατήσει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας δεν διαφέρουν από άλλες χρονιές.

Όμως κύριος στόχος είναι η καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες και μετά ότι άλλο, παραπάνω καταφέρουμε θα είναι ευπρόσδεκτο.

Όσο για τους προσωπικούς στόχους να είμαι υγιής και να χαρώ το «ταξίδι» της Β’ εθνικής, μετά από κόπους και θυσίες χρόνων.

Την Κυριακή ξεκινάει και για μας ο μαραθώνιος του νέου πρωταθλήματος με τον εντός έδρας αγώνα, απέναντι σε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, την Κόρινθο.

Θα θέλαμε όλος ο κόσμος της Κεφαλονιάς και ειδικότερα του Ληξουρίου, που είναι πάντα δίπλα μας, σε κάθε μας βήμα να είναι και πάλι κοντά στην φετινή μας προσπάθεια.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές πολλές νίκες και σίγουρα χωρίς τραυματισμούς!!»

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου